jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.824
Απαντα που λεω βλακιες αλλιως ξεφτιλιζεσαι.πάλι λες βλακείες, σταμάτα...
και προφανέστατα δεν έχεις δουλέψει ποτέ.
τουλάχιστον ο γατούλης είναι πιο ενημερωμένος
Απαντα που λεω βλακιες αλλιως ξεφτιλιζεσαι.πάλι λες βλακείες, σταμάτα...
και προφανέστατα δεν έχεις δουλέψει ποτέ.
τουλάχιστον ο γατούλης είναι πιο ενημερωμένος
Σου είπα, η περίπτωση μου είναι διαφορετική λόγω ότι είναι πολύ κοντινός μου συγγενής ο ιδιοκτήτης.αρα το νομοσχέδιο που έρχεται βλέπεις ότι είναι καλό και βολεύει και εσένα και τον εργοδότη.
γιατί τώρα το να δουλέψεις μια μέρα 6ωρο και την επόμενη 10ωρο (μ.ο 8) είναι παράνομο (ενώ συχνότατα βολεύει και εργοδότη και υπάλληλο)
προς τι λοιπόν μπινελικώνετε το νομοσχέδιο?
Εγώ το βλέπω γενικότερα ως άδικο (γνωρίζοντας πάντα την λαμογιά σε αυτή την χώρα), τι να σου πω ...και τώρα ισχύει αυτό, δεν αλλάζει κάτι. και τώρα το λένε με τον υπάρχοντα νόμο.
ο κακός/μαλάκας εργοδότης θα είναι τέτοιος με οποιονδήποτε νόμο.
εσύ όμως με την καινούργια νομοθεσία θα μπορείς (και ο συγγενής εργοδότης σου) να είστε νόμιμοι και να μην κινδυνεύετε για το απολύτως αυτονόητο στο οποίο έχετε συμφωνήσει...
Εφοσον δεν απαντας ξεφτιλιστικες για αλλη μια φορα.σου είπα λες βλακείες. σταμάτα, σαν ροζ και λευκός θόρυβος ακούγεσαι...
Συν οτι δεν θα αμοιβεται η υπερωρια αλλα θα δουλευει τσαμπα.Σου είπα, η περίπτωση μου είναι διαφορετική λόγω ότι είναι πολύ κοντινός μου συγγενής ο ιδιοκτήτης.
Προσωπικά και τελείως να αλλάξει ο νόμος εμένα προσωπικά ως Τόνυ δεν θα με επηρεάσει.
Οι περισσότερες των περιπτώσεων στο ελαντα όμως θα είναι έτσι.
Εργοδοτης: θα δουλέψεις 10ωρο;
Εργαζομενος: Όχι
Εργοδοτης: απολύεσαι
Εργαζομενος: εντάξει θα δουλέψω 10ωρο.
Πραγματικά δεν ξέρω, το μόνο που μένει είναι να το εφαρμόσουν την Πρωτομαγιά τόσο κρετίνοι που είναι .....Συν οτι δεν θα αμοιβεται η υπερωρια αλλα θα δουλευει τσαμπα.
Ακομα στο χειροκινητο εχεις μεινει?πηγαινε παρε ρε τσιγγουναρε δυο μοτερια να γυριζουν,θες παντου εργατες εσυ.ερίζουν 3 χωριά για την παρτη μου εφόσον επιτραπούν οι μετακινήσεις το πάσχα...
έρχεσαι καταιδρωμένος...
πάντως εγώ σου δίνω παραπάνω για να γυρνάς το αρνί και το κοκορέτσι
και τι σου απαντησαν τα τζιμανια της κουμουνδουρου?Ρε τι ασυναρτησιες παλι λες.
Εδω το καταργητε επισημα και οι υπερωριες που θα κανουν οι εργαζομενοι θα ειναι χωρις αποδοχες και εσυ μου λεε καλα κανουν.
Πηγαινε δουλεψε ρε υπαλληλος και ελα μιλα μου μετα που οι ελληνες εργοδοτες θελουν να δουλευει ο αλλος για τη ψυχη της μανας του.
Ειχα στειλει μειλ στο συριζα τοτε και ειχα πει να γινει το συστημα οπως στην αμερικη ελαχιστο ωρομίσθιο 5 ευρω την ωρα και σε οποιον εργοδοτη αρεσει.
Προτιμοτερο να αυξηθει το παρτ ταιμ οπως γινοταν στην αμερικη παρα 8ωρο με μισθούς πεινας.
Τωρα δουλεευι καποιος 8ωρο 9ωρο η 10ωρο για 20 με 25 ευρω μερικαματο.
Δεν απαντησαν ντιρλα απλα καταγραφουν τις αποψεις των μελων και συντροφων.και τι σου απαντησαν τα τζιμανια της κουμουνδουρου?
Δεν του αρεσε το σπιτι που του εδωσε ο Κουλης?Θεσσαλονίκη: Τι λέει η γυναίκα που βρήκε τον διαρρήκτη να κοιμάται στον καναπέ της (video)
Τα... ρέστα φαίνεται να ζήτησε ένας 23χρονος από το Μαρόκο που συνελήφθη μέσα σε μονοκατοικία ηλικιωμένης στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης να κοιμάται, αφού είχε εισβάλει από το παράθυρο και άρπαξε όσα κέρματα βρήκε και ένα αναψυκτικό. Η 74χρονη που, όταν ξύπνησε, τον βρήκε να κοιμάται στον καναπέ του σπιτwww.thestival.gr
εδω δεν λαμβανουν υποψη τις εισηγησεις της κομματικης βασης , εσενα θα λαβουν υποψη τους που τους στελνεις μειλ? Ολες οι οργανωσεις στην Β' Πειραια γιαυτο βαρεσαν διαλυσηΔεν απαντησαν ντιρλα απλα καταγραφουν τις αποψεις των μελων και συντροφων.
τυπε γιατι απαξιωνεις τον ικκονωμοικω επηστυμμονα??εδω δεν λαμβανουν υποψη τις εισηγησεις της κομματικης βασης , εσενα θα λαβουν υποψη τους που τους στελνεις μειλ? Ολες οι οργανωσεις στην Β' Πειραια γιαυτο βαρεσαν διαλυση
Ποια ειναι η κομματικη βαση για πες μου?εδω δεν λαμβανουν υποψη τις εισηγησεις της κομματικης βασης , εσενα θα λαβουν υποψη τους που τους στελνεις μειλ? Ολες οι οργανωσεις στην Β' Πειραια γιαυτο βαρεσαν διαλυση
ρωτα τον τι γινεται και πως εχουν βγει τα μαχαιρια μεταξυ συντροφων - τασεων - παλιοΠασοκων - παλιοΣυριζαιων . Οσα τα μελη τοσες οι αποψεις τους .Ο καθε ενας παιζει το δικο του το βιολι και οχι συντεταγμεναΠοια ειναι η κομματικη βαση για πες μου?
Οργανωσεις στον πειραια διαλυθηκαν?και γιατι δεν μου το εχει πει συντροφος που ανηκει εκει?
Εγω δεν θα πω σε ποιο παραρτημα τπυ κομματος πηγαινω απλα υπάρχει στον χωρο μια εντονη αισιοδοξια.
μπορει να εμαθαν οτι εκλεβες το κρατος οταν κυβερνουσαν και να θυμωσαν....Ποια ειναι η κομματικη βαση για πες μου?
Οργανωσεις στον πειραια διαλυθηκαν?και γιατι δεν μου το εχει πει συντροφος που ανηκει εκει?
Εγω δεν θα πω σε ποιο παραρτημα τπυ κομματος πηγαινω απλα υπάρχει στον χωρο μια εντονη αισιοδοξια.
Ντιρλα εδω εσυ το παιζεις ειδημων και προσπαθεις να αντιγραψεις καποια αλλα τσιρακια εδω μεσα τα οποια τα εχω στειλει στην εξορια.τυπε γιατι απαξιωνεις τον ικκονωμοικω επηστυμμονα??
Τι συκοφαντιες ειναι αυτες?ποιος τα λεει ολα αυτα ?ρωτα τον τι γινεται και πως εχουν βγει τα μαχαιρια μεταξυ συντροφων - τασεων - παλιοΠασοκων - παλιοΣυριζαιων . Οσα τα μελη τοσες οι αποψεις τους .Ο καθε ενας παιζει το δικο του το βιολι και οχι συντεταγμενα