ετοιμαζει την κορη του μαργαριτα πηρε το οκ απο την γιαγιαΜακαρι να κυβερνουσε ο γιωργος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χοιρινόφατσας.
ετοιμαζει την κορη του μαργαριτα πηρε το οκ απο την γιαγιαΜακαρι να κυβερνουσε ο γιωργος
χοιρινόφατσας.
Ησουν μπροστα μαστορα;;ετοιμαζει την κορη του μαργαριτα πηρε το οκ απο την γιαγια
Δεν τα λες σωστα μαστοραξερεις πολλες χωρες στην ευρωπαικη ηπειρο να ειναι ζιμπαμπουε?
νδ και πασοκ καταφεραν το σχεδον ακατορθωτο, να χρεωκοπησουν ευρωπαικη χωρα
και τα ζωα τους ψηφιζουν παλι
Για να καταλαβω τωρα. Εσυ θεωρεις εαυτον σοβαρο, δινοντας βαση σε διαδικτυακη δημοσκοπηση με ερωτημα "ποιον θεωρειτε πιο ηλιθιο πρωθυπουργο"?Ενοχλούνται που ο κόσμος θεωρεί πανηλίθιο τον Μητσοτάκη, ενώ οι δικοί του δεν τον άφησαν να πάει σε ντιμπέιτ με τον Τσίπρα, γιατί άραγε;;
Και καλά έκαναν φυσικά γιατί ακόμα θα έκλαιγε.
Δεν μου λες ρε τύπεΜακαρι να κυβερνουσε ο γιωργος
Στο Μαξίμου ενοχλήθηκαν πάντως με αυτές τις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις, σοβαρές ή ασόβαρες...Όπως επίσης και στο Facebook με το μπλοκάρισμα χρηστών στις σελίδες του Κουλη για τα αρνητικά σχόλια.Για να καταλαβω τωρα. Εσυ θεωρεις εαυτον σοβαρο, δινοντας βαση σε διαδικτυακη δημοσκοπηση με ερωτημα "ποιον θεωρειτε πιο ηλιθιο πρωθυπουργο"?
Στο Μαξιμου ασχολουνται με διαδικτυακες δημοσκοπησεις. Μάλιστα. Υποθετω εννοεις δημοσκοπησεις για το ποιος φευγει απο το survivor, πιο πιθανο το θεωρωΣτο Μαξίμου ενοχλήθηκαν πάντως με αυτές τις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις, σοβαρές ή ασόβαρες...Όπως επίσης και στο Facebook με το μπλοκάρισμα χρηστών στις σελίδες του Κουλη για τα αρνητικά σχόλια.
Το ξέρεις πολύ καλά ότι μετράνε αυτά, τουλάχιστον στους κυβερνώντες, νοιάζονται πολύ για την εικόνα.Στο Μαξιμου ασχολουνται με διαδικτυακες δημοσκοπησεις. Μάλιστα. Υποθετω εννοεις δημοσκοπησεις για το ποιος φευγει απο το survivor, πιο πιθανο το θεωρω
Τι σχεση εχει το τι ψηφισα με το αν κυβερνουσε ο γιωργοςΔεν μου λες ρε τύπε
Οταν κατεβηκε ως ΚΙΔΗΣΟ τον ψηφισες ή ψηφισες ΠΑΣΟΚ?
απο αρχες σεπτεβριου ειχε ακουστει στο facebook και σε sitesΗσουν μπροστα μαστορα;;
κατα λάθος έγραψες facebook, διέγραψέ το ρε συαπο αρχες σεπτεβριου ειχε ακουστει στο facebook και σε sites
Μη μου πεις οτι είσαι τόσο αμορφωτος που δε μπορείς να καταλάβεις βασικές έννοιες (το μήνυμα είναι το μέσο)Το ξέρεις πολύ καλά ότι μετράνε αυτά, τουλάχιστον στους κυβερνώντες, νοιάζονται πολύ για την εικόνα.
Ο τσιπρογυφτας ήταν έτσι, και έβαλε τον παπα να κάνει κουμάντο. Ενας αμορφωτος και ένας βλάκας δηλαδή. Και τα κάνανε σκατά.Άλλωστε τους ενδιαφέρει η επικοινωνία όχι η ουσία.
Μακάρι να γίνει πόλεμος λες, πόσο στα σοβαρά να σε πάρει κάποιος;Μη μου πεις οτι είσαι τόσο αμορφωτος που δε μπορείς να καταλάβεις βασικές έννοιες (το μήνυμα είναι το μέσο)
Ο τσιπρογυφτας ήταν έτσι, και έβαλε τον παπα να κάνει κουμάντο. Ενας αμορφωτος και ένας βλάκας δηλαδή. Και τα κάνανε σκατά.
Τελικά ποιος είναι ο αξυριστος στο προφιλ σου; Κανατε μαζι φυλακή στη δικτατορία;
μεσα απο το facebook δειχνει sites στα οποια μπαινεις και ενημερωνεσε για ειδησεις γεγονοτα σχολια κλπ κλπκατα λάθος έγραψες facebook, διέγραψέ το ρε συ
σε ποια σαιτς; στο μακελειο; Για πες
τι πολεμους ονειρεσαι?κατα λάθος έγραψες facebook, διέγραψέ το ρε συ
σε ποια σαιτς; στο μακελειο; Για πες
Για το Πασχα; Εγω νομισα οτι ειναι για τη συλληψη του ΛαγουΚαι ξαφνικά γέμισε η Αθήνα με κουνελάκια.