Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Εσύ εν γένει παίρνεις τ' αρχίδια μου... σε ΟΛΟΥΣ τους τομείςΕγω παιρνω πρωτεινη εσυ ομως παιρνεις λεβιτρα θειτσο..
Εσύ εν γένει παίρνεις τ' αρχίδια μου... σε ΟΛΟΥΣ τους τομείςΕγω παιρνω πρωτεινη εσυ ομως παιρνεις λεβιτρα θειτσο..
Εγώ ένα φεγγάρι έπαιρνα από το myproteinΠαιρνω πρωτεινη εννοείται ρε σκυλε,αμα θες σου λεω και ποια
Έψαχνε το ΠΑΣΟΚ ποσοστά και χρησιμοποίησαν τις δύστυχες μπας και τσιμπήσουν καμιά μονάδα.
Κοιταχτε ποιος ομιλει,ο πρασινος κλοουν του σαιτΕσύ μωρή κοκότα των Αγίων Σαράντα έχεις γεμίσει όλο το φόρουμ με τις μαλακίες σου.
Απετυχε γαιτι δεν μπορεσε να κρατησει τις δημοκρατιες και μια μια αρχισαν την ανεξαρτησια και την αποσχιση απο τη σοβιετικη ενωση.
Εδω ειχε να κανει με το συνταγμα καθαρα και εκει απετυχε η ρωσια.
Οι ηπα αν μια πολιτεια θελει να ανεξαρτητοποιηθει πρεπει να συμφωνησουν και οι υπολοιπες με πλειοψηφια αν οχι τοτε δεν μπορει αυτοβουλως να αποσχιστει,αν τωρα η πολιτεια μεσω ανταρτικου ζητησει ανεξαρτησια με αντισταση και αποσχιση ο αμερικανικος στρατός εχει το δικαιωμα να επεμβει στη πολιτεια πολεμικα και να καταστειλει τους αντιστασιακους και αυτους που θελουν αποσχιση.
Αυτο ειναι το αμερικανικο συνταγμα σε περιπτωση που θελει μια πολιτεια να ανεξαρτητοποιηθει.
Αντιθετα η σοβιετικη εδινε το ελευθερο σε δημοψηφισματα τοπικα και μια μια εφευγε νομιζοντας οτι θα προοδευσει,και τελικα ο χρονος εδιξε οτι τους εφαγε η μαρμαγκα σ αυτους που ανεξαρτητοποιηθηκαν.
Ποιος Φταιει ρε σκυλε εγω??
Ρε μαλάκα Ζαν, καινούριο συκώτι θα κάνουμε με τις ανοησίες σου.
Φταίει το σύνταγμα για την πτώση της σοβιετικής ένωσης ενώ το αμερικάνικο δεν τα επιτρέπει αυτά.
Ανεξάντλητος είσαι ρε μπαγάσα!
Σαν το εμβόλιο και αυτό,ε;Ι1 ημουν μαλακακο αν και ηθελα να δηλωσω αντιρρησιας συνειδησης αλλα τελευταια στιγμη δεν δηλωσα.
Επισης ειχα σκεφτει να μην υπηρετησω καθολου να δηλωσω ψυχιατρικα προβληματα.
Ποιους ειχες ρε μαλακα ας πετυχαινες εμενα στο στρατο θα σε ειχα κανει τ αλατιου,ιδιαιτερα πουτανιτσα μου θα ησουν.
3 φορες στους 9 μηνες πλακωθηκα στο στρατο εφαγα και φυλακη καμια 10 μερες...
Στο facebook οι περισσότεροι πατάνε "χαχα" με τις πληρωμένες δημοσκοπήσεις.Ναι αλλά δεν τα έβαλες όλα!!! Για πάμε λοιπόν:
H διαφορά καλά κρατεί!!! Κατά τα άλλα η κενωνία βράζει!!!!
22%???? Αλεξέγιεφ λέμε και γελάμε!!!! Πούτσα το αναρχοάπλυτο σκουπίδι!
Μα ΠΑΛΙ μετά τον "κανένα"????
Το πιο ευχάριστο όμως είναι ότι τα αριστερά κοπρόσκυλα βουλιάζουν. Κουμούνια, σοσιαλΗστές και λοιποί άπλυτοι γκασμάδες, παρακαλώ στην άκρη και από το πεζοδρόμιο
Σωστά!!!!Στο facebook οι περισσότεροι πατάνε "χαχα" με τις πληρωμένες δημοσκοπήσεις.
Η πραγματική διαφορά παίζει να είναι στο 5-8%.
Α ωραια τωρα αρχισαν και τα τηλεφωνακια...ποιος αμπντουλ ρε βοιδαρε που δεν εχεις παει ουτε μια φορα στη ζωη σου σε μπουρδελοΜη μιλάς μωρή πόρνη του Ελμπασάν γιατί θα πέσει τηλεφωνάκι στο Αγκύρας και την επόμενη φορά ο Αμπντούλ θα σου κάνει τον πάτο σα βομβαρδισμένο τοπίο.
Καλα ποιος πιστευει τις δημοσκοπησεις μονονκατι λουλουδουδες και κατι προβατα.
Για να δεινουν διαφορα 12 μοναδες και οχι παραπάνω αυτο λεει πολλα.
Οταν θα κοντευουμε για εκλογες να δεις πως οι δημοσκοπησεις θα ριχνουν τη διαφορα καθε μερα..
Εγω θελω αμεσα εκλογες,το ματς θα ειναι καθαρα ντερμπι και τα δυο κομματα θα φλερταρουν γυρω στο 30 με 35%.
Αν ο συριζα κερδίσει ολα καλα η χωρα γλιτώνει, αν χασει ο τσιπρας πρέπει να φυγει και να ερθει νεο προσωπο νεα ηγεσια και νεα αλλαγη.
Γνωμη μου να παραιτηθει ο τσιπρας απο τωρα και να αναλαβει ενας νεος την ηγεσια οπως ο ζαχαριαδης ο ηλιοπουλος και ο παπας.
Με εναν απο αυτους αρχηγο ο συριζα θα εκτοξευθει
Ρε μαλακα μια χαρα ειναι η εφουλα και ακομα την στηριζω.Ζανούλη κάποτε έβαζες και την Αχτσιόγλου στην διεκδίκηση της αρχηγίας.
Νταξει ρε, επειδή γκαστρώθηκε με τον καράφλα κάνεις μουτράκια;
Οταν σε γλυκοκοίταζε ήταν καλά, τώρα στα αρχίδια σου;
Που να καταλαβεις μωρη μουχλα σαμπως εχεις παει καθολου δημοτικοΠάλι είσαι μπουκωμένο ρε σούργελο της Αυλώνας και δεν καταλαβαίνω τι λες.
Εγω ειμαι αποφοιτος του τμηματος διοικησης επιχειρήσεων τει μεσσολογγιου.Εσύ έχεις πάει αλβανικό Δημοτικό μωρή μούχλα του Φιέρ.
Μην μου τα λες αυτά και μου ανεβάζεις το αίμα στο κεφάλι! Την παλιοκαριόλα!Ρε μαλακα μια χαρα ειναι η εφουλα και ακομα την στηριζω.
Απλα δεν εχει δυναμικο λογο.
Ναι ρε με γλυκοκοιταζε,λογικο να βλεπει ενα παλικαρι γυμνασμενο ωραιο οποιαδηποτε γυναικα ξερογλυφετε
Αφου ειναι μυστικες πως τις ξερουν;Σωστά!!!!
Ξέχασα τις.... μυστικές δημοσκοπήσεις!!!!
Ο τσυριζαιος χρονια στο κουρμπετιΕσύ μωρή κοκότα των Αγίων Σαράντα έχεις γεμίσει όλο το φόρουμ με τις μαλακίες σου.