Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Δηλαδή το Μάρτιο του '22 μπαινει στον τρίτο χρόνο, οπότε εκλογές;ακουστηκε για μαρτιο εως μαιο του 2022
ειδομεν μεχρι τοτε
Δηλαδή το Μάρτιο του '22 μπαινει στον τρίτο χρόνο, οπότε εκλογές;ακουστηκε για μαρτιο εως μαιο του 2022
ειδομεν μεχρι τοτε
Καταρχάς δεν απάντησες στην ερώτηση του στοκαδουρα, νομίζω ηταν σαφής αλλα εσυ το έκανες αβαβα.μπαρμπα
εγω απαντησα αμμα δεν σου αρεσει η απαντηση κανε παραπονα στο βαρδινογιανεικο για την χθεσινη δημοσκοποηση
ωπα ωπαΕπιπλέον, δεν έχω να κάνω παράπονα για καμία δημοσκόπηση, ουτε πρόκειται να λέω οτι αυτή ειναι πληρωμένη, η άλλη δεν ειναι, κτλ, κτλ![]()
Όχι αλλα εχεις πει για όλες τις άλλες. Με εχεις δει εμένα ποτε να γράφω για πληρωμένη δημοσκόπηση? Ακόμα και στου βλαξεβανη την δημοσκόπηση αναφέρομαι συχνά πυκνά όπου ο παπαρας έκοψε απο τον τσίριζα!ωπα ωπα
δεν ειπα εαν ειναι πληρωμενη η οχι
η μηπως με το σκεπτικο σου οι δημοσκοπησεις ειναι πληρωμενες για να εχουν πληρη εικονα?
μπαρμπαΌχι αλλα εχεις πει για όλες τις άλλες. Με εχεις δει εμένα ποτε να γράφω για πληρωμένη δημοσκόπηση? Ακόμα και στου βλαξεβανη την δημοσκόπηση αναφέρομαι συχνά πυκνά όπου ο παπαρας έκοψε απο τον τσίριζα!![]()
Επίσης πολλοί λενε οτι η γη ειναι επίπεδη. Μην νομίζεις οτι ειναι λίγοιμπαρμπα
πολλοι το λενε οτι "μαλλον ισχυει"
Εγώ σίγουρα όχι.εγω δεν το εχω αναφερει ως "πληρωμενες" δημοσκοπησεις ουτε εσυ φανταζομαι
Διαβαζε Χιο, μου δίνει μεγάλη χαρά αυτο.Αυτα τα λεει όλος ο κόσμος, τα ξέρει όλος ο κόσμος. Όπως εδώ π.χ. όλοι ξέρουν οτι καμαρώνεις για την σφαγή μικρών παιδιών. Το εχεις κανει πολύ περισσότερο απο ξεκάθαρο
Για την πουτσα που έφαγαν στην Βάρκιζα σου εχει πει?
Δεν κατάπια τίποτα, εσυ εχεις καταπιεί τα αρχιδια σου απο την σύφιλη γιατί εγώ είμαι με τους ΝΙΚΗΤΕΣ κι εσυ με τους ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ. Και ΠΑΝΤΑ έτσι θα ειναι. Ειναι τωρα, θα ειναι και στο μέλλον
Ο Μελιγαλάς ειναι μια ιστορία, ιστορικό γεγονός, που αποδεικνύει οτι είστε τα σκουπιδαριά της ιστορίας σφάζοντας γυναικόπαιδα, συμμορίτες άπλυτοι βρομιάρηδες και γι’ αυτο δεν υπήρχε εμφύλιος στην Ελλαδα. Έγινε συμμοριτοπολεμος όπου ευτυχώς επικρατήσαμε και δεν γίναμε σοβιετια. Άντε τραβά λοιπόν να μείνεις σε καμία Βενεζουέλα και καμία Κούβα, ή έστω στην Ρωσία που σου αρέσει τόσο πολύ![]()
Έτσι η μπάλα στην εξέδρα απο ενα σκουπίδι που επικροτεί την σφαγή παιδιών στον Μελιγαλά!Διαβαζε Χιο, μου δίνει μεγάλη χαρά αυτο.
Τελικα δεν μας είπες, ο παππούς σου ο ΑΘΗΝΑΊΟΣ, ηταν με τον Ζερβα ;;
Γραψτο ξανά, έτσι για να γελάσουν λίγο οι Ηπειρώτες που ενδεχομένως μας διαβάζουν τωρα![]()
Γέμισαν τα μπουρδέλα τα στούντιο Ρουμάνες με το καλύτερο στοματικό ever ..στη ρουμανια πριν 30 χρονια τα ραφια ηταν αδεια και κοριτσια σαν τα κρυα νερα πηδιοντουσαν για 3,60
εστειλαν στον αγυριστο τους μπολσεβικους και σημερα ξεπερασαν την ελλαδα σε κατα κεφαλην εισοδημα,
την ελλαδα που εχει εισπραξει 1 τρις ευρω απ την ευρωπη το ιδιο χρονικο διαστημα
και παρ ολα αυτα υπαρχουν τυποι που ακουνε τις αρλουμπες του καθε κουτσουμπα![]()
Επικροτώ την σφαγή των προγόνων σου ταγματασφαλητών.Έτσι η μπάλα στην εξέδρα απο ενα σκουπίδι που επικροτεί την σφαγή παιδιών στον Μελιγαλά!
Κάτι σε ρώτησε ο στοκαδουρας… στην εξέδρα κι αυτο? Υποτίθεται οτι τα ξερεις ολα, για πες μας!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επικροτείς την σφαγή μικρών παιδιών. Aυτό έγινε στον Μελιγαλά.Επικροτώ την σφαγή των προγόνων σου ταγματασφαλητών.
Αυτά σου έχουν πει?Ο ψαρρος προδωσε τον ΕΑΜ πολλακις, στον πόλεμο υπάρχουν αυτά, όποιος ηταν προδότης, και δικός μας να ηταν, τέλος, τον έβρισκε ο θάνατος.
Άκου τον Χιο εσυ, εγώ θα ακούω αυτούς που τα άκουσαν απο πρώτο χέρι.Επικροτείς την σφαγή μικρών παιδιών. Aυτό έγινε στον Μελιγαλά.
Ετσι εγινε .Γι' αυτό είσαι εκεί που είσαι.
Γι' αυτό είμαι εκεί που είμαι
Αυτά σου έχουν πει?
![]()
Eγώ προσωπικά δεν βλέπω Χίο, δεν ήξερα καν αν το είχε πει. Εσύ που τον βλέπεις, θα το είδες. ΟΚ, σε πιστεύω ότι βλέπιες Χίο, είστε κοντά ιδεολογικάΆκου τον Χιο εσυ, εγώ θα ακούω αυτούς που τα άκουσαν απο πρώτο χέρι.
Ναι, δηλαδή επειδή είχε τσακωθεί με τον άλλον για μια γκομενα ε? Κάτι τέτοιες πούτσες σου έχουν πει κι εσύ σαν αγράμματο γίδι τα καταπίνειςΕτσι εγινε .
Συγγνώμη αλλά τέτοιες ΑΝΟΗΣΙΕΣ ειχα χρόνια να διαβάσω. Στρώσου διάβασε λίγο την ιστορία του για να μην ξεφτιλιζεσαι.Ο ψαρρος προδωσε τον ΕΑΜ πολλακις, στον πόλεμο υπάρχουν αυτά, όποιος ηταν προδότης, και δικός μας να ηταν, τέλος, τον έβρισκε ο θάνατος.
Σε παρακαλώ πάρα πολύ... Τα ξέρει ΟΛΑ! Μα ΟΛΑ! Τα ΠΑΝΤΑ!!!Συγγνώμη αλλά τέτοιες ΑΝΟΗΣΙΕΣ ειχα χρόνια να διαβάσω. Στρώσου διάβασε λίγο την ιστορία του για να μην ξεφτιλιζεσαι.
Δε δε σε διαβασα καθολου. Απλα σ' εγραψα στ '@@ μου κατευθειαν. Πολλα τα μπερδεγουει θεματακια του καμμενου εγκεφαλου σου. Πρεπει να πασχεις απο το συνδρομο της Στοκχολμης. Αφου γουστσρεις τους βιαστες σου και τους υποστηριζεις με παθος. Να το κοιταξεις..Άκου να δεις![]()
Στ' αρχίδια μου, μείνε μαλάκας αδαής, αφού αυτό θέλειςΔε δε σε διαβασα καθολου. Απλα σ' εγραψα στ '@@ μου κατευθειαν. Πολλα τα μπερδεγουει θεματακια του καμμενου εγκεφαλου σου. Πρεπει να πασχεις απο το συνδρομο της Στοκχολμης. Αφου γουστσρεις τους βιαστες σου και τους υποστηριζεις με παθος. Να το κοιταξεις..
Μπορει να μη σαρεσει αλλα τι να κάνουμε, σαν τις γκόμενες κι αυτός, μια εδω μια εκεί, κατσε κάπου ρε φιλε, μια τα κανεις πλακάκια με άλλους μια επιστρέφεις σε μας, λογικό να ξεχειλίζει ετσι το ποτήρι σε περιοδο πολέμου.Συγγνώμη αλλά τέτοιες ΑΝΟΗΣΙΕΣ ειχα χρόνια να διαβάσω. Στρώσου διάβασε λίγο την ιστορία του για να μην ξεφτιλιζεσαι.
Λοιπόν εσυ θα γράψεις αυτο.Eγώ προσωπικά δεν βλέπω Χίο, δεν ήξερα καν αν το είχε πει. Εσύ που τον βλέπεις, θα το είδες. ΟΚ, σε πιστεύω ότι βλέπιες Χίο, είστε κοντά ιδεολογικά
Εσύ πιστεύεις ότι μόνο ο Χίος το λέει αυτό? ΚΑΝΕΙΣ άλλος?
Ναι, δηλαδή επειδή είχε τσακωθεί με τον άλλον για μια γκομενα ε? Κάτι τέτοιες πούτσες σου έχουν πει κι εσύ σαν αγράμματο γίδι τα καταπίνειςΈτσι είναι αυτά τα πράγματα! Αλλά μάλλον τελικά, υπήρχαν διαφορές και με τους άλλους 150 αξιωματικούς του Ψαρρού, για διάφορες γκόμενες της εποχής τους οποίους επίσης εκτέλεσαν... παρότι είχε αποδεχθεί τους όρους της ΠΕΕΑ.
Αλλά αυτά είναι ψέματα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
H μπαλίτσα στην εξέδρα, κι ο παππούς μου γαμούσε σκουπίδια μαζί με τον ΖέρβαΜπορει να μη σαρεσει αλλα τι να κάνουμε, σαν τις γκόμενες κι αυτός, μια εδω μια εκεί, κατσε κάπου ρε φιλε, μια τα κανεις πλακάκια με άλλους μια επιστρέφεις σε μας, λογικό να ξεχειλίζει ετσι το ποτήρι σε περιοδο πολέμου.
Λοιπόν εσυ θα γράψεις αυτο.
"Ο παππούς μου ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ηταν μαζι με τον Ζέρβα και πολέμησαν μαζι"
Σου ορκίζομαι οτι δεν θα σε ξανα ενοχλήσω αρκεί να μου δώσεις αυτή τη χαρά να γελάσω μαζι σου, να το δείξω σε συντρόφια Ηπειρώτες για να γελάμε καναν χρόνο.
Μετά ίσως σε ξανά ενοχλήσω.