δεν εχεις κανει ποτε αγορα η πωληση ακινητου και να εβαλες την αντικειμενικη αξια ενω ο νομος ελεγε οποια αντικειμενικη η πραγματικη ειναι μεγαλυτερη;Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ περίπτωση να μην έχεις περάσει με κόκκινο ούτε μια φορά στην ζωή σου. Γι' αυτό σκέψου πως θα σου φαινόταν τα 2 χιλιάρικα και πως θα έκανες...!
Όχι, δεν έχω κλέψει ποτέ την εφορία. 20+ χρόνια σε διάφορες πολυεθνικες (που εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να κλέψεις) και τα υπόλοιπα σε δική μου δουλειά όπου δεν παίρνω ούτε μισό μαύρο κι όσοι μου ζητάνε κάτι τέτοιο απλά τους παίρνει ο διάολος. Δεν είμαι αυτής της φιλοσοφίας. Είμαι της φιλοσοφίας να βγάζω λεφτά έτσι ώστε όσα και να μου παίρνει η εφορία εγώ να εξακολουθώ ζω όπως ζω.
δεν εχεις σε καταστημα δεχθεις να μην παρεις αποδειξη για μικροτερη τιμη;
ζητας σε λαικη, βενζιναδικα μαγαζια λιανικης αποδειξεις;
σε αυτο συμμετεχεις στην φοροδιαφυγη αν δεν ζητας
οταν η εφορια ηθελε αποδειξεις χαρτια εβαζες παντα το ποσο των αποδειξεων που ειχες και οχι μεγαλυτερο;
σπιτι σου σε ελευθερο επαγγελματια ζηταγες αποδειξη και αν σου ειπε ναι αλλα θα πληρωσεις και τον φπα πληρωνες το αυξημενο ποσο η εκανες φασαρια οτι μεσα στην τιμη που ειπαμε ειναι το φπα;
αν δεν τα εκανες εσυ τα ανωτερω αλλα τα ανεθετες σε λογιστη εισαι σιγουρος οτι δεν εκανε τιποτα απο αυτα;
ειλικρινα πιστευω οτι λιγοτερο απο 1% του κοσμου δεν εχει κανει τιποτα απο αυτα η αλλα παρομοια
αν εισαι ενας απο αυτους ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ