barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.250
- Πόντοι
- 5.506
Οτι ο κοροιδοιος ειναι μια παγκοσμια προμελετημενη απατη
Οτι ο κοροιδοιος ειναι μια παγκοσμια προμελετημενη απατη
Μόνος σου δε μπορείς ρε άγριε;ΚΆΨΟΥΛΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΎ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
οπου βρειτε τον χατζηδακη καντε τον ασηκωτο απο το πολυ ξυλο
Ναι ο χρυσοχοιδης ο πιερακακης και οι λοιποι πασοκοι μεντορες ειναι ολα ορφανα???Εδω δωσατε εσεις στον Συριζα τα στελεχη σας, τους ψηφοφορους σας και κατ' επεκταση και την εξουσια και εχετε μούτρα να μιλάτε για αλλους?
Μέσω το εμβολίου θα έχει περάσει, μην ανησυχείς.τσιπακι στον οργανισμο μας
ταδε εφη χατζηδακης
ο αλεξ θα το παιξει αντιρησιας συνειδησης στην κυβερνηση του?![]()
xατζη.. και σια, ολοι αυτοι δουλεψαν πεισσοτερο απο μια ωρα στη ζωη τους...;;;ΚΆΨΟΥΛΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΎ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
οπου βρειτε τον χατζηδακη καντε τον ασηκωτο απο το πολυ ξυλο
Στο κεντρο της αθηνας ειχα παει προχθες σε μια μοδιστρα, η ιδια μου εδειχνε σε βιντεο οτι μετα τον εμβολιασμο της, στο σημειο αυτο που εγινε το εμβολιο ελκονταν οι βελονες σαν μαγνητης,τσιπακι στον οργανισμο μας
ταδε εφη χατζηδακης
ο αλεξ θα το παιξει αντιρησιας συνειδησης στην κυβερνηση του?![]()
ξαναδες βλακουλη το βιντεο τι λεει το πρεζονακι σουΒλακούλη σε βλέπω πρόθυμο στις προτροπές σε βία.
Τι έγινε, φοβήθηκες μην σου βάλουν κλύσμα κανένα τσιπάκι γεωεντοπισμού;
οι εργζομενοι θα το κανουνΜόνος σου δε μπορείς ρε άγριε;
ειχε παρει και ενσημα βαρεων και ανθυηγηνων λιγο πριν γινει ευρωβουλευτηςxατζη.. και σια, ολοι αυτοι δουλεψαν πεισσοτερο απο μια ωρα στη ζωη τους...;;;
εχουν ανεβει μερικα βιντεο στο youtubeΣτο κεντρο της αθηνας ειχα παει προχθες σε μια μοδιστρα, η ιδια μου εδειχνε σε βιντεο οτι μετα τον εμβολιασμο της, στο σημειο αυτο που εγινε το εμβολιο ελκονταν οι βελονες σαν μαγνητης,Το ιδιο συνεβη και με μαγνιτη.Μαγνητιζοταν και κολλουσε επανω στο δερμα της.
Μια απο τα ιδια και στον κουνιαδο της. Το φαινομενο αυτο συνεχιστηκε για δυο ημερες.
Της ειπα να ανεβασουν το βιντεο στο γιου τιουμπ
Πόσες απύθμενες βλακειες θα διαβασω πια εδω μεσα?Στο κεντρο της αθηνας ειχα παει προχθες σε μια μοδιστρα, η ιδια μου εδειχνε σε βιντεο οτι μετα τον εμβολιασμο της, στο σημειο αυτο που εγινε το εμβολιο ελκονταν οι βελονες σαν μαγνητης,Το ιδιο συνεβη και με μαγνιτη.Μαγνητιζοταν και κολλουσε επανω στο δερμα της.
Μια απο τα ιδια και στον κουνιαδο της. Το φαινομενο αυτο συνεχιστηκε για δυο ημερες.
Της ειπα να ανεβασουν το βιντεο στο γιου τιουμπ
ξαναδες βλακουλη το βιντεο τι λεει το πρεζονακι σου
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
τα περι προτοπη σε βια ειναι δικαιολογιες σε οσα προκειται να συμβουν απο εδω και περα
το συνταγμα της ελλαδος καταλυεται οριστικα και αμετακλειτα βλακουλη απο τον αρχηγο σου (και επισημα πια) ναζιστοκουλη
ο μαλακας σου χατζηδακης αυτα εξστομισε ζητα τα ρεστα απο αυτονΠας για βραβείο σαχλαμάρας.
Ακου "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ"
Τέρμα στόκος λέμε.
Καλως τον ναρκισσο, μαρκησιο ντε φαπ. Το ειδα εγω με τα ματια μου προχθες. Αν δεν το εβλεπα..δεν θα το πιστευαΠόσες απύθμενες βλακειες θα διαβασω πια εδω μεσα?
αρα δεχεσαι να σου βαλουν τσιπακι σε εσενα και να σε ελεγχει τοσο η γυναικα σου οσο δε και η πεθερα σου απο τα κινητα τουςΜιλαμε οτι εδω και δυο-τρεις σελιδες εχει μαζευτει ολη η ντριμ τιμ και νομιζεις οτι εχουμε απευθειας συνδεση με το Δρομοκαιτειο.
Ανθρωποι-μαγνητες, καταλυση του Συνταγματος, τσιπακια.
Λειπει μονο ο αλλος που ελεγε οτι οι Εβραιοι εκαναν εμβολιο με γαλαζιο νερακι.
Α επιμένεις κιολας.Καλως τον ναρκισσο, μαρκησιο ντε φαπ. Το ειδα εγω με τα ματια μου προχθες. Αν δεν το εβλεπα..δεν θα το πιστευα
Ξερεις τι ειναι το χειροτερο?αρα δεχεσαι να σου βαλουν τσιπακι σε εσενα και να σε ελεγχει τοσο η γυναικα σου οσο δε και η πεθερα σου απο τα κινητα τους
και οι εισαγγελεις και οι φαρισαιοι
μπουμπης και ετσι![]()