Φιλαράκο να σου πω κάτι? Αν βγάζεις τόσα ώστε να κάνεις πράγματα που θες και σε ευχαριστούν, έχοντας καλύψει τις βασικές υποχρεώσεις σου, τότε είναι μια χαρά.
Εκτός αν ψυχοπλακώνεσαι που δεν μπορείς π.χ. να αγοράσεις Φεράρι!
Σου είπα, για να τρολλάρεις κάποιον πρέπει πρωτίστως να σε παίρνει στα σοβαρά, εγώ όχι μόνο σοβαρά δεν σε παίρνω αλλά είσαι το τσίρκο που γελάω μαζί του για την κατάντια ενός 50αρη που τα έχει χαμένα.
Όσο για τον μπάτσο ήταν η απάντηση στο άλλο παλικάρι που χασκογελουσες εσύ και οι όμοιοί σου όταν τον εδερναν 4 μπάτσοι μαζί, εκεί δεν ειδα ευαισθησία...μη μιλάς για ευαισθησίες και συναισθήματα εσύ λοιπόν,
Να μιλήσει κανένας άλλος για αυτά θα το είχα βουλώσει, με σένα απλά θα παίζω πάντα άπειρο γλέντι γιατί αυτός είσαι, μια καρικατούρα.
Το οτι είσαι 50αρης και αναφέρεσαι σε οικογένειες σε άκυρα θέματα δείχνει σε άλλα νήματα λέει επίσης πολλά, μη μας το παίζεις ο κάποιος λοιπόν...σε εχουμε πάρει πρέφα όλοι
όλα είναι στο μυαλό μια ιδέα φίλε. Το σημαντικό είναι να καλύπτεις τις βασικές ανάγκες διαβίωσης. Από εκεί και κάτω είναι προβλήματα. Από εκεί και επάνω είναι όλα μια ιδέα.
Από εκεί και πολύ παραπάνω, είναι πάλι προβλήματα. Δεν γνωρίζω ευτυχισμένο πάμπλουτο ακόμα.
όλα είναι στο μυαλό μια ιδέα φίλε. Το σημαντικό είναι να καλύπτεις τις βασικές ανάγκες διαβίωσης. Από εκεί και κάτω είναι προβλήματα. Από εκεί και επάνω είναι όλα μια ιδέα.
Από εκεί και πολύ παραπάνω, είναι πάλι προβλήματα. Δεν γνωρίζω ευτυχισμένο πάμπλουτο ακόμα.
Φιλαράκο να σου πω κάτι? Αν βγάζεις τόσα ώστε να κάνεις πράγματα που θες και σε ευχαριστούν, έχοντας καλύψει τις βασικές υποχρεώσεις σου, τότε είναι μια χαρά.
Εκτός αν ψυχοπλακώνεσαι που δεν μπορείς π.χ. να αγοράσεις Φεράρι!
Έτσι.
Το ευκταίο είναι να καλύπτεις τις ανάγκες και τα γούστα σου.
Από ένα σημείο και μετά το υπερβάλλον χρήμα δεν προσφέρει τίποτε. Μάλλον αφαιρεί.
Υπάρχει και ο γνωστός νόμος της "Φθίνουσας οριακής χρησιμότητας του χρήματος".
Έτσι.
Το ευκταίο είναι να καλύπτεις τις ανάγκες και τα γούστα σου.
Από ένα σημείο και μετά το υπερβάλλον χρήμα δεν προσφέρει τίποτε. Μάλλον αφαιρεί.
Υπάρχει και ο γνωστός νόμος της "Φθίνουσας οριακής χρησιμότητας του χρήματος".
Σιγά μην σου πω, δεν είμαι φιλόπτωχο ταμείο. Πληρώνομαι για αυτό που κάνω και... μάντεψε!!!! ΕΣΕΝΑ και κάτι σκουπίδια σαν εσένα δεν τους θέλω για πελάτες! Και μάντεψε κάτι άλλο!!! Έχω την πολυτέλεια να διαλέγω όποιους πελάτες θέλω εγώ και τους άλλους να τους γράφω στα παπάρια μου! Kαλό?
Έχεις πολλά ψωμιά να φας ακόμα εσύ (όχι στου φίλου σου γιατί σε βλέπω για πλυση στομάχου!!!!)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ίσα ρε ρατσιστάκο που καταριέσαι τους πούστηδες, αναρχομαλάκα που χαίρεσαι όταν καίγεται μπάτσος και βρωμιάρη φούρναρη που κερνάς σαλμονέλα τον κοσμάκη!
Σιγα θειτσο που θα σε πληρωνα εσενα να μου πεις για επενδύσεις.
Ας ειναι καλα τα σαιτ και τα ψαχνω ολα εκει,περιμενω τις μετοχες της j&j να δω που που θα φτασουν.
Οπως επισης και τα κρυπτονομισματα etherum και litecoin και ο χρυσος που κυμαίνεται.
Φυσα το θειτσο
Οταν λεω οτι ειμαι πιο πλουσιος απο τον Βαρδινογιαννη, με κοροιδευουν. Οταν ξυπναει το πρωι ο Βαρδινογιαννης, οι καθημερινες του αναγκες ειναι καποιες χιλιαδες ευρω. Ενω εγω και με ενα 100ευρω βολευομαι.
Ποιος ειναι λοιπον πιο πλουσιος;
Σιγα θειτσο που θα σε πληρωνα εσενα να μου πεις για επενδύσεις.
Ας ειναι καλα τα σαιτ και τα ψαχνω ολα εκει,περιμενω τις μετοχες της j&j να δω που που θα φτασουν.
Οπως επισης και τα κρυπτονομισματα etherum και litecoin και ο χρυσος που κυμαίνεται.
Φυσα το θειτσο
Καλά μη δαγκωνεις τόσο πολύ τα πεοσφαιριδια μου αποτελειωμενε κοπρόγερε.
Ρατσιστής είσαι εσύ που αποκαλείς τους Έλληνες που κατάγονται απο χωριο υποτιμητικά "βλαχιά"
Μπουρδελο οικογένεια είναι η δικιά σου που έδιωξες τον 11χρονο γιο σου από το σπίτι και πήγαινες σε τσιγγάνες στο μετάξι να τους γλείφεις την κωλότρυπα, είσαι ο περίγελος του σάιτ και το ξέρεις πολύ καλά.
Το οτι επίσης είσαι μεγάλος χαφιές και αυτό έχει αποδειχθεί ότι χωνεσαι σε ακυρες συζητήσεις να πεις τις μαλακιες σου, τελειωμενε 50χρονε
Ειναι καμένο χαρτι τονυ,ενας αποτυχημενος σε ολα.
Δεν εχει να χασει τιποτα και τα παιζει ολα για ολα μπας και βρει ανακαμψη αλλιως θα μεινει εκει ππυ ειναι μεσα στο βούρκο.
Το μπου το εδωσε μια ευελιξια εδω μεσα να καμουφλαρει το αποτυχημενο εγω του και να πουλησει φουμαρα εδω μεσα,στην αρχη του εκατσε ελα ομως που πηγε να τα βαλλει με καλα παιδια και τον εχουμε ξεφτιλισει εδω μεσα.
Ο αβε εσυ και εγω τον εχουμε ξεπατωσει εδω μεσα και προσπαθει ανεπιτυχως να επιβληθει.
Αμαθε ψαξε μην με ρωτας δεν προκειται να σου πω.
Εχω και αλλες μετοχες απλα απο αυτην περιμενω περισσοτερα εχω πονταρει εδω και ενα χρονο τοτε που με κοροιδευατε οταν ελεγα οτι η jj θα βγαλει εμβολιο.