Ρε κλεφτες, το συνθημα του 1990 του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιειτε?
Το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω (ενωμενο δυνατο) ειναι το συνθημα.
Βρειτε και τιποτα δικο σας.
Αν και δεν θα χρειαστει, μετα το φθινοπωρο του 2022 θα βαρεσετε διαλυση, οπως σας αξιζει εξαλλου
Πως θα βαρεσουνε διαλυση αφου θα είμαστε το πρωτο κομμα.
Εσεις θα πλακωθείτε εκει μεσα μητσοτακικοι καραμανλικοι σαμαρικοι που θα σας βλεπουμε και θα γελαμε.
Πως θα βαρεσουνε διαλυση αφου θα είμαστε το πρωτο κομμα.
Εσεις θα πλακωθείτε εκει μεσα μητσοτακικοι καραμανλικοι σαμαρικοι που θα σας βλεπουμε και θα γελαμε.
Εγω παντως ξερω πως η καρεκλα του κουλη τριζει και τη ροκανιζουν οι σαμαρικοι.
Αυτη τη φορα αν αναλαβει ο συριζα θα ειναι τελειως διαφορετικά, αν δεν υπαρχουν μνημονια κλπ θα εφαρμοστει πληρως ο σοσιαλισμος απο μια αριστερη κυβερνηση και τοτε δεν βλεπεται εξουσια τον αιωνα τον απαντα
Αυτη τη φορα αν αναλαβει ο συριζα θα ειναι τελειως διαφορετικά, αν δεν υπαρχουν μνημονια κλπ θα εφαρμοστει πληρως ο σοσιαλισμος απο μια αριστερη κυβερνηση και τοτε δεν βλεπεται εξουσια τον αιωνα τον απαντα
Μην το ξεχασω, ειδα και την Φωφη σημερα να λεει οτι θα ειναι υποψηφια για την ηγεσια του ΚΙΝΑΛ για αλλη μια φορα, "επειδη εχει αφηγημα".
Αλλη μια τετοια δηλωση να ακουσω και θα κανω σιξπακ στους κοιλιακους απο τα γελια
Μην το ξεχασω, ειδα και την Φωφη σημερα να λεει οτι θα ειναι υποψηφια για την ηγεσια του ΚΙΝΑΛ για αλλη μια φορα, "επειδη εχει αφηγημα".
Αλλη μια τετοια δηλωση να ακουσω και θα κανω σιξπακ στους κοιλιακους απο τα γελια
Κι ομως ειναι πολυ πιθανο να επανεκλεγει, επειδη δεν υπαρχει κανενας αλλος να κάνει την διαφορά.
Ο Λοβερδος δεν μπορει να μαζεψει τον κοσμο που πηγε προς ΝΔ, ούτε να κανει προσκλητηριο σε οσους πηγαν Συριζα. Γιατι καποιος κεντρωος να ψηφισει Λοβερδο και οχι Κουλη? Ο δε Ανδρουλακης απο οσο εχω καταλαβει δεν εχει μεγαλες συμπαθειες.
Να σου πω και ενα μυστικο.
Το μεγαλο οπλο του ΠΑΣΟΚ για αναγεννηση, ηταν ο Κυριακος Πιερρακακης. Ναι, ο υπουργος της ΝΔ. Το 2012 υπηρχε κινηση στο ΠΑΣΟΚ να του δοθει η ηγεσία. Και μιλαμε για τεραστια προσωπικοτητα. Το εργο που εχει κανει εδω και δυο χρονια ειναι δυσθεωρητο. Αλλά τον εφαγαν κατι Φωφες και κατι Ραγκουσηδες, τοτε. Φυσικα ενα τετοιο μυαλο δεν θα καθοταν να κανει τον ιπποκομο της Φωφης. Ηρθε στη ΝΔ και προσφερει μεγαλες υπηρεσιες στη χωρα.
Εχω ακουσει τον Βελοπουλο να ειρωνευεται τον βασιλια μας και την οικογενεια του αρκετες φορες. Οτι δεν ειναι Ελληνες. Οτι ο πριγκηπας Φιλιππος της Αγγλιας που κραταει απο την Ελλαδα δεν εκανε το παραμικρο για να σωσει τους Κυπριους αγωνιστες που καταδικαστηκαν σε θανατο απο τους Αγγλους. Δε χανει ευκαιρια να καταφερεται κατα της ελληνικης βασιλικης οικογενειας. Δε ξερω γιατι το κανει. Ενω υποτιθεται προσβλεπει σε ενα τετοιο κοινο ψηφοφορων, τυπου ΛΑΟΣ. Ενω συμφωνω με ορισμενα που λεει ο Βελοπουλος, δε θα τον ψηφιζα ΠΟΤΕ, μονο γι αυτο.
Εχω ακουσει τον Βελοπουλο να ειρωνευεται τον βασιλια μας και την οικογενεια του αρκετες φορες. Οτι δεν ειναι Ελληνες. Οτι ο πριγκηπας Φιλιππος της Αγγλιας που κραταει απο την Ελλαδα δεν εκανε το παραμικρο για να σωσει τους Κυπριους αγωνιστες που καταδικαστηκαν σε θανατο απο τους Αγγλους. Δε χανει ευκαιρια να καταφερεται κατα της ελληνικης βασιλικης οικογενειας. Δε ξερω γιατι το κανει. Ενω υποτιθεται προσβλεπει σε ενα τετοιο κοινο ψηφοφορων, τυπου ΛΑΟΣ. Ενω συμφωνω με ορισμενα που λεει ο Βελοπουλος, δε θα τον ψηφιζα ΠΟΤΕ, μονο γι αυτο.
Δεν ειναι θεμα προσωπων αλλά πολιτευματος και εξουσιων που εχει ενας κληρονομικος μοναρχης. Στην Ελλαδα η βασιλεία εχει ταυτισθεί με παρεμβασεις και δημοκρατικες εκτροπές. Δεν ειναι τυχαιο οτι επι 4 δεκαετιες που δεν υπαρχει βασιλιας, δεν υπάρχουν ζητηματα κοινοβουλευτικων εκτροπών.