jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
εγώ έτσι όπως επιχειρηματολογεί τον είχα για δεξιότερο του Σαμαρά
εγω επιχειρηματολογω
εσυ;
εγω επιχειρηματολογω
εσυ;
Τι χαμπαρι να παρει τυπε?Εχειδικιο.Μνημονιο τελος.Ερχεται η γεφυρα.Τροικα τελος ερχεται το ντουετο.Τι δεν καταλαβαινεις?Λαφαζάνης: Μνημόνια και τρόικα τέλος - ΤΩΡΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα δεν πηρε χαμπαρι τις ομιλιες και τις δηλωσεις του μπαρουφα
ρε φιλε τι λες, τι λες κσταλαβαινεις ? εχει λογικη ενα κρατος να συντηρει ενα κομματι του που παρασιτει λογω οτι μερος των εσοδων του μισθου του διατιθεται στο λιανεμποριο? ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?
καλά οκ ...απλα οι άνθρωποι εκεί έχουν και μια στοιχειώδη τσίπα και όταν η κρίση τους χτυπάει την πόρτα αναδιοργανώνονται και εστιάζουν στην αύξηση των εξαγωγών τους ώστε να βελτιώσουν έναν δέικτη του ΑΕΠ τους...εδώ το μόνο που κάνουν είναι να κουνάνε το καλαμάκι του φραπέ επιδεικτικά λέγοντας πως για το πρόβλημά τους πάντα φταίνε οι άλλοι...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορείς να μου γνωρίσεις την ξαδέρφη σου ?
Η γενιά του Χ. Φλωράκη, του Λ. Κύρκου και τα αποπαίδια της
"Τα βιώματα τους λόγω της ηλικίας τους (σσ των Συριζαίων), διαμορφώθηκαν μέσα στην Ελλάδα της αφθονίας, της ευμάρειας, της ρευστότητας που χαρακτήριζαν την εικοσαετία 1990-2010. Συγχρόνως την ίδια εποχή που αυτοί ενηλικιώνονται ιδεολογικοπολιτικά ξεπροβάλλει και η Ελλάδα του χαβαλέ, των καταλήψεων, του ακτιβισμού, του μπάχαλου. Η σημερινή ηγεσία του Σύριζα διαμορφώθηκε από αυτές τις κινηματικές πρακτικές αλλά και τις διαμόρφωσε. Συμμετείχε. Έτσι οι περισσότεροι από αυτούς με μηδαμινή πρότερη επαγγελματική απασχόληση, αγνοούν την αξία της πίστης στις συναλλαγές, της τήρησης των συμφωνιών, της επιβράβευσης του μόχθου. Φορείς ιδεολογημάτων σοβιετικής κοπής και οπλισμένοι με έναν άκρατο βολονταρισμό πως αυτοί θα αλλάξουν την Ευρώπη, προχωρούν προς την ρήξη των σχέσεων με αυτήν, αγνοώντας τι σημαίνει απομόνωση στο σημερινό κόσμο. Ανασκαλεύοντας τα πλέον δεισιδαίμονα αισθήματα του λαού αφήνουν να υφέρπει η συμμαχία με το ξανθό ορθόδοξο γένος, χωρίς να τους ενδιαφέρει το κόστος αυτού του αναπροσανατολισμού. Άλλωστε η αριστερά, ιστορικά, ποτέ δεν υπολόγισε τα κόστη. Τα προσπερνούσε δια της σιδερένιας βουλήσεως της."
τυπε απο τα πιο κουλα και πολυφορέμενα επιχειρηματα η κατανάλωση του τεμπέλη Δυ..ας απολυθουν και δε χάνονται τα μαγαζια για τα οποία τόσο ανησυχείς..θα αναπτυχθει με επενδυσεις σιγα σιγα ο ιδιωτικός σε ενα κράτος που θα εχει απαλλαγει απο του κυφηνες και απλά θα καταναλώνουν αυτοι που δουλευουν οι άλλοι που το ξυναν και καταναλωναν αδίκως τόσα χρόνια θα πάρουν τα @@ τους
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ?
ένας υπαλληλος ο οποίος μπήκε ναι με βύσμα στο δημόσιο αλλά τουλάχιστον δουλεύει ή οι 300 που σου έχουν φάει και τα χώματα και μια χούφτα Ευρωπαίων που τους κουνάνε το δάχτυλο?
ας υποθεσουμε οτι ο υπαλληλος απολυεται...
το δημόσιο θα κερδισει ποσα?30000 ευρω το χρόνο?
ο πολιτκος που πήρε μίζα κάτι εκατομμυρια ευρω πρεπει να ελεγχεται?
ας υποθεσουμε ότι εγώ μένω άνεργος αύριο το πρωί...
πως θα έρθω στο μαγαζί σου να ακταναλώσω?
δεν απαντας αλητάκο αλλά πετάς τη μπάλα στην κερκίδα...
η ΓΣΕΕ λέει ότι αν αυξηθεί ο μισθός απο τα 586 στα 751 θα εχουμε αυξηση του ΑΕΠ 1%...
για σκέψου τι επιπτωσεις έφερε στην αγορα μονο το κόψιμο των δωρων απο τους δημοσιους...
φίλε μια χουφτα τραπεζιτων και πολιτικων φαγανε τα λεφτα και τωρα κατηγορουν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ..
και τα 10 εκταομμυρια Ελληνες να βαλεις στο δημόσιο τη μλίζα ενός υποβρυχιου δεν τη φτάνουνε...
κατα τα άλλα πίσω στο νηπιαγωγειο για να μαθεις και εσυ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ..
φοβερό επιχείρημα...τότε ας τους δώσουμε κατώτατο μισθό 2.000 (όπως έλεγε ο ΓΑΠ) προκειμένου να δουλέυουν περισσότερο τα μαγαζιά μας και να έρθει η ανάπτυξη...
τι μαλάκας είμαι που δεν το σκέφτηκα νωρίτερα....δώστε 5.000 κατώτατο μισθό καλύτερα παιδιά ,έχω κάτι ανάγκες και λέω να πουλάω το προιόν μου 10 φορές πάνω απο φέτος...
Μην προσπαθείς να μάθεις ένα γουρούνι να τραγουδάει. Χάνεις τον καιρό σου και ενοχλείς και το γουρούνι ;)
![]()
Μην προσπαθείς να μάθεις ένα γουρούνι να τραγουδάει. Χάνεις τον καιρό σου και ενοχλείς και το γουρούνι ;)
οχι εγω λεω να δινουμε 138 ευρω Βουλγαριας επειδη το θες εσυ και κάτι άλλοι Γερμανοτσολιαδες εδω μεσα..αμα μετά σε σφαζουν για 5 ευρω στο δρομο θα φταιει ο φονιας...
καλα αυτος δεν με πειραζει ενα νικ ειναι σε ενα φορουμ το κακο ειναι οτι ατομα σαν και δαυτονα αποφασιζαν και αποφασιζουν για την τυχη του ελληνικου λαουΕπί τέλους το κατάλαβες!!
σε ξαναρωτάω...
εχω τη δουλεια μου έρχομαι καθε μερα στο μαγαζι σου και ψωνίζω...
χανω τη δουλεια μου με βλεέπςι μετα από μέρες με ρωτας γιατι δεν ερχεσαι και σου λεω εχασα τη δουλεια μου αρα δεν εχω εισοδημα...
ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΕΜΕ...
ενταξει φιλε μου το εμπεδωσα παω τωρα γιατι βαρεσε διαλειμμα και παω να φαω το κολατσο μουσε ξαναρωτάω...
εχω τη δουλεια μου έρχομαι καθε μερα στο μαγαζι σου και ψωνίζω...
χανω τη δουλεια μου με βλεέπςι μετα από μέρες με ρωτας γιατι δεν ερχεσαι και σου λεω εχασα τη δουλεια μου αρα δεν εχω εισοδημα...
ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΕΜΕ...
οχι εγω λεω να δινουμε 138 ευρω Βουλγαριας επειδη το θες εσυ και κάτι άλλοι Γερμανοτσολιαδες εδω μεσα..αμα μετά σε σφαζουν για 5 ευρω στο δρομο θα φταιει ο φονιας...