redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
το ελ.λα.δα είχε πάει;
Μέχρι και από το Αγγλάκι τον Γαπ καλύτερα τα σπικάρει τύπεΤυπε τουλαχιστον ο Βαρουφακης μιλαει πολυ καλα Αγγλικα οχι σαν τον Αλεξη μας, αλλα δεν του καθεται η Λαγκαρντ με τιποτα.
Εχει παρει μηνυμα απο τον Ομπαμα να περασει το στραπ ον στο Βαρουφακη!
τυπε ειτε με τον εναν,ειτε με τον αλλον τροπο εχει να πεσει πεινα,δεν υπαρχει σαλιο δεν υπαρχει διφραγκο οι Συριζαιοι περιμενουν την αναπτυξη του Τσιπρα και τα κλεμμενα ολα αυτα τα χρονια η πραγματικοτητα θα ειναι διαφορετικη
Υπέρ της εισαγωγής μεταναστών, ομογενών και Ρομά στην ΕΛΑΣ ο Πανούσης
Θα έχουμε και γύφτους μπάτσους.
Μέχρι και από το Αγγλάκι τον Γαπ καλύτερα τα σπικάρει τύπε
Μέχρι και από το Αγγλάκι τον Γαπ καλύτερα τα σπικάρει τύπε
Φήμες που θέλουν τις μηχανές (έλικες) λόγου παγετού να μην παίρνουν μπροστά ελέγχονται ως ανακριβείς...Αυτοί που θα τους πάρουν πρώτοι με τα γιαούρτια είναι αυτοί που είχαν μαζευτεί στις πλατείες σήμερα
Tι ελεγαν??????Πριν 4 χρόνια όμως άλλα μάς λέγατε για τούς πολίτες ("αγανακτισμένοι") πού συγκεντρώνονταν στο Σύνταγμα.Αλλες εποχές.Βλέπεις τότε δεν ελέγχατε την κατάσταση.
Σωστο δεν υπαρχουν πλεον μαλακες να ψηφιζουν σαμαροβενιζελους.Για μαλάκες ψάχνετε αλλά δεν τούς βρίσκετε.
τον ΕΝΦΙΑ τον πλήρωσες τύπε;Σωστο δεν υπαρχουν πλεον μαλακες να ψηφιζουν σαμαροβενιζελους.
Μέχρι και από τοΑγγλάκιΑμερικανακι τον Γαπ καλύτερα τα σπικάρει τύπε
εσύ θα την πληρώσεις την τελευταία δόση;τον ΕΝΦΙΑ τον πλήρωσες τύπε;
με νοίκι είμαι τύπε!εσύ θα την πληρώσεις την τελευταία δόση;
Καλύτεραμε νοίκι είμαι τύπε!
Δλδ το Ε9 σου ειναι αδειο?με νοίκι είμαι τύπε!
γιατί θες να με φορολογήσεις τύπε;Δλδ το Ε9 σου ειναι αδειο?
Ρωταω για να δω εαν εσυ πληρωσες τον ενφια εαν εχεις κατι στο Ε9 σουγιατί θες να με φορολογήσεις τύπε;