athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.253
- Πόντοι
- 12.756
να πουμε περαστικα στον Αδωναρο και οι σκατοψυχοι που τον καταριουνται να προσεχουν μην παθουν τα ιδια
Ρε μαλακομπουκη εσενα σε εστελνε η πρωην γυναικα σου να της παιρνεις σερβιεττες και καποτες τις σερβιεττες για την περιοδο και τις καποτες για να γαμιεται με τον αλβα μην σκασει κανα κουτσουβελο.
Eίδες πως βγαίνει η σκατοψυχιά? Προσπαθούν να το παίξουν εκλεπτυσμένοι αλλά μια κουράδα όπως και να την ντύσεις θα βρωμάει και θα ζέχνει!να πουμε περαστικα στον Αδωναρο και οι σκατοψυχοι που τον καταριουνται να προσεχουν μην παθουν τα ιδια
Της δικιας σου ρε που κωλογλυφεις.Της είπες προχθές τη τελευταία πρώτη....
Χμμμμμ... τι να εννοεί ο ποιητής!
Έκθεση πόσο είχες?
Οι γυφτικες κωλοτρυπιδες έχουν αυξησει την εγκεφαλική βλάβη στο κεφάλι σου και τα χαπακια λεβίτρα σε αποτελειωσαν κακομοιρε τρόμπα.politis ότι λένε είναι μπούρδες! Όπως λένε γενικά!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι από τον βρωμοφούρνο σου που έχετε δηλητηριάσει ένα σωρό κόσμο. Βρωμιάρηδες!
H αγαμία σε έχει βαρέσει στον εγκλεφαλο, είσαι ένας ρατσίσταρος και φασίστας, ένα γνησιο αριστερό σκουπίδι από μποουρδέλο οικογένεια, πιτσιρικάς μαλάκας και βρωμιάρης με σάπια προϊόντα!Οι γυφτικες κωλοτρυπιδες έχουν αυξησει την εγκεφαλική βλάβη στο κεφάλι σου και τα χαπακια λεβίτρα σε αποτελειωσαν κακομοιρε τρόμπα.
Θα κάνουμε έρανο για σένα, θα μαζέψουμε χαπακια λεβίτρα και θα τα βάλουμε σε κωλοτρυπιδες τσιγγανοπουλων, διπλή απόλαυση για σένα, με ένα γλείψιμο κωλότρυπας δώρο ένα χαπάκι λεβίτρα
Kι εσένα τι σε νοιάζει? Αλλά θα μου πεις....:Της δικιας σου ρε που κωλογλυφεις.
Ελεγε δεν πηγαινω με.
Αυτους που μου στελνουν συνεχεια μνμ
Αυτους που μου στελνουν φωτογραφιες τα πουλια τους
Αυτους που με ρωτουν αν κανω εξτρα και αν το πουλι τους ειναι καλο.
Αυτους που δεν εχω παει εστω 2 φορες κλ κλπ εβαζε ορους με ποιους θα παει λες και θα γαμιοταν τσαμπα.
Και εχει και κατι κλαρινογαμπρακια που την γλυφουν
Αυτος δουλευει τιμια και βγαζει πολλα περισσοτερα απο σενα και ειναι 25 χρονων.Άλλο ένα ρατσιστικό αριστερό σκουπίδι. Είδατε που δεν μπορείτε να κρατηθείτε και σας βγαίνουν όλα?
Γελάει ο κόσμος!
Εγώ? Εσύ είσαι βρωμιάρης γεμάτος αλεύρια και μαγιά!
είσαι περήφανος για αυτό το πόστ σε πολιτική συζήτηση? θα πρέπει να έχετε χωροφύλακα για να συζητήσετε? απαράδεκτες αναφορές σε οικογένειες, θα έπρεπε να ζητήσετε συγγνώμη και να επιστρέψετε όλοι στους ενήλικες.Ρε μαλακομπουκη εσενα σε εστελνε η πρωην γυναικα σου να της παιρνεις σερβιεττες και καποτες τις σερβιεττες για την περιοδο και τις καποτες για να γαμιεται με τον αλβα μην σκασει κανα κουτσουβελο.
Καλά μη δαγκωνεις τόσο πολύ τα πεοσφαιριδια μου αποτελειωμενε κοπρόγερε.H αγαμία σε έχει βαρέσει στον εγκλεφαλο, είσαι ένας ρατσίσταρος και φασίστας, ένα γνησιο αριστερό σκουπίδι από μποουρδέλο οικογένεια, πιτσιρικάς μαλάκας και βρωμιάρης με σάπια προϊόντα!
Σιγά μην σου πω, δεν είμαι φιλόπτωχο ταμείο. Πληρώνομαι για αυτό που κάνω και... μάντεψε!!!! ΕΣΕΝΑ και κάτι σκουπίδια σαν εσένα δεν τους θέλω για πελάτες! Και μάντεψε κάτι άλλο!!! Έχω την πολυτέλεια να διαλέγω όποιους πελάτες θέλω εγώ και τους άλλους να τους γράφω στα παπάρια μου! Kαλό?Αυτος δουλευει τιμια και βγαζει πολλα περισσοτερα απο σενα και ειναι 25 χρονων.
Εσυ ρε μπουλη 50 χρονων βοδι που λες οτι ασχολεισαι με τα χρηματοοικονομικα και μολις σε ρωτησα για επενδυση τα μαζεψες.
Δεν ασχολεισαι με τα χρηματοοικονομικα αλλα με τα χρηματοσυνταξιοΜΑΜΑδοτικα.
Χαχαχαχααχ
Ίσα ρε ρατσιστάκο που καταριέσαι τους πούστηδες, αναρχομαλάκα που χαίρεσαι όταν καίγεται μπάτσος και βρωμιάρη φούρναρη που κερνάς σαλμονέλα τον κοσμάκη!Καλά μη δαγκωνεις τόσο πολύ τα πεοσφαιριδια μου αποτελειωμενε κοπρόγερε.
Ρατσιστής είσαι εσύ που αποκαλείς τους Έλληνες που κατάγονται απο χωριο υποτιμητικά "βλαχιά"
Μπουρδελο οικογένεια είναι η δικιά σου που έδιωξες τον 11χρονο γιο σου από το σπίτι και πήγαινες σε τσιγγάνες στο μετάξι να τους γλείφεις την κωλότρυπα, είσαι ο περίγελος του σάιτ και το ξέρεις πολύ καλά.
Το οτι επίσης είσαι μεγάλος χαφιές και αυτό έχει αποδειχθεί ότι χωνεσαι σε ακυρες συζητήσεις να πεις τις μαλακιες σου, τελειωμενε 50χρονε κοπρόγερε.
να πουμε περαστικα στον Αδωναρο και οι σκατοψυχοι που τον καταριουνται να προσεχουν μην παθουν τα ιδια
βλέπεις πως μιλάνε για οικογένειες εδώ και καταλαβαίνεις τι γίνεται σε ολόκληρο το ίντερνετ.να πουμε περαστικα στον Αδωναρο και οι σκατοψυχοι που τον καταριουνται να προσεχουν μην παθουν τα ιδια
Ο καλύτερος τρόπος να ξεσκαρτάρεις φίλους και ακόλουθους στα σόσιαλ. Το πως αντιμετωπίζουν θέματα υγείας πολιτικών τους αντιπάλων.
Γενικά φροντίζω να ακολουθώ αρκετά αριστερά ακάου για να βλέπω την άλλη άποψη και να μην πέφτω στην παγίδα της αυτοεπιβεβαίωσης.
Σκάνε όμως κάτι γεγονότα όπως το χειρουργείο του υιού Πλεύρη και ξεράσανε αριστερόστροφο φασισμό τύπου "να εξοντωθεί βιολογικά εφόσον δεν μου αρέσουν οι ιδέες του" οπότε τα 2/3 φάγανε πόδι. Τα αναπλήρωσα όμως πάραυτα για να κρατήσω ισορροπία.
Eμένα προσωπικά στα παπάρια μουρε μαλακες οσοι βγαζετε πολλα λεφτα μαγκια σας,οσοι παλευετε τιμια παλι μαγκια σας...τα υπολοιπα ειναι παπαριες καμαρωτες και ξεκολλατε λιγο..κανονιστε να πεσει μπαν και στα πολιτικα να γελανε μεχρι και τα κουτσουρα του Λιλα
ο μαλακας ο βανταμας το τσολι που ταχα μου εβαζε χερι στο νημα που ηθελε να μιλαμε μονο με επιχειρηματα....νταξ Τονυ εγινε τα ιδια και Μπαρμπας το ιδιοβλέπεις πως μιλάνε για οικογένειες εδώ και καταλαβαίνεις τι γίνεται σε ολόκληρο το ίντερνετ.
Άμα αυτοί οι πουστηδες έχουν 14 μπάτσους έξω από το σπίτι τους με τις πλάτες της κυβέρνησης εννοείται θα τους σκυλοβρισω είναι δεν είναι πουστηδεςΣιγά μην σου πω, δεν είμαι φιλόπτωχο ταμείο. Πληρώνομαι για αυτό που κάνω και... μάντεψε!!!! ΕΣΕΝΑ και κάτι σκουπίδια σαν εσένα δεν τους θέλω για πελάτες! Και μάντεψε κάτι άλλο!!! Έχω την πολυτέλεια να διαλέγω όποιους πελάτες θέλω εγώ και τους άλλους να τους γράφω στα παπάρια μου! Kαλό?
Έχεις πολλά ψωμιά να φας ακόμα εσύ (όχι στου φίλου σου γιατί σε βλέπω για πλυση στομάχου!!!!)
Ίσα ρε ρατσιστάκο που καταριέσαι τους πούστηδες, αναρχομαλάκα που χαίρεσαι όταν καίγεται μπάτσος και βρωμιάρη φούρναρη που κερνάς σαλμονέλα τον κοσμάκη!
και εσυ ρε χεστο και τσιμπας και συνεχιζεις..σταματα να δουμε..θα πεσει πουτσα ειναι πολυ απλοEμένα προσωπικά στα παπάρια μου
Άλλοι καίγονται όταν τρώνε μπαν!!!
Eδώ ρε δεν σέβονται τους δικούς τους... πλάκα μας κάνεις?Ο καλύτερος τρόπος να ξεσκαρτάρεις φίλους και ακόλουθους στα σόσιαλ. Το πως αντιμετωπίζουν θέματα υγείας πολιτικών τους αντιπάλων.
Γενικά φροντίζω να ακολουθώ αρκετά αριστερά ακάου για να βλέπω την άλλη άποψη και να μην πέφτω στην παγίδα της αυτοεπιβεβαίωσης.
Σκάνε όμως κάτι γεγονότα όπως το χειρουργείο του υιού Πλεύρη και ξεράσανε αριστερόστροφο φασισμό τύπου "να εξοντωθεί βιολογικά εφόσον δεν μου αρέσουν οι ιδέες του" οπότε τα 2/3 φάγανε πόδι. Τα αναπλήρωσα όμως πάραυτα για να κρατήσω ισορροπία.