jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Εσενα γιατι σε εχουμε ρε μπαρμπα... κρίμα να μην έχουμε τον μαλάκα του site να χαβαλεδιάζουμε
Εσενα γιατι σε εχουμε ρε μπαρμπα... κρίμα να μην έχουμε τον μαλάκα του site να χαβαλεδιάζουμε
Έτσι, πάρε πίσω την μαλακία που είπες ξεφτιλισμένο σταλινικο απολειφάδιΡε τσιγγανολαγνε ειχα πει για τον φοιτητη οτι θα αποφασισει η δικαιοσύνη για παρτι του και εφοσον δεν βιασε τη κοπελα θα πεσει στα μαλακα.
Άρα συμφωνείς εν ολίγοις! Κλειστά μπουρδέλα? Ε, οκ ο βιασμός!Οντως ισχυει εκλεισε τα μπουρδελα ο κουλης σου 7 μηνες και αφήνιασαν καποιοι δεν ειναι σαν και σενα που παιρνεις λεβιτρα για να πηδησεις.
Ρώτα το πουτανάκι τον ave να στο δείξειΔεν ξερω κανενα βιντεο ουτε ειδα αυτο που εβαλε ο αβε οποτε λασπη πετας και μονο αυτο κανεις να πετας λασπη.
Ποιος είναι ο aravotourkos καταρχάς και τι είπε? Άσε που προτιμώ να χύνω πάνω σε σκουπίδια σαν εσένα. Τον aravotourko δεν τον ξέρω, πρώτη φορά τον ακούωΡε ξεφτιλισμενο ζωο γιατι στον αραβοτουρκο εκανες τη κοτα??που ειναι που υποστηριζεις το γυναικειο φυλο??μονο εγω το στηριξα εδω μεσα.φοβασε τον αραβα?? Για λεγε φοβασε μη σου γαμησει την τρυπιδα?
Πίεση κι εσύ ε? Καλά τα πάω, κοντεύω!Αη σιχτιρ ονειδος
Για να σας χύνω.Εσενα γιατι σε εχουμε ρε μπαρμπα
δεν εχει ζωνες το κραβ τυπε
Ποιον θα χυσεις ρε που αν δεν κουμπωσεις 3 λεβιτρα δεν εισαι ικανος να χυσεις ουτε το ποτηρι με το νερο.χαχαχαχαχχαχαχαχαΈτσι, πάρε πίσω την μαλακία που είπες ξεφτιλισμένο σταλινικο απολειφάδι
Άρα συμφωνείς εν ολίγοις! Κλειστά μπουρδέλα? Ε, οκ ο βιασμός!
Ρώτα το πουτανάκι τον ave να στο δείξει
Ποιος είναι ο aravotourkos καταρχάς και τι είπε? Άσε που προτιμώ να χύνω πάνω σε σκουπίδια σαν εσένα. Τον aravotourko δεν τον ξέρω, πρώτη φορά τον ακούω
Πίεση κι εσύ ε? Καλά τα πάω, κοντεύω!![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να σας χύνω.
Απλά δεν σας προλαβαίνω όλους.
Κάτσε στην σειρά και πάρε χαρτάκι προτεραιότητας![]()
καλυτερα να μη ξερεις τι εχει γραψειΠοιος είναι ο aravotourkos καταρχάς και τι είπε? Άσε που προτιμώ να χύνω πάνω σε σκουπίδια σαν εσένα. Τον aravotourko δεν τον ξέρω, πρώτη φορά τον ακούω![]()
Εχουν αυξηθει οι βιασμοι γ αυτο τον λογο απλα δεν υπαρχουν δεδομενα να φανει το φαινομενο.Γιατι αποκλειεται να εχουμε φαινομενα βιασμων με κλειστα τα μπουρδελα συνεχεια?
Έτσι, άλλα λόγια βρε παιδιά και η μπάλα στην εξέδραΠοιον θα χυσεις ρε που αν δεν κουμπωσεις 3 λεβιτρα δεν εισαι ικανος να χυσεις ουτε το ποτηρι με το νερο.χαχαχαχαχχαχαχαχα
σερβιετες ειναι![]()
Δημητριακά Krave Choco Kellogg's (375 g) | e-Fresh.gr
Βρείτε Δημητριακά Krave Choco Kellogg's (375 g). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα και αγοράστε τα με ένα κλικ στο online supermarket, e-Fresh.gr!www.e-fresh.gr
Τι ειναι το κραβε για οσους δε ξερουμε;
Δεν έχω θέμα, έχω δει εδώ μαλακία να πηγαίνει σύννεφο!καλυτερα να μη ξερεις τι εχει γραψει
τωρα που ανοιξουν τα μπουρδελα θα αραιωσει εδω το τοπιοεδω ειναι που τσακωνεστε τα κομματοσκυλα? δε καταλαβαινω το λογο υπαρξης σε ενα φορουμ για αγοραιο ερωτα.
Εγω πρωτη μερα δεν θα μπω καθολου στο σαιτ.τωρα που ανοιξουν τα μπουρδελα θα αραιωσει εδω το τοπιο
θα χτυπησεις σε καιρια σημεια η θα τα παρεις ολα σβαρνα λες?Εγω πρωτη μερα δεν θα μπω καθολου στο σαιτ.
Καταδρομικη απο 10 το πρωι εως τη νυχτα
Σβαρναθα χτυπησεις σε καιρια σημεια η θα τα παρεις ολα σβαρνα λες?
Πούτσα μαςΕγω πρωτη μερα δεν θα μπω καθολου στο σαιτ.
Καταδρομικη απο 10 το πρωι εως τη νυχτα
Αχαχαχαχαχχαα ξεφτιλισμενε σωγαμπρεΠούτσακι μου 4.5
εσυ ρε κοκοβιε τι πεταγεσαι σα πορδη?Πούτσα μας