alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Μονο η Θρακη?Φάπες απο σκοπιανούς?
Τρύπημα στο αιγαιο μας απο τουρκους και έρχεται και η θράκη.
Ο κούλης ηρθε να κάνει δουλειά ,
Και το Παγκρατι μην σου πω
Μονο η Θρακη?Φάπες απο σκοπιανούς?
Τρύπημα στο αιγαιο μας απο τουρκους και έρχεται και η θράκη.
Ο κούλης ηρθε να κάνει δουλειά ,
Ο θειτσος και ομοιδεατης σου θελει να κανει ντου στα σκοπια με σφεντονα το στρινγκ του.Tι εγινε μαγκες, τα πηραμε τα Σκοπια ή να περιμενω λιγο ακομη?
Εσεις τοτε κατεβασατε ολους τους εθνικιστες μακεδονες.Η ανοησια του συλλαλλητηριου του 2019 ελπιζω να ξεχασθει γρηγορα ακομη και απο την ιδια την Ιστορια
Ειναι μπολιαστεςΤέλος στον εφιάλτη του Νίκου Ξανθόπουλου! Έπιασαν τους δράστες που έκλεβαν μετασχηματιστές και τον απειλούσαν
Ισχυρό χτύπημα στην συμμορία που έκλεβε μετασχηματιστές στα βορειοανατολικά προάστια της Αττικής και είχε μπει τουλάχιστον δυο φορές στο σπίτι του αγαπημένουwww.newsbreak.gr
Επιασαν τους Πακιστανους Τι δουλεια εχουν αυτοι να βρισκονται ακομα στην Ελλαδα, ειναι ακατανοητο για μενα. Αδιανοητο. Περα απο καθε λογικη. Ειναι υπολογη η κυβερνηση.
Εσεις τοτε κατεβασατε ολους τους εθνικιστες μακεδονες.
Τωρα θες να το κουλουλωσετε
Την ιδια αλαζονεια εχει που ειχατε και σεις πριν ο λαος σας στειλει εκει που σας εστειλεΕδω ο κοσμος ειναι με τα μυαλα στα καγκελα και εσυ τα βλεπεις ολα νορμαλ
Ελα μωρέ, σιγά , και τι έγινε? αστα τα καυμένα τα πακιστανάκια, αρκει να μη φταίει σε κάτι η κυβέρνηση ....γιατι τους εφερε ο συριζα, ( θα σου πει ο αρχηγός των λαθρό;λάγνων )Τέλος στον εφιάλτη του Νίκου Ξανθόπουλου! Έπιασαν τους δράστες που έκλεβαν μετασχηματιστές και τον απειλούσαν
Ισχυρό χτύπημα στην συμμορία που έκλεβε μετασχηματιστές στα βορειοανατολικά προάστια της Αττικής και είχε μπει τουλάχιστον δυο φορές στο σπίτι του αγαπημένουwww.newsbreak.gr
Επιασαν τους Πακιστανους που ειχαν κανει τη ζωη δυσκολη στον ηθοποιο Νικο Ξανθοπουλο και στην οικογενεια του,, αφου εκλεβαν κατ επαναληψη μετασχηματιστες και τους αφηναν χωρις ρευμα. Τι δουλεια εχουν αυτοι να βρισκονται ακομα στην Ελλαδα, ειναι ακατανοητο για μενα. Αδιανοητο. Περα απο καθε λογικη. Ειναι υπολογη η κυβερνηση.
Γιατί τόση χαρά με το γυφτο Ζάεφ ο κουλης ρε τζώνυ.Άλλη μία κυβίστηση Μητσοτάκη για Πρέσπες: «Ζωτικής σημασίας η καλή τη πίστει εφαρμογή της Συμφωνίας» είπε στον Ζάεφ
Ουσιαστικό κάλεσμα για μία πιο στενή και σταθερή συνεργασία ώστε να εφαρμοστεί κατά γράμμα η Συμφωνία των Πρεσπών, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, καταρρίπτοντας για άλλη μία φορά τον «μύθο» που είχε «χτίσει» ότι στέκεται απέναντι στη συγκεκριμένη Συμφωνία και θα την τροποποιήσει.
Δεν πρέπει κανείς Έλληνας να ξεχνά ότι η αντίθεση στη συμφωνία Ελλάδας-Σκοπίων υπήρξε βασικότατο αντιπολιτευτικό αφήγημα για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά, με το οποίο πορεύτηκε έως και τις εκλογές του 2019…
Ωστόσο, και σήμερα ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε υπέρμαχος της Συμφωνίας των Πρεσπών, και μάλιστα με κοινή τους ανακοίνωση επιβεβαιώθηκε «η ελληνική στήριξη(!) στην ευρωπαϊκή πορεία της γειτονικής χώρας, με βάση τους ισχύοντες κανόνες, τον σεβασμό των σχέσεων καλής γειτονίας και, παράλληλα, με την πλήρη, συνεπή και καλή τη πίστει εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, ως μέρος της ενταξιακής διαδικασίας».
Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Ζάεφ προχώρησαν στην αποτίμηση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, ενώ επιβεβαίωσαν τη βούλησή τους για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων που υφίστανται για συνεργασία, ιδιαίτερα στους τομείς της οικονομίας και της ενέργειας.
Άλλη μία κυβίστηση Μητσοτάκη για Πρέσπες: «Ζωτικής σημασίας η καλή τη πίστει εφαρμογή της Συμφωνίας» είπε στον Ζάεφ
Antinews, η ανάλυση πίσω από την είδησηwww.antinews.gr
Εθνικος κωλοτουμπακιας
Είμαι σπιτάκι μου, έξω και πίνω καφεδάκι. Σε λίγο πάω για δουλειά.Άστον γέρο ήσυχο, θα ψάξει να βρει γυφτισσες .. μπορεί εκεί πανω να μην είναι φόλες, παίζει να έχουν και προσφορές για λεβίτρα
Μάντεψε, ο γέρος δεν είναι γέρος είναι νεότερος από σένα, 45 χρονών και είναι αριστερός φουλ, γουστάρει αριστερή ιδεολογία και είναι συγγενής μου .Είμαι σπιτάκι μου, έξω και πίνω καφεδάκι. Σε λίγο πάω για δουλειά.
Εσύ κάτσε εδώ και στο διάλειμμα τράβα ζύμωσε και γλείψε τα παπάρια του γέροντα μπας και σου αφήσει τον φούρνο. Βάζω στοίχημα ότι σε ένα αληταριό σαν εσένα δεν θα τον αφήσει ΠΟΤΕ!
Κι αυτή είνα η καταδίκη σου! Είτε με κούλη, είτε με καταληψία, είτε με φώφη, είτε με κουτσούμπα, εσύ θα παραμείνεις στάσιμος εκεί που είσαι με διακοπες 10 ημέρες το χρόνο την Αλβανία και τις υπόλοιπες 355 με αλεύρια στην σκάφη άσπρος!
Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε αλητάκο
Και γουστάρω ΤΡΕΛΑ!!!!!
45? Άρα ξέχνα τον φούρνο!!!!Μάντεψε, ο γέρος δεν είναι γέρος είναι νεότερος από σένα, 45 χρονών και είναι αριστερός φουλ, γουστάρει αριστερή ιδεολογία και είναι συγγενής μου .
Καλά καλά βούτα στην σκάφη με το αλεύρι, κυνήγα ανήλικα για να γαμήσεις και γέμιζε ηδονή όταν βλέπεις μπάτσους να καίγονται!Εγώ περνάω τόσο καλά στη δουλειά μου που κάθε μέρα είναι χαρά, βάζουμε τραγούδια του ΕΑΜ μέσα στο φούρνο και στα αρχιδια μας όλα.
Εσύ δεν έχεις δεύτερο 20άρικο για φυλής (μόνος σου τα λες) αν το αμφισβητήσεις σου έρχεται φωτο.
Φωτοφραφιζεις κοριτσάκια στον δρόμο στην ηλικία του 15χρονου γιου σου, αλήθεια, όταν χωρίσατε με την κυρά και ο μικρός ήταν 11 χρονών έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε, εσενα οι κριτικές στο μετάξι ξεκινάνε από το 11 (πέρα το ότι λες ότι γαμας πιο πολλά χρόνια εκεί στις κριτικές σου)
Αλήθεια λοιπόν, ήσουν παντρεμένος και γαμούσες τσιγγανάκια στο μετάξι; ηθικό πλεονέκτημα δεξιού ε;;
Γύρω από την πισίνα τι γράφει και το κρύβεις;
Έτσι έτσι η μπάλα στην εξέδρα, εγώ σου απάντησα σε ο,τι μου είπες, εσύ όχι.Καλά καλά βούτα στην σκάφη με το αλεύρι, κυνήγα ανήλικα για να γαμήσεις και γέμιζε ηδονή όταν βλέπεις μπάτσους να καίγονται!
Ο "κόσμος" μου που έχεις εμμονή μαζί του, μια ζωή θα σε γαμάει και θα είσαι σερβιτόρος του!
And that's what counts!
Tράβα άρχισε τις πίπες στο αφεντικό σου τώρα!!!!!
AνέβασεΈτσι έτσι η μπάλα στην εξέδρα, εγώ σου απάντησα σε ο,τι μου είπες, εσύ όχι.
Λοιπον, ο γιος σου είναι 15 χρονών, όταν χωρίσατε με την κυρά ήταν 11 χρονών, άρα έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε .
Εσένα οι κριτικές σου στο μετάξι ξεκινάνε από το '11 εδώ μέσα, και εκεί μέσα λες ότι γαμας ακόμα πιο πολλά χρόνια τις εκεί τσιγγάνες, λες ότι τις γνωρίζεις πολύ καιρό
(Αν τα αμφισβητήσεις αυτά σου έρχεται φωτο )
Λοιπον, δηλαδή πριν 10 χρόνια και παλιότερα, ο μικρός ήταν 5 χρονών, ήσουν παντρεμένος με την κυρά, και γαμούσες τσιγγανάκια στο μετάξι; ηθικό πλεονέκτημα δεξιού ε;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ