argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.138
- Πόντοι
- 9.297
O Tραμπ βγηκε και ειπε να δωσει αποζημιωσεις η Κινα για την κινεζικη πανουκλα.Τρελος ξετρελος το ειπε..οι υπολοιποι "λογικοι" ποιουν την νησσαν...
η ΝΔ φταιει για τις καθυστερησεις μωρε;Χθες γλενταγαν οι αλανθαστοι για το ελληνικο που ειχε ΜΟΝΟ εφτα χρονια καθυστερηση και αλλα 13 πριν
Αδωνης
Εντος του 19 το ξεκινημα
Γλενταγαν χθες και ολοι ειχαν παραπανω κιλα απ τον ιουλιο του 19
Αδωνης με μαγουλες και κοιλια, σταικουρας κατακοκκινος θρεμενος, τσιτα τα σακακια,
Πετυχημενοι, με εφτα στους δεκα ελληνες στο οριο της φτωχιας
Περασε τωρα τελευταια απο κει ο γκαντεμοσαυρος;;Μεγάλη φωτιά στην Αθηνών Κορίνθου σε τούνελ στην Κακιά Σκάλα
Μεγάλη φωτιά στην Αθηνών Κορίνθου σε τούνελ στο ύψος της Κακιάς Σκάλας στο ρεύμα προς Κόρινθο. Η φωτιά έχει προκαλέσει ουρές χιλιομέτρων. Η φωτιά ξεκίνησε αρχικά μία μηχανή πήρε φωτιά, στο ύψος του πρώτου τούνελ στα Μέγαρα, που είχε ως αποτέλεσμα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κόρινθο...sports3.gr
αυτο μας ελειπε τωρα
Ναι, οι προηγουμενοι πρωθυπουργοι ηταν ολοι γουρληδες και την εκαναν την ελλαδα Δανια του νοτουΠερασε τωρα τελευταια απο κει ο γκαντεμοσαυρος;;
Ποσα σκασατε ρε μπουλη για λεγε??Νέα δημοσκόπηση της Marc (Υπόψιν ότι ήταν η μοναδική εταιρεία που έπεσε spot-on στις εκλογές του '19):
1. Προβάδισμα ΝΔ με 16,4% (ΒΡΑΖΕΙ η κοινωνία!!!!!)
2. Aξιολόγηση κυβέρνησης από κόμματα:
(οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ έχουν ενδιαφέρον... Πάλι πούτσα ο μαλάκας ο χώνας!!!)
3. ΠΟΥΤΣΑ στον τσίριζα!!!!
4. Nαι ή όχι στον εμβολιασμό???
(η κενωνία ΒΡΑΖΕΙ!!!!!!)
5. To καλύτερο: Σε περίπτωση άρνησης του εμβολιασμού:
(στο λέω, η κενωνία ΒΡΑΖΕΙ, θα φύγετε με ελικόπτερα!!!!)
Kατά τα άλλα η κενωνία βράζει! Έχουμε χούντα!!! Καταστρατηγούνται τα δικαιώματα των πολιτών!!! Θα πεινάσουμε όλοι!!!! Αλήτες που προστατεύουν δολοφόνους!!!!
Ένα ακόμα όμορφο πρωινό μετά το χθεσινό που έριξα ΤΟ γέλιο!!!!
Tα υπόλοιπα διαβάστε τα εδώ:
Γκάλοπ MARC για το «Πρώτο ΘΕΜΑ»: 65% υποχρεωτικό το εμβόλιο - Μπροστά με 16,4% η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου
Ζητούν απομάκρυνση ή μετάθεση για τους «αρνητές» - Κυρίαρχη τάση στην κοινωνία και στα τέσσερα μεγάλα κόμματα, αλλά και σε όλες τις ηλικίες να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα - Στο 16,4% η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, δύο χρόνια μετά τις εκλογέςwww.protothema.gr
Και... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!! (ΝΟΤ!!!!)
Εγώ έχω μια άλλη μυστική δημοσκόπηση όμως όπου λέει ότι η ΝΔ θα πάει στο 60% κι ο τσίριζας στο 0,5%Ποσα σκασατε ρε μπουλη για λεγε??
Στις μυστικες δημοσκοπησεις ο συριζα προηγειται με 1.2%
33,1 νδ και συριζα 34.3
Εκει θα παει το εκλογικο αποτελεσμα μολις γινουν εκλογες
Πολυ δημοκρατικα τα ερωτηματα οφειλω να πω......Νέα δημοσκόπηση της Marc (Υπόψιν ότι ήταν η μοναδική εταιρεία που έπεσε spot-on στις εκλογές του '19):
1. Προβάδισμα ΝΔ με 16,4% (ΒΡΑΖΕΙ η κοινωνία!!!!!)
2. Aξιολόγηση κυβέρνησης από κόμματα:
(οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ έχουν ενδιαφέρον... Πάλι πούτσα ο μαλάκας ο χώνας!!!)
3. ΠΟΥΤΣΑ στον τσίριζα!!!!
4. Nαι ή όχι στον εμβολιασμό???
(η κενωνία ΒΡΑΖΕΙ!!!!!!)
5. To καλύτερο: Σε περίπτωση άρνησης του εμβολιασμού:
(στο λέω, η κενωνία ΒΡΑΖΕΙ, θα φύγετε με ελικόπτερα!!!!)
Kατά τα άλλα η κενωνία βράζει! Έχουμε χούντα!!! Καταστρατηγούνται τα δικαιώματα των πολιτών!!! Θα πεινάσουμε όλοι!!!! Αλήτες που προστατεύουν δολοφόνους!!!!
Ένα ακόμα όμορφο πρωινό μετά το χθεσινό που έριξα ΤΟ γέλιο!!!!
Tα υπόλοιπα διαβάστε τα εδώ:
Γκάλοπ MARC για το «Πρώτο ΘΕΜΑ»: 65% υποχρεωτικό το εμβόλιο - Μπροστά με 16,4% η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου
Ζητούν απομάκρυνση ή μετάθεση για τους «αρνητές» - Κυρίαρχη τάση στην κοινωνία και στα τέσσερα μεγάλα κόμματα, αλλά και σε όλες τις ηλικίες να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα - Στο 16,4% η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, δύο χρόνια μετά τις εκλογέςwww.protothema.gr
Και... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!! (ΝΟΤ!!!!)
Σ αυτες μονο πρωτοκλασσατα στελεχη εχουν προσβαση,γινονται ανεξάρτητα και μυστικα.Είναι τόσο μυστικές μωρή ξεφτίλα της Κρυσταλλοπηγής που δεν τις ξέρουν ούτε αυτοί που τις έκαναν.
Αν ο αλεξης δεν βαλει χαλιναρια να ελεγξει τις μαλακιες των στελεχων δεν βλεπω να παιρνουμε κεφαλι.Γελάστε με την καρδιά σας!!!!
Όταν ο Κωνσταντακόπουλος προσπαθούσε να κάνει το Κόστα Ναβαρίνο, υπήρχαν κάτι αριστερά σούργελα που τον έτρεχαν επί 20 χρόνια στα δικαστήρια. Τους πολέμησε όλους στα ίσια, τοπικές κοινότητες, δημάρχους, άπλυτα σκουπιδια-ακολούθους, κτλ, κτλ.
ΣΗΜΕΡΑ δεν υπάρχει ΕΝΑΣ στην Μεσσηνία που να μην πιστεύει ότι το Κόστα Ναβαρίνο άλλαξε την πορεία ολόκληρης της περιοχής.
Επίσης, ΣΗΜΕΡΑ, όλα αυτά τα αλητάκια και τα σούργελα που έσερναν τον επιχειρηματία στα δικαστήρια, τρώνε ψωμάκι από εκεί και κάτι άλλα σούργελα (οι αρχηγοί των σούργελων της Μεσσηνίας) πάνε και κάνουν διακοπές εκεί!
Εκτός από την μεγάλη μου χαρά που ο καπιταλισμός ΤΣΑΚΙΣΕ αυτά τα άπλυτα σκουπίδια κι έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει παρόλο που έσκουζαν σαν χήρες, η χαρά μου είναι διπλή γιατί τα ίδια σκουπίδια ξεφτιλίζονται ολοσχερώς καθώς γλύφουν αχόρταγα εκεί που έφτυναν, κατουρούσαν και έχεζαν!!!!
Και ΕΤΣΙ πρέπει να γίνεται
Δεν με πειραζουν οι δικες σας πληρωμενες δημοσκοπησεις αλλα οι μυστικες.Εγώ έχω μια άλλη μυστική δημοσκόπηση όμως όπου λέει ότι η ΝΔ θα πάει στο 60% κι ο τσίριζας στο 0,5%
Αλλά δεν σου λέω ποια είναι ούτε την ανεβάζω
Αν γινουν τωρα ναι ,αλλα μονο που ο συριζα δεν μπορει να ξεπεράσει το 35% με προβληματιζει...η αληθεια ειναι οτι δεν εχουμε παρει κεφαλι και δεν ειναι εποχη για εκλογες...δεν γινεται αριστερη συσπειρωση ετσι οπως θα επρεπε γ αυτο και δεν ζηταει εκλογες ο συριζαΠοσα σκασατε ρε μπουλη για λεγε??
Στις μυστικες δημοσκοπησεις ο συριζα προηγειται με 1.2%
33,1 νδ και συριζα 34.3
Εκει θα παει το εκλογικο αποτελεσμα μολις γινουν εκλογες
Κάτσε να περάσει το καλοκαίρι, να κάνουμε τις διακοπές και τα μπάνια μας και από χειμώνα βλέπουμεη αληθεια ειναι οτι δεν εχουμε παρει κεφαλι και δεν ειναι εποχη για εκλογες...
Το 1/3 των ψηφοφορων του ΣΥΡΙΖΑ επικροτει τον Μητσοτακη. Συμφωνα με τη δημοσκοπηση.Εγω δε θα ξαναψηφισω Μητσοτακη, αλλα φαινεται να εχει τεραστια διαφορα ακομα. Θα πρεπει να σεβαστουμε την αποψη του λαου που ειναι ενθουσιασμενος με τη κυβερνηση. Οπως ειπε και ο Αδωνις Γεωργιαδης, ειναι πρωτοφανες στη μεση της κυβερνητικης θητειας που υπαρχει φθορα, να προηγειται τοσο το κυβερνων κομμα.Δεν με πειραζουν οι δικες σας πληρωμενες δημοσκοπησεις αλλα οι μυστικες.
Η διαφορα στο 1.2 ειναι αμελητεα μετα απο τοση φθορα.επρεπε ο συριζα να ηταν μπροστα τουλαχιστον 5 μοναδες και ειναι μονο 1 χοντρικα και αυτο παίζεται γιατι αν γινουν εκλογες και κανει η νδ καμια συσπειρωση μπορει να βγει μπροστα 2 με 3 η 4 μοναδες.
μπραβο που δεν θα ψηφισειςΤο 1/3 των ψηφοφορων του ΣΥΡΙΖΑ επικροτει τον Μητσοτακη. Συμφωνα με τη δημοσκοπηση.Εγω δε θα ξαναψηφισω Μητσοτακη, αλλα φαινεται να εχει τεραστια διαφορα ακομα. Θα πρεπει να σεβαστουμε την αποψη του λαου που ειναι ενθουσιασμενος με τη κυβερνηση. Οπως ειπε και ο Αδωνις Γεωργιαδης, ειναι πρωτοφανες στη μεση της κυβερνητικης θητειας που υπαρχει φθορα, να προηγειται τοσο το κυβερνων κομμα.
Δυσκολευομαι με τον πατερα μου ομως, λεει η ΝΔ ειναι σοβαρο κομμα, ποιον να ψηφισει; Μαλλον λογω μεγαλης ηλικιας και προβληματων υγειας, κινητικα, δε θα καταφερει να παει στο εκλογικο κεντρο. Οποτε παει κι αλλη ψηφος.μπραβο που δεν θα ψηφισεις
Eκανε το εμβολιο? Σοβαρο κομμα η ΝΔ?????????Δυσκολευομαι με τον πατερα μου ομως, λεει η ΝΔ ειναι σοβαρο κομμα, ποιον να ψηφισει; Μαλλον λογω μεγαλης ηλικιας και προβληματων υγειας, κινητικα, δε θα καταφερει να παει στο εκλογικο κεντρο. Οποτε παει κι αλλη ψηφος.