AntonisAnt2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 531
- Πόντοι
- 96
παει ο Κλωντ
τι εχει κανει ο βιταμ και παει για μπανιο συνεχεια ???
παει ο Κλωντ
επειδή όσα σου λέω είναι απλά, βελτιωτικές κινήσεις κ ευρωπαική προοπτική δεν είναι πολύπλοκα,
πως το μυαλό σου πάει στη ΧΑ ? Ποιά άποψη απο αυτές που παρέθεσα είναι χ.α. ?
η νδ δηλαδή δεν θέλει ευρ/κή προοπτική ?
Nope!είναι αντιχριστιανή, λαθρολάγνα, παλαιολιθική ,τι ? είναι αλλεργική σε 2 παρελάσεις το χρόνο ?
να βοηθήσω τη συζήτηση, έριξα λευκό.
Δώσε μου επιχειρήματα να ψηφίσω νδ με βάση τις απόψεις μου που επιμένω είναι λογικότατες κ απλές
Δεν αναφέρθηκα σε καμιά τελειότητα ,
βήματα στον εξευρωπαισμό με σεβασμό στις παραδόσεις μας.
Ασχέτως κόμματος ,εσύ συμφωνείς με τις απόψεις μου ?
Τον έχουν βάλει στο μάτι οι admins λογω μιας χοντρομαλακιας που προφανώς θα είπε! Χριστο τον εχω κανει να μου πει, δεν λεει με τίποτα! Λεει οτι τον μπαναραμε εμείς που έχουμε τις «άκρες» μας στους admins και, ως γνωστόν, διώχνουμε όποιον θελουμετι εχει κανει ο βιταμ και παει για μπανιο συνεχεια ???
Δλδ τυπε οι admins δεν ειναι αντικειμενικοί? Κανουν χαρες σε μελη εδω μεσα?Τον έχουν βάλει στο μάτι οι admins λογω μιας χοντρομαλακιας που προφανώς θα είπε! Χριστο τον εχω κανει να μου πει, δεν λεει με τίποτα! Λεει οτι τον μπαναραμε εμείς που έχουμε τις «άκρες» μας στους admins και, ως γνωστόν, διώχνουμε όποιον θελουμε
Ετσι λεει ο μπούληςΔλδ τυπε οι admins δεν ειναι αντικειμενικοί? Κανουν χαρες σε μελη εδω μεσα?
Πολλές λες… 3-4 ηταν!κράτησε 24 ώρες ο καϋμενούλης;
την άλλη φορά θα βάλει ακόμη γλειφτικό νικ
Μη του χαλας ρε το χανι μουν με τη γκιόσα.μωρή σφαλιαρωμένη πετούγια απο κουμουνδούρου
πόσταρες γυφτιές για τη Μανωλίδου ???
και σε ψωλόχυνε αγράμματε ο τυπος τραμουντάνα ?
δεν ντρεπόσουνα ασβέ με το κενό iq ?
αμοιβάδα πξουλα με εγκεφαλογράφημα ευθεία γραμμή ,
κατάλαβες τι σου είπε ο γαμιάς σου τραμουντάνα ?
Ψηλωσε κατά 5 εκατοστά ο μέσος όρος ύψους των βουλευτών της νουδουλας.
Tυπε πολλοι κονομησαν εκεινα τα χρονια και λησμονουν τους Γερμαναραδες.Εθνικιστες-γερμανολατρεις,θρησκευομενοι χριστιανοι και δωδεκαθειστες,ανακατα σε μισο γραμμαριο μυαλο και 2-3 εγκεφαλικες συναψεις που και που.Αντε τωρα να στησετε ανδιαντα(οχι στο μποι του,να φαινεται και λιγο)O "φαλακρός κλόουν" ήταν από τους λίγους που ήξεραν ότι οι νικητές του Εμφυλίου ψήφιζαν το κόμμα του.Πολλοι στο κόμμα του είναι ανάξιοι της ιστορίας που αυτό έχει.
Αριστεροφοβια και αριστερολαγνια ομού ...
Free Μπογδάνος!ιδεολογικα σαπάκια στην Ν.Δ.
Καταρχάς δεν ηταν εμφύλιος, ηταν συμμοριτοπολεμοςO "φαλακρός κλόουν" ήταν από τους λίγους που ήξεραν ότι οι νικητές του Εμφυλίου ψήφιζαν το κόμμα του.Πολλοι στο κόμμα του είναι ανάξιοι της ιστορίας που αυτό έχει.
Αριστεροφοβια και αριστερολαγνια ομού ...
Free Μπογδάνος!ιδεολογικα σαπάκια στην Ν.Δ.
Ναι, αυτονόητα ειναι. Τα σχολεία του κέντρου ειναι τίγκα στους ξένους. Λεει κάτι λάθος? Απλα άλλο να το λες κι άλλο να το δείχνειςσωστα αυτα που ειπε η Μπογδανα και αυτονοητα