dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.408
- Πόντοι
- 3.936
Για αλλους ειναι Ανθρωπος με ΗΘΟΣΤεραστιος ξεφτιλας και κοτα ο Αποστολακης.
Για αλλους ειναι Ανθρωπος με ΗΘΟΣΤεραστιος ξεφτιλας και κοτα ο Αποστολακης.
Προσωπικά για μένα λάθος επιλογή. Αλλά δεν είμαι πρωθυπουργός (ουτε θα ήθελα να ήμουν!).Τεραστιος ξεφτιλας και κοτα ο Αποστολακης.
Ποιο ηθος;; Αυτο που συμφώνησε να γίνει υπουργος και τελευταία στιγμη ενω ετοιμαζόταν η ορκωμοσία εκανε πισω, ξεφτίλας ουτε για φτύσιμο, κριμα που αυτος ο ανθρωπος ηταν και αξιωματικος.Για αλλους ειναι Ανθρωπος με ΗΘΟΣ
Eνημερωσου και ελα ξαναΠοιο ηθος;; Αυτο που συμφώνησε να γίνει υπουργος και τελευταία στιγμη ενω ετοιμαζόταν η ορκωμοσία εκανε πισω, ξεφτίλας ουτε για φτύσιμο, κριμα που αυτος ο ανθρωπος ηταν και αξιωματικος.
Αυτό.Ποιο ηθος;; Αυτο που συμφώνησε να γίνει υπουργος και τελευταία στιγμη ενω ετοιμαζόταν η ορκωμοσία εκανε πισω, ξεφτίλας ουτε για φτύσιμο, κριμα που αυτος ο ανθρωπος ηταν και αξιωματικος.
koytipandoras....Eνημερωσου και ελα ξανα
Αποστολάκης σε Τσίπρα: Πρόεδρε με παγίδευσαν, μου είπαν ότι υπάρχει συναίνεση | Το Κουτί της Πανδώρας
Το τηλεφώνημα έγινε λίγο πριν την ανακοίνωση «βόμβα» του Ευάγγελου Αποστολάκηwww.koutipandoras.gr
Κρατα οτι δεν βγαζει 4ετια προς το παρων.Έλα ρίχτο για να κάνω screenshot!!! Να δούμε πόσο μέσα θα πέσεις!!!!
Πότε θα γίνουν εκλογές?
Για πες!
Ενταξει.Αυτό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
koytipandoras....
Ο χώνας ανέβαζε κάτι τέτοια!
δεν ειναι ολοι απατεωνες για να μην δινουν αποδειξεις και μετα να τρεχουν σΜπα αλήθεια? Και πόσες "αποδείξεις" κρατάνε?
ανω πολλοι στις οικογενειακες επιχειρησεις ηταν και παραμενουν απλοι ψηφοφοροι της δεξιας μη θελωντας να ξαναβγει ο αλεξηςΝαι.... so?
εαν σε καθε περιοχη υπαρχουν πολλες επιχειρησεις του ιδιου κλαδου σαφεστατα θα κλεισουν και οι λογοι ειναι πασιφανεςΌχι, δεν λέω αυτό. Λέω να πάρουν τον μπούλο όλες οι επιχειρήσεις (μικρές, μεσσαίες, μεγάλες) που έχουν άχρηστους μέσα και κλέβουν το κράτος για να κρατηθούν ζωντανές. Θυμήσου, ότι επειχήρηση του ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ κλάδου παραδίπλα πάει τρένο και βγάζει λεφτά. Άρα κάνεις κάτι λάθος. Άρα δεν κάνεις για επιχειρηματίας. Άρα, άλλαξε επάγγελμα.
Εγώ φιλαράκο κοιτάζω πόσα ΒΓΑΖΩ, στα αρχίδια μου πόσα μου παίρνει το κράτος. Αν την μία χρονιά μου πάρει 10 χιλιάρικα, εγώ θα πάω να βγάλω 100. Κι αν την επόμενη μου πάρει 15, εγώ θα πάω να βγάλω 140. Με λίγα λόγια, ας μου παίρνει π.χ. 100 χιλιάρικα αν βγάζω 300. Στα παπάρια μου, ζω και με 200!!!!
Κι αυτή είναι η διαφορά μας. Εσύ μέσα στην κλάψα "ωχ δεν μπορώ, κρίση, πανδημία, ο κούλης, κτλ, κτλ, κτλ). Κάτσε και κλάψου μαλάκα και βλέπε τους άλλους να προχωράνε.
η περιπτωση σου ειναι ειδικη δεν χανεις πολλα εσυ σε σχεση με αλλα επαγγελματα ουτε εχεις την ανασφαλεια οτι δεν θα πληρωσεις φορους στο κρατος θα εχεις παντα λογω της δουλειας σου καποιο κομποδεμα δεν ισχυει αυτο για ολουςΣτ' αρχίδια μου και πάλι. Και με αλεξέγιεφ εγώ λεφτά έβγαζα. Το κακό που έκανε στην δουλειά μου μόνο ο αλεξέγιεφ είναι ότι είχε φοβίσει τον κόσμο κι ήταν όλοι "κουμπωμένοι". Και θα μπορούσα να έλεγα "ε, τώρα που να πάω, αφού ο άλλος δεν έχει, δεν θέλει να επενδύσει, είναι κλεισμένος μέσα!". Θα κλαιγόμουν δηλαδή σαν εσένα το μαλάκα και θα καθόμουν εδώ 24/7 να κράζω τον αλεξέγιεφ! Μαλάκας είσαι?
οι τωρινοι τα εχουν κανει πολλυ χειροτερα απο τους πρωην υθποσχεθηκαν για στηριξη μικρομεσαιων επιχειρησεων και μεχρι στιγμης δεν εχει ερθει η προεκλογικη υποσχεση τουςAν βγει ο τσίριζας πανηλίθιε, που δεν υπάρχει ούτε μία στο τρις να βγει, εσύ θα κλείσεις DE FACTO. Σου το λέω με βαθμό βεβαιότητας 99,99999%.
Προφανώς πιάστηκε κορόιδο σε πολιτικό παιχνίδι.Ποιο ηθος;; Αυτο που συμφώνησε να γίνει υπουργος και τελευταία στιγμη ενω ετοιμαζόταν η ορκωμοσία εκανε πισω, ξεφτίλας ουτε για φτύσιμο, κριμα που αυτος ο ανθρωπος ηταν και αξιωματικος.
Με χέρια και με πόδια θα τον ψηφίσεις. Τόσο κόπο έχεις κάνει πια εδώ μέσα. Τόσα προπαγανδιστικά μηνύματα με 0,60 το ένα. Να τα λέμε κι αυτά. Εμείς για να το ψηφίσουμε το "γούρικο αγόρι" πρέπει να μας λείπει το κεφάλι και να μας έχουν μείνει μόνο τα χέρια και τα πόδια (οπότε από ανατομικής απόψεως είναι λίγο δύσκολο).Λες όμως για αυτή την λάθος επιλογή, να μην ψηφίσω Κούλη?
Αχου μωρε την κοπελίτσα την παγιδευσαν οι αλητες οι δεξιοιEνημερωσου και ελα ξανα
Αποστολάκης σε Τσίπρα: Πρόεδρε με παγίδευσαν, μου είπαν ότι υπάρχει συναίνεση | Το Κουτί της Πανδώρας
Το τηλεφώνημα έγινε λίγο πριν την ανακοίνωση «βόμβα» του Ευάγγελου Αποστολάκηwww.koutipandoras.gr
Τύπε πάρε νούμερο προτεραιότητας κ βλέπουμε..Ρε νιαμου εκεί στο Μαξίμου, αν το έχετε τόσο ανάγκη αναλαμβάνω εγώ το υπουργείο...
Αχου μωρε την κοπελίτσα την παγιδευσαν οι αλητες οι δεξιοι
Ειδες κάτι πράγματα? Βέβαια όπου να ναι θα βγουν κ θα το διαψεύσουν....!!! Τι όχι?????Αχου μωρε την κοπελίτσα την παγιδευσαν οι αλητες οι δεξιοι