jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Στη χιο δικηγορε δεν μπαινουν πολλοι,κοιτα μυτιληνη σαμο απο εκει μπαινουν.
Εντωμεταξύ κανένα ΜΜΕ δεν βγάζει την πραγματική επιστολή να διαπιστώσει ο κόσμος την αλήθεια. Κόβουν φράσεις και αποσπάσματα και τα χρησιμοποιούν ώστε να τους κατηγορήσουν. Οποίος γνωστός μου διάβασε την επιστολή κατάλαβε ότι δεν έχει σχέση με την εικόνα που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ και έδωσε δίκαιο στους στρατιωτικούς.Οι γαλλοι ψιλοξυπνησαν
Εμεις;;
Με όλο τον σεβασμό και την εκτίμηση προς το πρόσωπο σου, είσαι θύμα της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ.Εισαι και υπερ στρατιωτικων δικτατοριων τωρα?
Φανταζομαι και το 1932 στην Γερμανια, ετσι ελεγαν σε οσους εβρισκαν τον Χιτλερ μελλοντικο κινδυνο.Με όλο τον σεβασμό και την εκτίμηση προς το πρόσωπο σου, είσαι θύμα της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ.
Τι δουλεια εχουν οι στρατιωτικοι να κανουν πολιτικες παρεμβασεις?Εντωμεταξύ κανένα ΜΜΕ δεν βγάζει την πραγματική επιστολή να διαπιστώσει ο κόσμος την αλήθεια. Κόβουν φράσεις και αποσπάσματα και τα χρησιμοποιούν ώστε να τους κατηγορήσουν. Οποίος γνωστός μου διάβασε την επιστολή κατάλαβε ότι δεν έχει σχέση με την εικόνα που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ και έδωσε δίκαιο στους στρατιωτικούς.
Παρά τις απειλές της υπουργού, οι υπογραφές έχουν ξεπεράσει τις 24000. Οι Γάλλοι είναι λαός με @@. Φάνηκε και από το κίνημα με τα κίτρινα γιλέκα που έφερε τον Μακρον σε δύσκολη θέση.
Εγω ειμαι σοβαροτατος, εσυ εχεις περασει στη σφαιρα της γραφικοτηταςΣοβαρεψου μαστορα
Τις καλησπέρες μου χασοδίκιε... βλέπω έχεις κέφι και γλεντάς τα βλαμμένα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον κρετίνο τον πασόκοΦανταζομαι και το 1932 στην Γερμανια, ετσι ελεγαν σε οσους εβρισκαν τον Χιτλερ μελλοντικο κινδυνο.
Ε ναι, εσυ το παιζεις guest star και ολο το βαρος εχει πεσει σε μενα.Τις καλησπέρες μου χασοδίκιε... βλέπω έχεις κέφι και γλεντάς τα βλαμμένα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον κρετίνο τον πασόκο
Το κινημα με τα κιτρινα γιλεκα ειναι ενα φασισταριο που πρεπει να τους εξαφανισουνεΕντωμεταξύ κανένα ΜΜΕ δεν βγάζει την πραγματική επιστολή να διαπιστώσει ο κόσμος την αλήθεια. Κόβουν φράσεις και αποσπάσματα και τα χρησιμοποιούν ώστε να τους κατηγορήσουν. Οποίος γνωστός μου διάβασε την επιστολή κατάλαβε ότι δεν έχει σχέση με την εικόνα που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ και έδωσε δίκαιο στους στρατιωτικούς.
Παρά τις απειλές της υπουργού, οι υπογραφές έχουν ξεπεράσει τις 24000. Οι Γάλλοι είναι λαός με @@. Φάνηκε και από το κίνημα με τα κίτρινα γιλέκα που έφερε τον Μακρον σε δύσκολη θέση.
προτίθεμαι όπως ενεργοποιηθώ άμεσα... αρκετά σε άφησα να τους γλεντάς ... σειρά μου τώρα..Ε ναι, εσυ το παιζεις guest star και ολο το βαρος εχει πεσει σε μενα.
Χρονια πολλα.
Σκάσε σκουπίδι... σκάσε υπάνθρωπε... σκάσε αποτέλεσμα σπασμένης καπότας...Στη χιο δικηγορε δεν μπαινουν πολλοι,κοιτα μυτιληνη σαμο απο εκει μπαινουν.
γιατί πέρασε κανένας νόμος ?Ποτε θα δώσει οδηγίες ο χατζηδάκης στους εργαζομένους?
Εννοώ με τι τρόπο θα διαπραγματευονται οι εργαζόμενοι με τους εργοδότες.
Έχουμε νέα?
Φανταζομαι και το 1932 στην Γερμανια, ετσι ελεγαν σε οσους εβρισκαν τον Χιτλερ μελλοντικο κινδυνο.
Το κινημα με τα κιτρινα γιλεκα ειναι ενα φασισταριο που πρεπει να τους εξαφανισουνε
Τι δουλεια εχουν οι στρατιωτικοι να κανουν πολιτικες παρεμβασεις?
Και ειδικα σε μια ακρως δημοκρατικη χωρα?
Μιλαμε σοβαρα τωρα? Θα το συζητησουμε κιολας σαν να υπαρχει ζητημα προς αμφισβητηση?
Γιατι μηπως εχει ιδεα τι γινεται στην ψωρωκωσταινα ;;;Δηλαδή είναι φασιστικό να ξεσηκώνεται ο λαός και να διαμαρτύρεται για τα μέτρα με αποκορύφωση την αύξηση της τιμής του καυσίμου ;
Μάλλον δεν έχεις ιδέα του τι γίνεται στην Γαλλία και πιστεύεις ότι σου σερβίρουν τα ΜΜΕ
πολιτικές παρεμβάσεις από ανθρώπους που δεν πολιτεύονται δεν γίνονται δεκτές... αν θέλουν ας κατέβουν στον πολιτικό στίβο...Να φανταστώ ότι κανένας πρώην στρατιωτικός δεν έβαλε υποψηφιότητα σε ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Απο τους ειδικους μουφολογους δεχομαστε;;πολιτικές παρεμβάσεις από ανθρώπους που δεν πολιτεύονται δεν γίνονται δεκτές... αν θέλουν ας κατέβουν στον πολιτικό στίβο...
σκάσε πασοκική γλίτσα...Απο τους ειδικους μουφολογους δεχομαστε;;
Α παραπερα
Μωρη παλιογρια εσυ δενψηφισες πασοκ;;σκάσε πασοκική γλίτσα...
Μπαίνω μετά απο 24 ώρες και είναι σα να ζω τη μέρα της μαρμοτας.
Ναζιστοπασόκοι και συριζαυγίτες ποστάρουν μακελειό και ονειρεύονται εκλογές και εξουσια
Κανείς ομως δε μπαίνει εδω μεσα για να διαβάσει το μακελειό ή άλλα σκουπίδια που πληρωμένοι υπάλληλοι ποστάρουν
Μπαίνουμε για να βριστούμε με το Ζαν!
πολιτικές παρεμβάσεις από ανθρώπους που δεν πολιτεύονται δεν γίνονται δεκτές... αν θέλουν ας κατέβουν στον πολιτικό στίβο...