barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.138
- Πόντοι
- 5.506
Μερακλης εισαι ρε μλκ, τετοιοι σε μερεμετιζουν;Μολις μου εστειλαν με pm φωτο του πεθερου
Φαινεται μερακλης
Μερακλης εισαι ρε μλκ, τετοιοι σε μερεμετιζουν;Μολις μου εστειλαν με pm φωτο του πεθερου
Φαινεται μερακλης
Γελας ρε θειτσο που σου λεω τη τελευταια πρωτη?Είτε το πιστεύεις είτε όχι, μου έχεις χαρίσει (άθελά σου βέβαια) στιγμές απίστευτου γέλιου! Καμιά φορά έχω και παρέα μαζί
Ωραία, συνέχισε ακάθεκτος!Γελας ρε θειτσο που σου λεω τη τελευταια πρωτη?
Μαλλον η παρεα που λες πως φωναζεις να δουν τα λεγομενα μου μαλλον για σενα γελανε που σε ξεμπροστιαζω.
Και μετά θα τους ανοίξει η όρεξη να φάνε και αυτούς που προστατεύετε.Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν πατέρα και γιο στην Κατερίνη: Έπαθε οξύ έμφραγμα ο 58χρονος (vid)
Απίστευτη βαναυσότητα από αστυνομικούς στην Κατερίνη, ξυλοκόπησαν δεκαπέντε άτομα πατέρα και γιο. Με οξύ έμφραγμα στο νοσοκομείο ο 58χρονος.www.gazzetta.gr
Πρώτη φορά ξανασυμβαίνει...μπάτσοι θα σας φάνε τα παιδιά σας
Γκρουεζα μ αυτους συγκυβερνησατε με το παλιο σαπιο συστημα,ξεφτιλισατε την αριστερα και τωρα ολοι ειναι δυσπιστοι απεναντι στο σοσιαλισμο και την αριστερα,εισαστε υπευθυνοι που η κοινωνια μεταλλαχτηκε σε πιο δεξια πιο φασιστικη και συντηρητικη ενω τωρα καταπατουνται οι ελευθεριες των πολιτων απο ενα αστυνομοκρατουμενο κρατος και απο μια προπαγανδα των μμε.
Παλι παπαγαλιζεις,απλα σου εδωσαν τη καραμέλα που εγλυφαν και τωρα τη γλυφεις εσυ.εισαι γνησια ηλιθιος παιδι μου...γνησια ομως...
εχε λιγο το νου σου με τα μεγεθη που σου βαζουν οι κοπελιες...εχουν αρχισει και σου πιεζουν τον εγκεφαλο...και δεν εχεις και πολλα περιθωρια...
ασε μας ρε πασοκακι που θα ασχοληθει σοβαρα νοημων ανθρωπος μαζι σου...αποτυχημενο λαμογιο.Παλι παπαγαλιζεις,απλα σου εδωσαν τη καραμέλα που εγλυφαν και τωρα τη γλυφεις εσυ.
Παπαγαλάκι εισαι
Πολιτικη γνωμη δικη σου δεν εχεις
Αντιγραφεις τα γαλαζια τσιρακια
Αν και δεν εισαι κλωνος κλωνοποιησε απο μονος σου.
Τον αλεξ τον 703 και τον στοκο δεν τους φτανεις.
Επιπέδο θειτσου βλαροκ και πολυ σπυ ειναι