Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.888
- Πόντοι
- 3.936
Στο παιδικο σου δωματιο και με το κεα σιγουρα. Ξυπολητε πριγκηψKeep on!![]()
Στο παιδικο σου δωματιο και με το κεα σιγουρα. Ξυπολητε πριγκηψKeep on!![]()
Εσύ μου παρέθεσες πρώτος αποψε και βλεπω σηκώνεις πάλι πίεση, και εγώ την πουτσα μου απο τα γέλια.H μπαλίτσα στην εξέδρα, κι ο παππούς μου γαμούσε σκουπίδια μαζί με τον Ζέρβα
Kι αυτό τσουζει, θα συνεχίσεις να με ενοχλείς και θα σε κάνω πάλι ρόμπα. Same all, same all![]()
Εγώ πίεση? Από σένα? Είσαι τόσο χαζός στο μυαλό που είσαι το μπεγλέρι μουΕσύ μου παρέθεσες πρώτος αποψε και βλεπω σηκώνεις πάλι πίεση, και εγώ την πουτσα μου απο τα γέλια.
Οχι πουτανακι, θα το γράψεις ετσι " ο παππούς μου ο Αθηναίος πολέμησε πλάι στον Ζερβα"
Ένα ερώτημα ακόμα είναι, με ποιον ιδρυσε τον ΕΔΕΣ ο Ζερβας, και τι ήταν αυτός; Αριστερος ή δεξιος ;![]()
Ετσι μπραβο σου έκανα ερώτηση και δεν απάντησες, μπαλίτσα στην εξέδρα, εγώ απάντησα στις πιπες που ρώτησες.Εγώ πίεση? Από σένα? Είσαι τόσο χαζός στο μυαλό που είσαι το μπεγλέρι μουΣε παίζω σαν πουτανάκι.
Κι αυτό σε τσουζει και με απειλείς ότι θα έρθεις να με βρεις και κάτι τέτοια. Τέτοια σύφιλη?
Λες να οδηγήσει σε εγκεφαλικό? Στα 25 σου? Μαγκιά μου!!!!![]()
Δες τις απαντήσεις σου. Ή μάλλον δείξτες σε κάναν άλλον να γελάσει γιατί εσύ είσαι ντιπ για ντιπ βλακεντιοςΕτσι μπραβο σου έκανα ερώτηση και δεν απάντησες, μπαλίτσα στην εξέδρα, εγώ απάντησα στις πιπες που ρώτησες.
Τα χαιρετισματά μου... ΑΝ πιστεύεις ότι περνάνε στον άλλο κόσμοΓεια σου ρε Αθηναίε ΕΔΕΣιτη![]()
Σημασία εχεις οτι δεν υπάρχουν δικές σου απαντήσεις πουθενα, λογικό, δε ξέρεις τη τύφλα σου ρε αλληθωρε ποντικομουρηΔες τις απαντήσεις σου. Ή μάλλον δείξτες σε κάναν άλλον να γελάσει γιατί εσύ είσαι ντιπ για ντιπ βλακεντιος![]()
Ειπαμε, ο Αθηναίος παππούς σου στον ΕΔΕΣΤα χαιρετισματά μου... ΑΝ πιστεύεις ότι περνάνε στον άλλο κόσμο![]()
Σημασία είναι που γίνεσαι ρεζίλας. Κι αυτό φαίνεται, γελάνε μαζί σουΣημασία εχεις οτι δεν υπάρχουν δικές σου απαντήσεις πουθενα, λογικό, δε ξέρεις τη τύφλα σου ρε αλληθωρε ποντικομουρη![]()
Greetings!!!!Ειπαμε, ο Αθηναίος παππούς σου στον ΕΔΕΣ![]()
Εχεις πλακα ρε τυπε. Απο τη μια θελεις να το παιζεις μπλε αμπελοφιλοσοφος του μπου, (χαρακτηριζοντας τους περισσοτερους βλακες). Και απο την αλλη δεν εχεις μαθει ακομα βασικους κανονες γραμματικης του δημοτικου.καλα σε κανουν
Ενώ ο Μητσοτάκης με ένα κάρο συμβούλους βλέπουμε ότι δεν κάνει ποτέ γκάφες και καραγκιοζιλίκια.Ο ιδιος καυχιοταν πριν τις εκλογες οτι καταφερε να εκλεγει βουλευτης στην δυσκολη Α Αθηνων, χωρις πολιτικο γραφειο, χωρις καν να κανει προεκλογικη εκστρατεια. Να που του γυρισε μπουμερανγκ. Ας ειχε συμβουλους, υπαλληλους, να τον συμβουλεψουν σωστα.
Εφαγες ξεβράκωμα αποψε, ειχες δεν είχες την πέταξες την ηλιθιότητα σου..."ο Αθηναίος παππούς μου στον ΕΔΕΣ"Σημασία είναι που γίνεσαι ρεζίλας. Κι αυτό φαίνεται, γελάνε μαζί σου
Greetings!!!!![]()
Λοιπόν, επειδή έχεις βαθιά άγνοια και συνεχίζεις τις κουταμαρες, που δεν έχει και νοημα να σχολιάσω, ο Τζήμας ξεχεσε Βελουχιώτη, Ζούλα, ζήτησε συγγνώμη με επιστολή του απο τον Ψαρρό και έδωσε εντολή να γυρίσουν τον οπλισμό του 5/42 πισω στη μία διάλυση. Οπως και έγινε. Στην αλλη το εργο ανάλογο. Ο Σαράφης ξαναξεχεσε το Βελουχιώτη και τον εβαλε ξανά να γυρίσει τον οπλισμό του 5/42 πισω. Ο Σβώλος οταν δολοφονήθηκε εδωσε εντολή να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι φονιάδες του. Ο Ζουλας δηλαδή, που όλοι ελεγαν οτι το εκανε κατ' εντολή του Σιαντου, καθόσον έμπιστός του, αλλά ο ίδιος έλεγε ότι το εκανε με τη σύμφωνη γνωμη του Βελουχιώτη, επειδή δεν ηθελαν άλλα αντάρτικα σώματα στην περιοχή τους. Το ότι ο Σιάντος θεωρούσε καθε αντάρτη εκτός ΕΑΜ γκεσταπιτη πιθανώς να έπαιξε ρολο, πιθανως όχι. Ο Ζουλας ποτέ δεν είπε κάτι επ' αυτού. Μόνον ότι τον δολοφόνησε για να μην ανασυσταθεί το 5/42, με τη συμφωνη γνωμη του Βελουχιώτη.Μπορει να μη σαρεσει αλλα τι να κάνουμε, σαν τις γκόμενες κι αυτός, μια εδω μια εκεί, κατσε κάπου ρε φιλε, μια τα κανεις πλακάκια με άλλους μια επιστρέφεις σε μας, λογικό να ξεχειλίζει ετσι το ποτήρι σε περιοδο πολέμου.
Κοκοκο δάσκαλε. ΒΛΑΚΑ.Εχεις πλακα ρε τυπε. Απο τη μια θελεις να το παιζεις μπλε αμπελοφιλοσοφος του μπου, (χαρακτηριζοντας τους περισσοτερους βλακες). Και απο την αλλη δεν εχεις μαθει ακομα βασικους κανονες γραμματικης του δημοτικου.![]()
Ευτυχώς εσύ δεν πληρώνεις άδικα συμβουλάτωρες.Ενώ ο Μητσοτάκης με ένα κάρο συμβούλους βλέπουμε ότι δεν κάνει ποτέ γκάφες και καραγκιοζιλίκια.
Η μαλακία είναι στον άνθρωπο, όσους κι αν έχει να τον συμβουλέψουν.
Πολύ ιδρώνεις ώρε αδερφάκιμ...Λοιπόν, επειδή έχεις βαθιά άγνοια και συνεχίζεις τις κουταμαρες, που δεν έχει και νοημα να σχολιάσω, ο Τζήμας ξεχεσε Βελουχιώτη, Ζούλα, ζήτησε συγγνώμη με επιστολή του απο τον Ψαρρό και έδωσε εντολή να γυρίσουν τον οπλισμό του 5/42 πισω στη μία διάλυση. Οπως και έγινε. Στην αλλη το εργο ανάλογο. Ο Σαράφης ξαναξεχεσε το Βελουχιώτη και τον εβαλε ξανά να γυρίσει τον οπλισμό του 5/42 πισω. Ο Σβώλος οταν δολοφονήθηκε εδωσε εντολή να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι φονιάδες του. Ο Ζουλας δηλαδή, που όλοι ελεγαν οτι το εκανε κατ' εντολή του Σιαντου, καθόσον έμπιστός του, αλλά ο ίδιος έλεγε ότι το εκανε με τη σύμφωνη γνωμη του Βελουχιώτη, επειδή δεν ηθελαν άλλα αντάρτικα σώματα στην περιοχή τους. Το ότι ο Σιάντος θεωρούσε καθε αντάρτη εκτός ΕΑΜ γκεσταπιτη πιθανώς να έπαιξε ρολο, πιθανως όχι. Ο Ζουλας ποτέ δεν είπε κάτι επ' αυτού. Μόνον ότι τον δολοφόνησε για να μην ανασυσταθεί το 5/42, με τη συμφωνη γνωμη του Βελουχιώτη.
Μείνε στα ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΜΕΛΙΓΑΛΆΣ και στις πηγαδες και τι συμβολίζουν αυτές, γιατί στα υπόλοιπα νυχτα βαθιά.
Κι εγω απο οτι εχω διαβασει στα Ιστορικα περιοδικα που εβαζαν εφημεριδες, ολοι αναγνωρισαν οτι η δολοφονια Ψαρρου ηταν λαθος, αδικα πηγε, και οτι ολοι θεωρουσαν τον Ψαρρο εντιμο ανθρωπο. Μαλιστα ηταν αντιμοναρχικος, κατι που οταν το διαβασα δεν μου αρεσε καθολου.Λοιπόν, επειδή έχεις βαθιά άγνοια και συνεχίζεις τις κουταμαρες, που δεν έχει και νοημα να σχολιάσω, ο Τζήμας ξεχεσε Βελουχιώτη, Ζούλα, ζήτησε συγγνώμη με επιστολή του απο τον Ψαρρό και έδωσε εντολή να γυρίσουν τον οπλισμό του 5/42 πισω στη μία διάλυση. Οπως και έγινε. Στην αλλη το εργο ανάλογο. Ο Σαράφης ξαναξεχεσε το Βελουχιώτη και τον εβαλε ξανά να γυρίσει τον οπλισμό του 5/42 πισω. Ο Σβώλος οταν δολοφονήθηκε εδωσε εντολή να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι φονιάδες του. Ο Ζουλας δηλαδή, που όλοι ελεγαν οτι το εκανε κατ' εντολή του Σιαντου, καθόσον έμπιστός του, αλλά ο ίδιος έλεγε ότι το εκανε με τη σύμφωνη γνωμη του Βελουχιώτη, επειδή δεν ηθελαν άλλα αντάρτικα σώματα στην περιοχή τους. Το ότι ο Σιάντος θεωρούσε καθε αντάρτη εκτός ΕΑΜ γκεσταπιτη πιθανώς να έπαιξε ρολο, πιθανως όχι. Ο Ζουλας ποτέ δεν είπε κάτι επ' αυτού. Μόνον ότι τον δολοφόνησε για να μην ανασυσταθεί το 5/42, με τη συμφωνη γνωμη του Βελουχιώτη.
Μείνε στα ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΜΕΛΙΓΑΛΆΣ και στις πηγαδες και τι συμβολίζουν αυτές, γιατί στα υπόλοιπα νυχτα βαθιά.
δάσκαλε.
Ευτυχώς εσύ
Πολύ ιδρώνεις ώρε αδερφάκιμ...
Μεινε στον ψαρρο εσυ.
Δόξα και τιμη στον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ-ΟΠΛΑ.
Καθόλου δεν ιδρώνω.Πολύ ιδρώνεις ώρε αδερφάκιμ...
Μεινε στον ψαρρο εσυ.
Δόξα και τιμη στον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ-ΟΠΛΑ.
[ Πόσο μαλάκας είμαι
Επιτέλους, συμφωνούμε.