που είναι η ψηφοφορία να τον τιμήσω ?11 ψηφαλακια εχει στο στραπον (1 απο εμενα) - ξερει απο αλλαξοκωλιες.
απίστευτο γέλιο ανεπανάληπτα ποστ
που είναι η ψηφοφορία να τον τιμήσω ?11 ψηφαλακια εχει στο στραπον (1 απο εμενα) - ξερει απο αλλαξοκωλιες.
Ναι αλλα εσυ:που είναι η ψηφοφορία να τον τιμήσω ?
άνοιξε τα πμ να σου πωΝαι αλλα εσυ:
1. Δεν μας εχεις πει τι ψηφίζεις
2. Δεν μας εχεις πει ποιανού κλωνάρι είσαι
Τόσο ΚΟΤΑΡΑ είσαι να πεις public?άνοιξε τα πμ να σου πω
μιλας εσυ μωρη βατσινωμενη γαλαζοχυμενη καποτα, που σε εστειλε η γυναικα στη μαμα σου, επειδη με 3 λεπτα και 10ποντο πουλακι δεν την ικανοποιουσες και την εβγαζε με αλβανο αναγκαστικα ?Τι να επιβεβαιώσω? Τα αυτοάνοσα που σου άφησε η γκομενα πολύ σε παράτησε? Επρεπε να ήμουν εκεί, θα γελαγα με την καρδιά μου μπροστά στα μούτρα σου!!!!!! Δεν φαντάζεσαι ποσο το χάρηκα όταν το διάβασα
Προβολή συνημμένου 753215
μιλάς εσύ για κότες ?Τόσο ΚΟΤΑΡΑ είσαι να πεις public?
Ευχαριστω για το ποστ. Το κρατάω για να σε ξεφτιλίζω
πατα... μελος στραπον και θα το δεις πρωτο πρωτοπου είναι η ψηφοφορία να τον τιμήσω ?
μιλας εσυ μωρη βατσινωμενη γαλαζοχυμενη καποτα, που σε εστειλε η γυναικα στη μαμα σου, επειδη με 3 λεπτα και 10ποντο πουλακι δεν την ικανοποιουσες και την εβγαζε με αλβανο αναγκαστικα ?
εμενα μου φυγανε μετα απο τοσα χρονια ρε παιξοπουλη... εσυ ομως παρεμεινες στο 3λεπτο αερογαμησακι (και αν), στο 10ποντο πουλακι και στην αιωνια παιξοπουλιαση σου, που εχεις παρει και μαστερ.
ποιος γελαει καλυτερα αραγες ?
γιατι σε γλενταω ετσι ρε τιμημενε αρχιμαλακα, γιατι ?
Aς πουμε οτι στην θεση του Καμμένου ηταν ο λάφα και στην θεση του αλεξεγιεφ ο κουληςΤο κακο που το βλεπεις?
καλα τωρα, γιατι ανεβασες πιεση ΠΙΝΑΤ ?Σου ΓΑΜΗΣΕ την ψυχούλα η γκομενα και ΚΑΛΑ εκανε γιατι ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ!!!!! Σε ξεκωλιασε μικροτσουτσουνε μαλακα για αυτο μας εχεις πρήξει με το πουτσα λάκο σου στις κριτικές!!!
Η γκομενα αξίζει ΠΟΛΛΑ, πες μου που μενει να της στείλω λουλούδια με μια κάρτα πάνω που να γράφει « Ε Υ Γ Ε.!!!»
Γι αυτο κι είσαι ακόμα μόνος και μαλακας!!!! Κι έτσι ΠΡΕΠΕΙ!!!!
πατα... μελος στραπον και θα το δεις πρωτο πρωτο
Αυτοανοσο απο γκομενα πουτανακι!καλα τωρα, γιατι ανεβασες πιεση ΠΙΝΑΤ ?
θα παθεις τιποτα ρε βατσινωμενε τιμημενε αρχιμαλακα και θα σε βγαλουν στο ΣΚΑΪ οτι πηγες απο κορωνοϊο, εμβολιασμενος και με τις 2 δοσεις... θα κανεις κακο στο ΚΟΥΛΙ δηλαδη
ποιος ειναι μονος ειπες ?
ακομα φωτος περιμενω με ονοματα ΠΙΝΑΤ ?
γιατι σε γλενταω ετσι ρε τιμημενε αρχιμαλακα, γιατι ?
Αυτοανοσο απο γκομενα πουτανακι!
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!!
Έτσι να σου ΓΑΜΑΕΙ τα εντόσθια μια γκομενα!!!!
μωρή σιγανοπαπαδιά πασοκοροζούλαΜωρή μουρλέγκω, ακόμη μαζί μου ασχολείσαι;
Αφού σου είπα ότι δε γαμάω συριζοπουστράκια.
ασε τα τσαλιμάκια μωρή στραπονιασμένη μπούστραΚοίτα τα χάλια σου ρε συριζόπανο και τις αλλαξοκωλιές που κάνεις εδώ και μια δεκαετία με τα χρυσαύγουλα.
οι κακες παρεες τον παρεσυραν στην ακολασια.μωρή σιγανοπαπαδιά πασοκοροζούλα
τι στραπονιάσματα σου έχουνε κάνει ?
πως ξεμυαλίστηκες βρε μπουνταλά χοντρέ με τις κακές παρέες
και σε ξεκώλιασαν ? νούμερο σε μπλέξανε κ έγινες η 1η φίρμα
Σκάσε ρε γλυφοκαποτιαρη πακιδων στο μετάξιΑυτοανοσο απο γκομενα πουτανακι!
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!!
Έτσι να σου ΓΑΜΑΕΙ τα εντόσθια μια γκομενα!!!!
γιατί ? τώρα ξεπούστεψες μωρή στραπονιασμένη καρακάξα ?Μωρή τρελοκαμπέρω, άλλη δουλειά δεν έχεις όλη μέρα από το να ψάχνεις τι έγραφα πριν εφτά κι'οχτώ χρόνια;
Πόσο ναυάγιο είσαι πιά;
αφου και τα πολιτικα σαν τα μουτρα τους εχουν γινει πλεονΠαντως παιδες ξεφυγε το νημα,αντι να μιλαμε για τα πολιτικα ασχολουμαστε με 2 ναυαγια τον μπαρμπα και την πξουλα οι οποίοι δεν εχουν ιχνος πολιτικης γνώσης
ασε τα τσαλιμάκια μωρή
είναι κι άλλος ένας dime κάπως έτσι , λέει σοβαρά πράγματαΝαι αλλα υπαρχουν και αξιολογοι δεξιοι εδω μεσα,οπως ο κουκης ο στοκαδουρας και ο 703.