alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ποιον αφορα αν ειναι 45 ή 55?Δεν είναι γκαϊλέ, ξεμπρόστιασμα είναι.
Εγω όποτε βλεπω αυτα τα ποσταρισματα, κατεβαζω την οθονη προς τα κατω.
Ποιον αφορα αν ειναι 45 ή 55?Δεν είναι γκαϊλέ, ξεμπρόστιασμα είναι.
Το λες για αυτόν; που ζητάει βιογραφικά στοιχεία από τον καθένα;;Ποιον αφορα αν ειναι 45 ή 55?
Εγω όποτε βλεπω αυτα τα ποσταρισματα, κατεβαζω την οθονη προς τα κατω.
Όποιο σε καβλώνει πουτανάκι!Χουφτοπήδουλας, γυφτοπήδουλας ή λεβιτροπήδουλας; ποιό προτιμάς;
... και τα οποια δεν δινει κανείς γιατί... για ποιο βιογραφικό μιλάμε? Ανωτάτη Φουρναρική? ή Ανωτάτη Καντινιερική?Το λες για αυτόν; που ζητάει βιογραφικά στοιχεία από τον καθένα;;
Κι εγω ζηταω απο τον καθενα ενα σακι με λιρες, δεν νομιζω οτι εχει καμια σημασιαΤο λες για αυτόν; που ζητάει βιογραφικά στοιχεία από τον καθένα;;
Καλά όποτε μας πεις με ειλικρίνεια την ηλικία σου, μου θυμίζεις μια γκομενα, το πρωί μου είπε ότι είναι 21 το βράδυ μου είπε 23..Όποιο σε καβλώνει πουτανάκι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
... και τα οποια δεν δινει κανείς γιατί... για ποιο βιογραφικό μιλάμε? Ανωτάτη Φουρναρική? ή Ανωτάτη Καντινιερική?
Και ποιος ειναι πατριωτης...ο Μητσοτακης που "το κρατος εχει συνεχεια" συναινωντας σε παραχωρηση ελληνικου ονοματος σε ξενη χωρα;Η ο αθλιος μπολσεβικος καταληψιας;Ο ορος "ελληνοψυχος" εχει εισαχθεί απο 30ετιας απο τον "Στόχο", μου δημιουργει μια αποστροφή γιατι αποτελεί πατριδοκαπηλεια
Nα σου πω... στην Ανωτάτη Φουρναρική κάνετε σίγουρα για ζύμη... για μαγιά... τι άλλο? Τα διαγωνίσματα είναι ερωτήσεις ή multiple choice?Καλά όποτε μας πεις με ειλικρίνεια την ηλικία σου, μου θυμίζεις μια γκομενα, το πρωί μου είπε ότι είναι 21 το βράδυ μου είπε 23..
Ρε μήπως είσαι αυτή και μου κάνεις παιχνίδια;
Μπράβο Βανέσα είσαι πονηρή.
Στην Ανώτατη Τσιγγανική στις πόσες φολες από τσιγγάνες γίνεστε άριστοι;;Nα σου πω... στην Ανωτάτη Φουρναρική κάνετε σίγουρα για ζύμη... για μαγιά... τι άλλο? Τα διαγωνίσματα είναι ερωτήσεις ή multiple choice?
Η μπάλα στην εξέδρα!!!! ?Στην Ανώτατη Τσιγγανική στις πόσες φολες από τσιγγάνες γίνεστε άριστοι;;
Αν είναι γεμάτη απο τσιγγάνες σε βλέπω μαζί με την μπάλα αγκαλιάΗ μπάλα στην εξέδρα!!!! ?
Που να μπεις εσυ στα σκοπια ρε χεστη με το τουφεκι??Έχω ανεβάσει ταυτότητα. Τα υπόλοιπα περιττεύουν
Ξέρεις πόσο γράφω στα παπάρια μου το τι πιστεύεις εσύ κι ο οποιοσδήποτε άλλος εδώ μέσα?
Δεν φαντάζεσαι καν!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
alex πάρε το τουφέκι να μπούμε στα σκόπια! Έτσι πρέπει!!!!
Τι φωναζεις ρε τύπε, δεν ειναι ανετο το μαξιλαρι στον καναπε και σε επιασε η επαναστατικοτητα?Οι κοτες κάθονται στα αυγά τους, οι έλληνες αξίζουν κυβερνηση που δε φοβάται και διεκδικεί αυτα που έχουν χαθεί,
Κάτι αλβανα σκοπιανα κλπ πρέπει να τα πατάμε στο λαιμό.
Εσεις που φοβάσται και γουστάρετε την προδοσία των πρεσπών να πάτε να μαζέψετε και τα κατουρλιά του ηγέτη σας,
Αι στο διαολο που έχετε ευνουχίσει τους πάντες, στρατο αστυνομία γιατρούς.
Γαμω την υποδούλωση σας , χέστες
Άστον γέρο ήσυχο, θα ψάξει να βρει γυφτισσες .. μπορεί εκεί πανω να μην είναι φόλες, παίζει να έχουν και προσφορές για λεβίτραΠου να μπεις εσυ στα σκοπια ρε χεστη με το τουφεκι??
Τολμα αν εχεις κοτσια και θα σε στειλουν οι Σκοπιανοί καινουργιο εδω μεσα.
Ετοιμη χανουμισσα θα μας ερθεις εγχειρισμενη και θα ξερεις και τσιφτετέλι.