troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.063
- Πόντοι
- 5.506
¨ΤΟ ΦΙΛΙΠΟ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΤΥΠΕΔεν εχεις φωτογραφια του μεγαλειοτατου πανω απ το κρεβατι σου να υποθεσω...Εξου και η αναρμοστη συμεριφορα
¨ΤΟ ΦΙΛΙΠΟ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΤΥΠΕΔεν εχεις φωτογραφια του μεγαλειοτατου πανω απ το κρεβατι σου να υποθεσω...Εξου και η αναρμοστη συμεριφορα
Υπαρχει η αποψη που εχεις εκφρασει αρκετες φορες, οπως εχω ακουσει κι αλλους να υποστηριζουν το ιδιο, Χασαποπουλος, Κουτρας, οτι η εποχη της Μεταπολιτευσης , οι 4 δεκαετιες, ειναι οτι καλυτερο για την Ελλαδα. Εγω γεννηθηκα μετα τη Χουντα και τη Βασιλεια, μετα το 1974. Αλλα δε συμφωνω με αυτη την αποψη.Δεν ειναι θεμα προσωπων αλλά πολιτευματος και εξουσιων που εχει ενας κληρονομικος μοναρχης. Στην Ελλαδα η βασιλεία εχει ταυτισθεί με παρεμβασεις και δημοκρατικες εκτροπές. Δεν ειναι τυχαιο οτι επι 4 δεκαετιες που δεν υπαρχει βασιλιας, δεν υπάρχουν ζητηματα κοινοβουλευτικων εκτροπών.
Αν δεν συμφωνεις οτι τα τελευταια 40 χρονια ηταν η καλυτερη περιοδος της νεοελληνικης ιστοριας, θα πρεπει να μου βρεις μια αλλη 40ετια που να ηταν καλυτερη. Πιστεψε με δεν θα βρεις, σε κανενα επιπεδο (πολιτικο, κοινωνικο, οικονομικο).Υπαρχει η αποψη που εχεις εκφρασει αρκετες φορες, οπως εχω ακουσει κι αλλους να υποστηριζουν το ιδιο, Χασαποπουλος, Κουτρας, οτι η εποχη της Μεταπολιτευσης , οι 4 δεκαετιες, ειναι οτι καλυτερο για την Ελλαδα. Εγω γεννηθηκα μετα τη Χουντα και τη Βασιλεια, μετα το 1974. Αλλα δε συμφωνω με αυτη την αποψη.
Διαφωνω καθετα.Ήταν καλές δεκαετίες, οικονομικά. Ωστόσο, ήταν οι δεκαετίες κατά τις οποίες καλλιεργήθηκε η κοινωνική και πολιτική σωθρότητα που χαρακτηρίζει τη σύγχρονη Ελλάδα.
Σεβαστή η άποψή σου, την οποία δε συμμερίζομαι. Έαν συμφώνουσα ως προς το κοινωνικό , θα έπρεπε να δεχτώ πως σήμερα ο κόσμος έχει τους πόρους και τη διάθεση να εξελιχθεί πνευματικά, κάτι το οποίο είναι εμφανώς άτοπο.Διαφωνω καθετα.
Και σε κοινωνικο αλλά και σε πολιτικο επιπεδο, η Ελλαδα ειναι σε πολυ καλο σημειο, και σιγουρα πολυ ψηλοτερα απο όσο παλιοτερα
Ναι.... για πότε το υπολογίζεις αυτό? Εγώ για τότε....!!!Πως θα βαρεσουνε διαλυση αφου θα είμαστε το πρωτο κομμα.
Nα εδω διαδηλωνουν κατα της γειτονικής χώρας ,Ποια είναι αυτή η βρεγμένη γάτα δίπλα στον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας; Γιατί στέκεται σαν χεσμένη;; ο πρωθυπουργος της γείτονος χώρας στέκεται βράχος έτσι όπως πρέπει!
... μα πως να τη λένε αυτή τη γειτονική χώρα άραγε ...
Τι εννοείς δεν σε καταλαβαίνωNα εδω διαδηλωνουν κατα της γειτονικής χώρας ,
Τους κατεβασε η νδ τοτε μαζι την χ.α ρε τυπε.εδω σε αλλες πολεις της χωρας δεν τους καιγοταν καρφακι.Nα εδω διαδηλωνουν κατα της γειτονικής χώρας ,
Αυτο θα το φυλαξω και σε κανα 2 χρονια θα στο βαλω και θα σου πω μεχρι να γερασει η τζινα η ποπη και η σουλα θα εχουμε συριζαΝαι.... για πότε το υπολογίζεις αυτό? Εγώ για τότε....!!!
Σε γραμματοσημοθα εχουμε συριζα
Καποιο θεατρικο υπες τη γειτονικης χωρας ειναι αυτο στις φωτο?Τι εννοείς δεν σε καταλαβαίνω
Eισαι βεβαιος οτι η Τζινα, η Ποπη και η Σουλα ψηφιζουν ακομη Συριζα?Αυτο θα το φυλαξω και σε κανα 2 χρονια θα στο βαλω και θα σου πω μεχρι να γερασει η τζινα η ποπη και η σουλα θα εχουμε συριζα
MΟΝΟ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.....ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!Ποια είναι αυτή η βρεγμένη γάτα δίπλα στον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας; Γιατί στέκεται σαν χεσμένη;; ο πρωθυπουργος της γείτονος χώρας στέκεται βράχος έτσι όπως πρέπει!
... μα πως να τη λένε αυτή τη γειτονική χώρα άραγε ...
Αν εχουν τα μυαλα του βιταμ σιγουραEισαι βεβαιος οτι η Τζινα, η Ποπη και η Σουλα ψηφιζουν ακομη Συριζα?
Tύπε θα ψηφισεις Φωφη στις εσωκομματικες?Αν εχουν τα μυαλα του βιταμ σιγουρα
Οπως και τα δικα σου βεβαιως βεβαιως που ψηφιζεις νουδου
Η ανοησια αγελης χτυπαει σε ολα τα αρρωστα μυαλα