Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 2.786
Αναδείχτηκε ο Πειρακάκης επί μπουχέσα? Άρα, γράφεις πίπεςΝαι, η ΝΔ είχε μάνατζερ (χασαποταβέρνας): το μπουχεσα τη ραφήνας.
Αναδείχτηκε ο Πειρακάκης επί μπουχέσα? Άρα, γράφεις πίπεςΝαι, η ΝΔ είχε μάνατζερ (χασαποταβέρνας): το μπουχεσα τη ραφήνας.
Ασε ρε θειτσο δεν ειναι αυτα για σεναΣωστά... όπως και το "λεφτά υπάρχουν" αλήθεια ήταν έτσι? Άρα καποιοι από την κυβέρνηση του ΓΑΠ τα έφαγαν
Σωστά... γιατί εσύ μόνο έχεις το προνόμιο της αλήθειας!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ο κόσμος προχωράει κι εσύ είσαι ακόμα στο '80. Αυτό θέλει να σου πει με λίγα λόγια![]()
Κατσε ρε φιλε ειχε και τον αλογομουρη με την χαρτοπετσεταΝαι, η ΝΔ είχε μάνατζερ (χασαποταβέρνας): το μπουχεσα τη ραφήνας.
Γιατι υπαρχει εμβολιο;;Καιρό είχα να δω αυτό το σούργελο να γίνεται ρόμπα όπως όλοι τους!
Απλά αυτός είναι τόσο χαζός που έχει πολύ πλάκα!!!
Ενώ είναι για σένα? Τι δουλειά είπαμε ότι κάνεις?Ασε ρε θειτσο δεν ειναι αυτα για σενα
Αλήθεια? Κυβέρνηση ήταν, που ήταν τα λεφτά. Άρα τα έφαγε ή έλεγε μαλακίες. Διάλεξε τι από τα δύο!Το λεφτα υπαρχουν μαζι με ολη την δηλωση που συνεχιζει ηταν η πιο σωστη δηλωση πουεχει ειπωθει απο πολιτικο και πρεπει να ηταν οδηγος για την συνεχεια
Δεν την πούλησαν αυτή την δήλωση. Την χλεύασαν όπως και όλο το πασοκ. Φάε 5% στη μάπα τώρα να 'χεις!Φυσικα οι φασιστες που δεν τους αρεσε την πετσοκοψαν και την πουλησαν στα χαπατα και πιστεψαν σαν κατι δαιμονικο
Τα γεγονότα που σου εξήγησα παραπάνω? Σωστά!Κανενα προνομιο δεν εχω τα γεγονοτα το λενε
Ουσιαστικά είχε κολλήσει 40 χρόνια, απλά ζούσες στο συννεφάκι σου με τα δανεικά του σκαταντρέα?Δεν ξερω τι κανει ο υπολοιπος κοσμος αλλα η ελλαδα εχει κολλησει εδω και 10 χρονια περιπου
Αν δεν υπήρχε ο κόπανος μαζί με τον άλλο τον καταληψία, όντως θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Αλλά είχαμε αριστερά!Και αν δεν υπηρχε ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ το 10 θα ημασταν σε χειροτερη μοιρα απο την σημερινη αυτο πλεον το εχουν παραδεχτει ολοι
Ναι, τα ΣΚ πολλές φορές κοιμάμαι τα μεσημέρια γιατί καθημερινές δεν γίνεται με τίποτα. Εσύ το κάνεις αντίθετα ε?Πηγαινε για υπνο τωρα θειτσο
Kρατάω το ποστ σου για να σε κάνω ρόμπα όταν σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει η πανδημία και θα γράψουμε μαζί εδώ τα θύματα των εμβολίων σε αντιπαράθεση με αυτά του κορωνοϊού.Γιατι υπαρχει εμβολιο;;
Ενα πειραματικο σκευασμα υπαρχει που δεν ξερουν ακομα τι παρενεργειες εχει και πεθαινει κοσμος
Ρωτούν συνέχεια μα πού θα βρείτε τα λεφτά. Λεφτά υπάρχουν αν τα διεκδικήσεις. Αν τα προσελκύσεις με επενδύσεις. Αν νοικοκυρέψεις το κράτος. Αν αξιοποιήσεις τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας μας. Ώστε να αβγατίσουν και να διαμορφώσουν, να δημιουργήσουν έναν νέο πλούτο. Αλλά αυτά θέλουν σχέδιο. Θέλουν σχέδιο που να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και όχι το συμφέρον των κομματικών παραγόντων, των ημέτερων και των ισχυρών της χώρας μας» είχε πει στην ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου.Αλήθεια? Κυβέρνηση ήταν, που ήταν τα λεφτά. Άρα τα έφαγε ή έλεγε μαλακίες. Διάλεξε τι από τα δύο!![]()
Το ποσα ειναι τα θυματα του κοροιδοιου το λεει ο εοδυKρατάω το ποστ σου για να σε κάνω ρόμπα όταν σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει η πανδημία και θα γράψουμε μαζί εδώ τα θύματα των εμβολίων σε αντιπαράθεση με αυτά του κορωνοϊού.
Μου υπόσχεσαι ότι αν τα θύματα του κορωνοϊού είναι περισσότερα θα βγεις και θα πεις "είμαι ο πιο πασοκομαλάκας που υπάρχει στο σύμπαν"? Αλλιώς θα πω εγώ ότι "είμαι ο πιο μαλάκας δεξιός του σύμπαντος!".
Τι λες, πάει?![]()
Δεν χρειαζεται να το πεις ρε θειτσο ολοι το εχουμε καταλαβει αυτο.Αλλιώς θα πω εγώ ότι "είμαι ο πιο μαλάκας δεξιός του σύμπαντος!".
Τι λες, πάει?![]()
Εντάξει τύπε, έχεις δίκιο, αφήνω το επιχειρείν πάνω σου.Προφανώς έχεις μεσάνυχτα από επιχειρήσεις
Τόσα πήραν μέσω στήσιμο οι της εστίασης
Όσο για αυτούς που είναι πίσω από την εστίαση δλδ την αλυσίδα δεν πήραν Φράγκο
Μερικοί είστε άσχετοι αλλά κ ερεθιστική με αυτά που γράφετε αρκεί να υποστηρίξετε εναν παλιάτσο καρπαζοεισπρακτορας πρωθυπουργό
Εκτός αν ληρωνεσαι για να γράφεις τέτοιες μπούρδες
Σσ στις εξαγωγές δεν μπορείς να φοροδιαφυγεις διότι περνουν τελωνείο εκτός αν ξέρεις τρόπο να μου τον πεις
Μερικοί είστε άξιοι θαυμασμού
Μήπως εσύ πληρώνεσαι από το κόμμα για να λέτε κ γράφετε τέτοια;
1. Πανω απο το 60% ηταν συριοι και οι υπολοιποι απο αλλα μερη,δεν το ηξερες αυτο?πρωτο χυσαλομι1. Δηλαδή αυτοί που μας έρχονταν ήταν Σύριοι?
ΟΡΣΕ να μην στα χρωστάω!!!!
2. Eίναι ΑΡΤΙΟΤΑΤΟ καθώς ο αληταράς καταληψίας μολοτοφάκιας έλεγε ότι δεν θα γίνει τίποτα αν δεν φτάσουμε τους 25.000 εμβολιασμούς ημερησίως. Φτάσαμε στις 100.000 ημερησίως. Μάλλον δηλαδή έκανε λάθος το αριστερο κνιτοαλητάκι και θα έπρεπε να είναι 400.000 ημερησίως, σωστά?
ΟΡΣΕ να μην στα χρωστάω!
3. ΕΝΦΙΑ, εισφορά αλληλεγγύης, προκαταβολή φόρου, ΦΠΑ... διάβασε προηγούμενα ποστ μου να τα βρεις όλα, αλλιώς βάλε τον φούρναρη να το κάνεις μιας και δεν κάνει κάτι άλλο!
4ο συριζσ. Bλάκας 10χρονος. Το φτιάξατε και τι το κάνατε? Πήγατε να κάνετε την χούντα σας με τα ΜΜΕ. Ο Πιερακάκης έχουμε δει τι έχει κάνει μέσα σε 2 χρόνια. Μην τα ξαναλέμε
5. ΟΛΕΣ οι επιχειρήσεις πήραν αναστολή για τους υπαλλήλους, για ΟΛΕΣ τις επιχειρήσεις πληρώθηκαν οι ασφαλιστικές εισφορές, για ΟΛΕΣ τις επιχειρήσεις πληρώθηκαν τόκοι δανείων, κτλ, κτλ, κτλ. Προφανώς αναφέρεσαι στο 70% (ανέβασε λινκ) των λαμόγιων που ξέρεις εσύ, οι οποίοι δούλευαν μαύρα. Όπως δουλεύεις κι εσύ. Πάρ' τα αρχίδια μου τώρα, μαύρα δεν θέλατε? Το μπούλο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Eσύ ακόμα θλιβερότερος, μπετατζής (λόγω amstel) και... άνεργος?
Κάτσε και κράζε νυχθημερόν εδώ κι από δουλειά μηδέν!![]()
Γιατι υπαρχει εμβολιο;;
Ενα πειραματικο σκευασμα υπαρχει που δεν ξερουν ακομα τι παρενεργειες εχει και πεθαινει κοσμος
1. Πανω απο το 60% ηταν συριοι και οι υπολοιποι απο αλλα μερη,δεν το ηξερες αυτο?πρωτο χυσαλομι
2. Ψεμα ,ο συριζα θα εφερνε συν αυτα που εχουνε και ρωσικο και το κινεζικο συν αυτα που εχουμε και αντι να εχουμε εμβολιασει 5.7 εκ θα ειχαμε εμβολιασει γυρω στα 8.5εκ οπως η ουγγαρια
Πεταχτηκε και ο πορδος και βρωμισε ο κοσμος ολος
Πηγαινε ρε να κοψεις τα νυχια του πεθερου και μετα να τον κανεις μπανιο και ασε το σαιτ.
Μπαροκα ασε το επιχειρειν και πιασε το χειρεινΕντάξει τύπε, έχεις δίκιο, αφήνω το επιχειρείν πάνω σου.
Πηγαινε ρε να κοψεις τα νυχια του πεθερου και μετα να τον κανεις μπανιο και ασε το σαιτ.
Τσυριζαιε εχει και κατι σωβρακα για πλυσιμο πες του ο πεθεροςΠηγαινε ρε να κοψεις τα νυχια του πεθερου και μετα να τον κανεις μπανιο και ασε το σαιτ.
Μπαροκα ασε το επιχειρειν και πιασε το χειρειν![]()
![]()