jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Πηγαιβε γραψε τωρα στο τουιτερ μια αθλητικη μαλακια και ασε τα πολιτικαΦάε σκατά και ψόφα μωρή ξεφτίλα του Φιέρ.
Πηγαιβε γραψε τωρα στο τουιτερ μια αθλητικη μαλακια και ασε τα πολιτικαΦάε σκατά και ψόφα μωρή ξεφτίλα του Φιέρ.
Πρέπει να είναι και μακροβιότατοι οι φίλτατοι σύντροφοι καθόσον το ΚΚΕ είναι το παλιότερο κόμμα στη χώρα (με το ίδιο όνομα πάντα) που κλείνει φέτος τα 104 αν δεν απατώμαι!Και ομως συμβαινει αυτο. Και μου κανει εντυπωση που εκπλησεσαι. Εχω γνωστους που ψηφιζουν ΚΚΕ επι δεκαετιες, ολη η οικογενεια, και η μια γενια 'μεταβιβαζει' τη ψηφο προς τα εκει στην επομενη γενια.
Αυτο μονο ο ιδιος το ξερει.
Ψευτοσυσπειρωση θα κανετε αλλα το 40% ξεχαστε το πανω απο 35 δεν πατε οπως και εμεις γ αυτο σου λεω ειναι ντερμπι
Κανονικα έπρεπε να ημασταν μπροστα 5 μοναδες και ισως και παραπανω.
Ανέβασέ το.ο μπορμπαπηδολα θα ψηφισει συριζα μου το ειπε σε πμ
Κανονικα φασιστακο επρεπε να ησασταν φυλακη ισοβιαΚανονικα έπρεπε να ημασταν ...
Εν μερη το λες καλα αλλα αυτες οι γελοιοτητες μονο μια κυβερνηση σαν τη νδ μπορει να τις κανει.
Γελοιοτητες με την καραντινα γελοιοτητες τωρα με τα εμβολια,ποσο αλλο θα γελαμε μ αυτα που συμβαινουν
14 χαλαρά6 χρόνια.
Get used to it.
Εμενα μου σφυριξε ενα πουλακι πως ο θειτσος ηταν χρυση αυγη και τωρα τελευταια αλλαξοπιστησε.ο μπορμπαπηδολα θα ψηφισει συριζα μου το ειπε σε πμ
Οχι 24 θα εισαι και κουσαλο14 χαλαρά
να βγει ν ομολογησει αν εχει ψηφισει χαΕμενα μου σφυριξε ενα πουλακι πως ο θειτσος ηταν χρυση αυγη και τωρα τελευταια αλλαξοπιστησε.
Συγκεκριμένα χθες το εμαθα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι 24 θα εισαι και κουσαλο
Στα α...δ.α μαςΑντε ρε. Μπραβο.Γενέθλια για τη Δάφνη Μητσοτάκη -Τα γιόρτασε με τις φίλες της στη συναυλία της Αννας Βίσση [εικόνες] | ΖΩΗ | iefimerida.gr
Τα γενέθλια της έχει σήμερα η κόρη του πρωθυπουργού, Δάφνη Μητσοτάκη. | ΖΩΗ | iefimerida.gr | Δάφνη Μητσοτάκη, γενέθλια, πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, Άννα Βίσσηwww.iefimerida.gr
να τα μαθαινουμε τα παιδια σιγα σιγα. Θα μας χρειαστουν σιγουρα στο μελλον. Ειδικα στους μπραβοκουληδες.
η δαφνη μας ειχε και αφγανους στην παρεα της;
σομαλους;
πακια θα χε σιγουρα γιατι ο καλος μπαμπας της νιωθει περηφανος για την πολυπολιτισμικοτητα.
μπραβο στο κοριτσι παντως. Βλεπει μπροστα. Ειναι μοντερνα. Καπου διαβασα οτι ψιλογουσταρει και σομαλούς
Δεν θα βγει το κρυβει..να βγει ν ομολογησει αν εχει ψηφισει χα
να το ξερουμε
Ηταν και μελος γραμμενος μεσα στη χ.α εχω πληροφοριοδοτες και μου το ειπαν..το καλο ειναι στα φιλαρακια του πανω στη βλακεια που τον δερνει τα λεει ολα σε π.μ φυσικανα βγει ν ομολογησει αν εχει ψηφισει χα
να το ξερουμε
Η χρυση αυγη η νουδου το ιδιο ειναιΔεν θα βγει το κρυβει..
Ηταν με τη χρυση αυγη αλλα τωρα μας σκοτιζει με τη νδ του
Αλλα και στη χ α που ηταν ενα αρχιδακι ηταν νομιζεις του εδινε κανεις σημασια
Αντί να μας βάζεις το οποιοδήποτε link χωρίς κανένα στοιχείο, γιατί δεν κοιτάς ε΄δωLκαποιο μελος εδω δεν με πιστευε οτι ο λατσης δεν εχει βαλει φραγκα απο την τσεπη του για το ελληνικο
ας διαβασει περι λατσεικου
Μπουκώνει με no paper τα ΜΜΕ ο Σπύρος Λάτσης ότι το έργο στο Ελληνικό προχωράει... την ίδια ώρα που η αδερφή του η Μαριάννα την κοπάνησε μέρα μεσημέρι! Ούτε τούβλο δεν πρόκειται να χτιστεί εάν δεν ξεκινήσει το καζίνο και πάρει τα λεφτά από τους Έλλην
Του Άρη Σπίνου Διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες τις φωτοτυπίες που μοιράστηκαν στα πρόθυμα παπαγαλάκια των ΜΜΕ που για 50ευρώ μπορούν να γράψ...edolio5.blogspot.com
Γιατι γιαννακη,Στα α...δ.α μας