jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Μέγας ευεργέτης ο Άκης
Παντως με τα υποβρυχια του ακη κανει σημερα ο κουλης τον μαγκα στο αιγαιο
Μέγας ευεργέτης ο Άκης
Αυτο μας λεει οτι πρεπει να παψετε να ειστε προβαταΚαι αυτό μας λέει ότι θα πρέπει να τους ξεχάσουμε?
Εννοείται ρε τύπε...άλλωστε πρέπει να μαθαίνουμε από τη γεννιά τη δική σου...που δεν ήσασταν πρόβατα και μας αφήσατε μια χώρα σα τα κρύα τα νερά...και τώρα θέλετε να δουλέψουμε εμείς με 550 ευρώ για να πάρετε εσείς τα 2Κ σύνταξη που σας έταξε ο κάθε πασόκος που ψυφήσατε.....Αυτο μας λεει οτι πρεπει να παψετε να ειστε προβατα
εθνικος!!!!θα δωσουμε και το ονομα του σε κανα δρομο ετσι να εχουμε να θυμομαστε τι διαμαντι ηταν!!!
Μεχρι το 2003 ηταναφήσατε μια χώρα σα τα κρύα τα νερά...
αντε τωρα να βαλεις την αφισα του αντρεα στο τζαμι του ντατσουν,να κανεις καμια βολτα για την εργατικη πρωτομαγια...Καλη ιδεα
Ειδες οταν εισαι ξεμεθυστος λες σωστα πραγματα
ξεροχύνω για τη στιγμή που θα ξεχυθούμε στους δρόμους και θα φωνάζουμε ''Ζήτω η Νέα Δικατορία'' τύπε
all rights reserved by adonis bouboukos georgiadisξεροχύνω για τη στιγμή που θα ξεχυθούμε στους δρόμους και θα φωνάζουμε ''Ζήτω η Νέα Δικατορία'' τύπε
Τύπε το 2003 εγώ δεν ήμουν ούτε 10 χρονών αλλά τώρα πρέπει να πληρώσω τα αγροτοδάνεια και τα διακοποδάνεια και τα γαμησιάτικα που μου φόρτωσαν αυτοί που ψήφισες εσύ....εγώ λοιπόν γιατί να μην πάω την έδρα μου στην Κύπρο και τη Βουλγαρία και να την αφήσω εδώ να πληρώνω φόρο και προκαταβολή για να παίρνουν τα βύσματα του κάθε πασόκου και του κάθε νουδού σύνταξη και δικαιώματα?Μεχρι το 2003 ηταν
Μετα ψηφισατε τον σεμνα και ταπεινα
Τύπε δεν τον έχεις ψυχολογήσει καλά τον Άδωνη....εαν στο μέλλον η Νέα Δικτατορία εκλείψει όπως πχ το Λάος ο Άδωνης θα γίνει Μαρξιστής....γιατί η Ευγενεία θέλει χλίδα και πρεστιζ...all rights reserved by adonis bouboukos georgiadis
μην σου πω να μοιραζει την αυγη αφιλοκερδος οπου βρει και οπου σταξει μολις χασει την βπυλευτικη εδρα τουΤύπε δεν τον έχεις ψυχολογήσει καλά τον Άδωνη....εαν στο μέλλον η Νέα Δικτατορία εκλείψει όπως πχ το Λάος ο Άδωνης θα γίνει Μαρξιστής....γιατί η Ευγενεία θέλει χλίδα και πρεστιζ...
Εχεις δει διαφημισεις τραπεζων τωρα τελευταια ;;Τύπε το 2003 εγώ δεν ήμουν ούτε 10 χρονών αλλά τώρα πρέπει να πληρώσω τα αγροτοδάνεια και τα διακοποδάνεια και τα γαμησιάτικα που μου φόρτωσαν αυτοί που ψήφισες εσύ....εγώ λοιπόν γιατί να μην πάω την έδρα μου στην Κύπρο και τη Βουλγαρία και να την αφήσω εδώ να πληρώνω φόρο και προκαταβολή για να παίρνουν τα βύσματα του κάθε πασόκου και του κάθε νουδού σύνταξη και δικαιώματα?
Ποια αυτα που εγερναν χαχχαχαχ ασε μας ρε γκρουεζαΠαντως με τα υποβρυχια του ακη κανει σημερα ο κουλης τον μαγκα στο αιγαιο
Ένας λόγος ακόμα για να μην θέλω να φορολογούμε στην Ελλάδα, τι να μου πει αυτό? Εγώ δεν έχω ούτε πιστωτική. Σε αυτό το θέμα όλες οι κυβερνήσεις είναι ίδιες...τα παίρνουν από τους πραγματικούς εργαζόμενους και τα δίνουν στα κομματόσκυλα και τους τεμπέλιδες...Εχεις δει διαφημισεις τραπεζων τωρα τελευταια ;;
Για κατι δανεια που δινουν 2000 € , για διακοπες;;
Τράπεζα ********: Κάντε καλοκαιρινές διακοπές με 6 άτοκες δόσεις
ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 1 ΑΥΓ 2020
Μεσω μνημονιων και κοροιδοιου
Τα υποβρύχια που κάποτε «έγερναν» τώρα είναι το καμάρι των Ενόπλων ΔυνάμεωνΠοια αυτα που εγερναν χαχχαχαχ ασε μας ρε γκρουεζα
Ξεφτιλιστικατε παντελως και τωρα στις εκλογες θα χαρητε αν μπειτε στη βουλη
Ξερεις εσυ και δεν ξερω εγω που ειμαι απο εκει?Χαχαχχαχα θα σε ακουνε οι νησιωτες του αν.αιγαιου και θα βγαζουν καντιλες.
Τα νησια ειναι γεματα προσφυγες ρε δικηγορε τι μας λες τωρα.
Καθε μερα μπαινουν μεσα στη χωρα εκατονταδες.
Απλα τα καναλια εχουν πληρωθει να μην λενε τιποτα και να νομιζεις εσυ οτι δεν μπαινουν
Εισαι και υπερ στρατιωτικων δικτατοριων τωρα?ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ! ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΝ! 50 ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ 23.300 ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ! ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ: ΤΟ 58% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ
FacebookTwitter Google +Email
cover-r4x3w1000-608e558e924f5-60dead3502d547b88a6992b1299021eb0d1b0f9d-jpg
Αν και η κυβέρνηση αποπειράθηκε να εκφοβίσει τους υπογράφοντες στρατιωτικούς το πατριωτικό κάλεσμα όπως το ονομάζουν οι 20 Γάλλοι στρατηγοί , είχε αντίθετα αποτελέσματα. Οι συνυπογράφοντες στρατιωτικοί την μπροσούρα των στρατηγών είναι 23.300 ως αυτή τη στιγμή 3/5/21!
Ο αριθμός των στρατιωτικών εκτινάχθηκε.
Οι στρατηγοί πλέον που υπέγραψαν το κείμενο πέρασαν από 20 στους 53!
Οι Γάλλοι υποστηρίζουν τον στρατό και το κίνημα τους σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, αυτή είναι ακόμη πιο σημαντική εξέλιξη! To Iντιστούτο Harris Interactive δημοσίευσε μια μελέτη για το κανάλι LCI αναφορικά με τη στάση των Γάλλων έναντι της ανοιχτής επιστολής των στρατηγών που δημοσιεύθηκε στο μέσο Valeurs actuelles πριν 1 βδομάδα.
Οι 6 στους 10 Γάλλους περί το (58%) υποστηρίζει την κίνηση των στρατηγών.
Το 86% δίνουν δίκιο στους στρατιωτικούς στο γεγονός ότι δεν εφαρμόζονται οι νόμοι της Δημοκρατίας δεν εφαρμόζνται στην επικράτεια.
Το 84% συμμερίζεται ότι η βία αυξάνει. Το 74% υποστηρίζουν ότι η ιδέα του αντιρατσισμού προκαλεί το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο και το 73% ότι πραγματοποιείται αποσύνθεση της κοινωνιας.
Περίπου ο 1 στους 2 Γάλλους (49%) δηλώνει υπέρμαχος στην επέμβαση του στρατού «χωρίς να του έχει δοθεί εντολή » για να εγγυηθεί την τάξη και την ασφάλεια.
ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ! ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΝ! 50 ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ 23.300 ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ! ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ: ΤΟ 58% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ
Αν και η κυβέρνηση αποπειράθηκε να εκφοβίσει τους υπογράφοντες στρατιωτικούς το πατριωτικό κάλεσμα όπως το ονομάζουν οι 20 Γάλλοι στρατηγοί , είχε αντίθετα αποτελέσματα. Οι συνυπογράφοντες στρατιωτικοί την μπροσούρα των στρατηγών είναι 23.300 ως αυτή τη στιγμή 3/5/21! Ο αριθμός των στρατιωτικών...www.makeleio.gr
Οι γαλλοι ψιλοξυπνησαν
Εμεις;;
Σοβαρεψου μαστοραΕισαι και υπερ στρατιωτικων δικτατοριων τωρα?