Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Έψαχνε το ΠΑΣΟΚ ποσοστά και χρησιμοποίησαν τις δύστυχες μπας και τσιμπήσουν καμιά μονάδα.αυτο ειναι παλιανθρωπιά...να πατάνε αδύναμους
Έψαχνε το ΠΑΣΟΚ ποσοστά και χρησιμοποίησαν τις δύστυχες μπας και τσιμπήσουν καμιά μονάδα.αυτο ειναι παλιανθρωπιά...να πατάνε αδύναμους
δεν ηταν με τη συγκυβερνηση ?Έψαχνε το ΠΑΣΟΚ ποσοστά και χρησιμοποίησαν τις δύστυχες μπας και τσιμπήσουν καμιά μονάδα.
Κυβέρνηση του Γιωργάκη Παπανδρέου.δεν ηταν με τη συγκυβερνηση ?
ναι το ειδα στο νετ,Κυβέρνηση του Γιωργάκη Παπανδρέου.
Ειχε πει ξεκαθαρα, δε χωρανε οι φυλακες,Αυτός ο Παρασκευόπουλος έχει πάρει στο λαιμό του πολύ κόσμο.
Αν δεν χωράνε δηλαδή τα λιοντάρια στα κλουβιά τα βγάζουμε στους δρόμους. Ωραία η δήθεν λογική του.Ειχε πει ξεκαθαρα, δε χωρανε οι φυλακες,
Απ τον ιουλιο του 19 δε μαθαμε τι εγινε με αυτο το θεμα
Ναι αλλά δεν τα έβαλες όλα!!! Για πάμε λοιπόν:
Πριν 3 χρόνια,ο κόσμος ένιωθε πιο ασφαλής.
Καλά τα έλεγα εγώ..
ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ.
Δεν κανει κατι,επρεπε να δημιουργηθει ενα σκληρο μετωπο συνεργσιας σε ολα τα επιπεδα.
Οι μικρες χωρες να διαλεξουν πλευρα δυση η ανατολη.
Το θέμα ειναι οι κωλοκινεζοι δεν συνεργαζονται αλλιως η δυση θα ειχε παει αφουντι.
Αλλα μια νεα αντιδυτικη ενωση θα ελυνε τα προβληματα.
Να λες στη μαμά το πρωί με το καρνέησον να σου βάζει και λίγη πρωτείνη.Εγω δεν ειπα οτι ειμαι ψηλος,1.80 καθαρο υψος εχω επι 85 κιλα γεροδεμενος με μυς και γραμμωση.
Σηκωνω 85 κιλα μπαρα αρασε και ανεβαινω κιλα τμηματικά.
Καχεκτικός ζούπακας είναι και πουλάει μούρη εδώ μέσα γιατί έξω πέφτει καρπαζιά!Να λες στη μαμά το πρωί με το καρνέησον να σου βάζει και λίγη πρωτείνη.
Θέλουν συντήρηση τα μούσκουλα για να διατηρηθούν.
Μωρη σαφρακιασμενη ξεκωλο αν δεν φας χυσαμολι δεν μπορεις??Πάλι για τον εαυτό σου μιλάς μωρή ξεφτίλα της Κορυτσάς;
Παιρνω πρωτεινη εννοείται ρε σκυλε,αμα θες σου λεω και ποια.Να λες στη μαμά το πρωί με το καρνέησον να σου βάζει και λίγη πρωτείνη.
Θέλουν συντήρηση τα μούσκουλα για να διατηρηθούν.
Που πεφτει καρπαζια μωρη λουλουδου που οταν εγω εκανα αντισταση εσυ ησουν στον καναπε του σπιτιου σου τοτε και με κοιταγες στη τηλεοραση μιας και η γυναικα σε ειχε διωξει απο το κρεβατι.Καχεκτικός ζούπακας είναι και πουλάει μούρη εδώ μέσα γιατί έξω πέφτει καρπαζιά!
Άντε ρε ζουμπά πάρε κάνα συμπλήρωμα μπας και πετάξεις ποντικάκι...!!!Που πεφτει καρπαζια μωρη λουλουδου που οταν εγω εκανα αντισταση εσυ ησουν στον καναπε του σπιτιου σου τοτε και με κοιταγες στη τηλεοραση μιας και η γυναικα σε ειχε διωξει απο το κρεβατι.
Εσυ τα φαντασιωνεσαι ολα αυτα μωρη πρασινη γλιτσαΠάλι φαντασιώνεσαι αράπηδες να σου γρασάρουν τη ροδέλα ρε όνειδος της Πρεμετής;
Εγω παιρνω πρωτεινη εσυ ομως παιρνεις λεβιτρα θειτσο..Άντε ρε ζουμπά πάρε κάνα συμπλήρωμα μπας και πετάξεις ποντικάκι...!!!
Απολειφάδι, κοντούλιακα!
Αντε πηγαινε πετα καμια μπαρουφα στα αθλητικα τωρα να μας κανεις να γελασουμεΕσύ μόνο πάκικο ψωλόζουμο παίρνεις μωρή ξεφτίλα του Δυρραχίου.
Μην παρασυρεσαι απο μαλακιες,Αντε πηγαινε πετα καμια μπαρουφα στα αθλητικα τωρα να μας κανεις να γελασουμε