barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.295
- Πόντοι
- 5.506
Καινούριος μαλάκας είσαι του λόγου σου;εσυ ρε κοκοβιε τι πεταγεσαι σα πορδη?
Καινούριος μαλάκας είσαι του λόγου σου;εσυ ρε κοκοβιε τι πεταγεσαι σα πορδη?
οτι γουσταρω εσυ εισαι παλιοκοματοσκυλο?Καινούριος μαλάκας είσαι του λόγου σου;
Αφού δεν σου αρέσει γιατί συμμετέχεις?οτι γουσταρω εσυ εισαι παλιοκοματοσκυλο?
αναρωτιεμαι το λογο υπαρξηςΑφού δεν σου αρέσει γιατί συμμετέχεις?
Η κατηγορία του thread υπάρχει, οπότε...????![]()
μονος σου το σκεφτηκες αυτο η στο δωσανε σκονακι απτο κομμα?Καληνύχτα μαλάκα.
Μα όλα τα φόρουμς έχουν κι άσχετα θέματα.αναρωτιεμαι το λογο υπαρξης
ισχυει αν και τα τραβελια κτλ μπορει να πει κανεις οτι ειναι σχετικα τωρα τα πολιτικα αλλο ενα μερος για να τσακωθεις ειναι δε σου φτανει η ενταση ολη μερα ξερω γω? εκτος αν τη βρισκετε ετσι τοτε πασοΜα όλα τα φόρουμς έχουν κι άσχετα θέματα.
Εγώ π.χ. δεν ασχολούμαι καν με Threads με αφέντρες (θα σου πει ο μπούλης!!!), με Thread τραβελιών, κτλ, κτλ.
Εγώ να σου πω την αλήθεια το διασκεδάζω γιατί έχει μπόλικα γελοία ναυάγια εδώ μέσα... δεν μπορεί να μην έχει πάρει κάτι το μάτι σου!ισχυει αν και τα τραβελια κτλ μπορει να πει κανεις οτι ειναι σχετικα τωρα τα πολιτικα αλλο ενα μερος για να τσακωθεις ειναι δε σου φτανει η ενταση ολη μερα ξερω γω? εκτος αν τη βρισκετε ετσι τοτε πασο
τσεκαρω πα και που ειμαι παλιος εδω δεν ειχα πολυ χρονο να γραφωΕγώ να σου πω την αλήθεια το διασκεδάζω γιατί έχει μπόλικα γελοία ναυάγια εδώ μέσα... δεν μπορεί να μην έχει πάρει κάτι το μάτι σου!![]()
Εγώ γράφω τα απλά φυσιολογικά πράγματα για την κουλτούρα μας. Για να μας κρατάτε εδώ με κάθε τρόπο και να μας υποστηρίζουν όλοι όσοι κυβέρνησαν , σημαίνει πως συναινείτε στον τρόπο ζωής μας και είστε έτοιμοι να μπολιασετε τον πολιτισμό σας με τον δικό μας μέχρι βέβαια να σας καταπιούμε όπως μας επιτάσσει ο Αλαχ.καλυτερα να μη ξερεις τι εχει γραψει
Kάπου σε έχει πάρει το μάτι μου, αλλά πολύ πιο παλιά.τσεκαρω πα και που ειμαι παλιος εδω δεν ειχα πολυ χρονο να γραφω
Εγω φταιω που εισαι τοσο χαζουλης ωστε να συζητας σοβαρα με το αρχι-τρολ του σάιτ, τον αραβοτουρκο?Αστο δικηγορε σημερα εκτεθηκες και χωρις να το καταλαβεις.
Εσυ ως δεξιος στντηρητικος νδ σε πειραξε χθες που ειπα οτι ο ρολος της γυναικας ειναι στο σπιτι και να φροντιζει παιδια και αντρα και με ειπες ακραιο,ενω ο αραβοτουρκος που στηριξε τον βιασμο αμεσα δεν εκανες κιχ τσιμουδια.
Τι σημαινει αυτο δικηγορε?γιατι σημερα ουτε εσυ ουτε καννενα γαλαζιο παπαγαλακι δεν ειπατε τιποτα στον αραβα?φοβηθηκατε και κανετε τις κυρατσες??
Και ο μονος που στηριξα το γυναικειο φυλο εδω μεσα ημουν εγω ο αριστερός συριζαιος.
Το νου σου γιατί ο κασιδιάρης καλπάζειΕγώ γράφω τα απλά φυσιολογικά πράγματα για την κουλτούρα μας. Για να μας κρατάτε εδώ με κάθε τρόπο και να μας υποστηρίζουν όλοι όσοι κυβέρνησαν , σημαίνει πως συναινείτε στον τρόπο ζωής μας και είστε έτοιμοι να μπολιασετε τον πολιτισμό σας με τον δικό μας μέχρι βέβαια να σας καταπιούμε όπως μας επιτάσσει ο Αλαχ.
Αν σοκάρεστε με τις αντιλήψεις 1,5 δισεκατομμυρίου ανθρώπων τότε υπάρχει κενό ενημέρωσης και θα πρέπει να είστε ευγνώμονες που έχετε έναν αραβότουρκο εδώ να σας τα λέει![]()
θα σου ημουν ευγνωμων εγω προσωπικα αν επερνες ποδι εσυ και οι ομοιοι σου.Εγώ γράφω τα απλά φυσιολογικά πράγματα για την κουλτούρα μας. Για να μας κρατάτε εδώ με κάθε τρόπο και να μας υποστηρίζουν όλοι όσοι κυβέρνησαν , σημαίνει πως συναινείτε στον τρόπο ζωής μας και είστε έτοιμοι να μπολιασετε τον πολιτισμό σας με τον δικό μας μέχρι βέβαια να σας καταπιούμε όπως μας επιτάσσει ο Αλαχ.
Αν σοκάρεστε με τις αντιλήψεις 1,5 δισεκατομμυρίου ανθρώπων τότε υπάρχει κενό ενημέρωσης και θα πρέπει να είστε ευγνώμονες που έχετε έναν αραβότουρκο εδώ να σας τα λέει![]()
Ναι καλα πες οτι δεν εχεις τα κοτσια να του αντιμιλησεις και ασε τα υπόλοιπαΕγω φταιω που εισαι τοσο χαζουλης ωστε να συζητας σοβαρα με το αρχι-τρολ του σάιτ, τον αραβοτουρκο?
Το βρηκες τύπε, φοβαμαι μην μου ριξει ιο στον υπολογιστηΝαι καλα πες οτι δεν εχεις τα κοτσια να του αντιμιλησεις και ασε τα υπόλοιπα
Καλπαζει εεε χαχαχαχαχα φασιστακι ακροδεξιο κατσε να το μαθει ο κομμουνιστης πεθερος και θα φας καλαΤο νου σου γιατί ο κασιδιάρης καλπάζει
Μα δεν υπάρχει λόγος , σίτιση και στέγαση εξασφαλισμένα από το κράτος και επιδοματακι κάθε μήνα. Και πανεύκολες γυναίκες και ένας λαός αντιρατσιστης και Μαλθακός.θα σου ημουν ευγνωμων εγω προσωπικα αν επερνες ποδι εσυ και οι ομοιοι σου.
Δεν ξερω τι αλλα φοβάσαι...Το βρηκες τύπε, φοβαμαι μην μου ριξει ιο στον υπολογιστη
τις γυναικες γιατι μου τις κοπανας συνεχεια σου ειπε κανεις οτι αυτες που γαμας εσυ μου τις στερεις?Μα δεν υπάρχει λόγος , σίτιση και στέγαση εξασφαλισμένα από το κράτος και επιδοματακι κάθε μήνα. Και πανεύκολες γυναίκες και ένας λαός αντιρατσιστης και Μαλθακός.
Εσύ θα έφευγες αν είχες τα τεράστια προνόμια μας?