voucheristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Βρε ασχετε πες μου μια επιχειρηση στην Αμερικη που να ειναι κρατικη η κρατικοποιημενη! Νομιζεις οτι ο Ομπαμα ειναι Ανδρεας Παπανδρεου?![]()
Βρε ασχετε πες μου μια επιχειρηση στην Αμερικη που να ειναι κρατικη η κρατικοποιημενη! Νομιζεις οτι ο Ομπαμα ειναι Ανδρεας Παπανδρεου?![]()
Ο "υπεραριθμος" δημοσιος τομεας ειναι αστικος μυθος. Η απογραφη Ραγκουση-Παπακωνσταντινου το 2010 εβγαλε 768009 υπαλληλους
625738 μονιμοι υπαλληλοι, δικαστικοι και δημοσιοι λειτουργοι
53833 ιδιωτικου δικαιου αοριστου χρονου
44811 ιδιωτικου δικαιου ορισμενου χρονου
14345 συμβασιουχοι εργου
12609 αιρετοι
και ορισμενες ολιγαριθμες ειδικες κατηγοριες.
Η πλειοψηφια αυτων ηταν υψηλου επιπεδου
39% πανεπιστημιακη εκπαιδευση
28% δευτεροβαθμια
9% τεχνολογικη
10% κατοχοι διδακτορικου η μεταπτυχιακου τιτλου
Σε ποσοστο δυ επι του συνολου εργαζομενων η ελλαδα ειναι χαμηλα στο 11,4%.
Δανια 29%
Αγγλια 17,8%
Γαλλια 21,2%
Σουηδια 30%
Ιρλανδια 11%
Ολλανδια 10,7%
Γερμανια 10,2%
Στο χωριό μου πάντως κανένας δεν έχει μερσέντα. Από εκεί και πέρα ναι όποιος έκλεψε να πληρώσει.Για ποιούς αγρότες λες; Αυτούς που έπαιρναν τις επιδοτήσεις και τις έκαναν Καγιέν και γαμήσια με Ρουμάνες;
Δηλαδή το σύνολο των εργαζομένων στην Ελλάδα είναι 6.736.842; Με 25% ανεργία φτάνουμε κοντά στα 9.000.000 ικανά προς εργασία!
Τί άλλο θα διαβάσουμε...
Δηλαδή το σύνολο των εργαζομένων στην Ελλάδα είναι 6.736.842; Με 25% ανεργία φτάνουμε κοντά στα 9.000.000 ικανά προς εργασία!
Τί άλλο θα διαβάσουμε...
Τί άλλο θα διαβάσουμε...
.
homo pasokus...![]()
![]()
![]()
Δεν το χρησιμοποίησα για αντεπιχείρημα. Έγραψα πεντακάθαρα ότι όποιος έκλεψε να πλερώσει. Εννοείται αυτό. Απλά δεν ήταν όλοι οι αγρότες τέτοιοι.Φοβερό αντεπιχείρημα. Με τάπωσες.
![]()
Στο χωριό μου πάντως κανένας δεν έχει μερσέντα. Από εκεί και πέρα ναι όποιος έκλεψε να πληρώσει.
Βαλε και 3εκ συνταξιουχους και γερους γυναικες παιδια που δεν εργαζονται τελικα μαλακιες λεει η εγκυκλοπαιδια ο πληθυσμος της Ελλαδας πρεπει να φτανει τα 20εκ...
Κανονικά πρέπει να τα βάλει με όλους τους καταχραστές του δημόσιου χρήματος ξεκινώντας από την κορυφή. Αν δεν το κάνει δεν τον ξαναψηφίζωδηλαδή ο 40άρης αποφάσισε να τα βάλει με αυτούς αν καταλαβα καλά ?
;) ;)
Αλλά πρέπει να έχει κάποιος μια στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβει τί έγραψα!
Διάβασε τί που απάντησε παραπάνω ο άλλος...
Αξιολόγηση. Άμα τη δεις να εφαρμόζεται ποτέ, έλα να μου τρυπήσεις τη μύτη.
ρε φιλε τι λες, τι λες κσταλαβαινεις ? εχει λογικη ενα κρατος να συντηρει ενα κομματι του που παρασιτει λογω οτι μερος των εσοδων του μισθου του διατιθεται στο λιανεμποριο? ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?βέβαια αν απολυθουν οι δημοσιοι υπαλληλοι και αρχισουν να κλεινουν τα μαγαζια εναν ενα γιατι δεν θα υπαρχει καταναλωση μετα θα φταιει ο ακκος μαγαζατορας...
iq ραδικιού...για τους πολιτκους και τραπεζιτες εχεις να μας πεις τιποτα?
εχω μια ξαδερφη γεννημενη το 1969...
το 1987 εδωσε πανελληνιες μπήκε νηπιαγωγος α΄πο τις πρωτες στην Ελλάδα..
το 1998 εδωσε Ασεπ διοριστηκε το 1999...
απο το 2002 ως το 2006 εκανε μεταπτυχτιακο για να αναβαθμισει το πτυχιο της και τη μισθολογικη της εξελιξη τοτε που τα ζηταγε ο Σημιτης..
τωρα ερχεται ο Κυριακος ο ανεπαγγελτος και της ζηταει αξιολογηση..
αυτη την κοπελα μπορεις ΕΣΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ποσες φορες ακομα πρεπει να δωσει εξετασεις για να αποδειξει τι?ότι είναι άξια?
σάλτα γαμηθειτε ρε μαλακες ολοι με τις αξιολογησεις...
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?
ξεκινήστε απο τους 300 και τα κομματοσκυλα τους (ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ)
ρε φιλε τι λες, τι λες κσταλαβαινεις ? εχει λογικη ενα κρατος να συντηρει ενα κομματι του που παρασιτει λογω οτι μερος των εσοδων του μισθου του διατιθεται στο λιανεμποριο? ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?
τυπε απο τα πιο κουλα και πολυφορέμενα επιχειρηματα η κατανάλωση του τεμπέλη Δυ..ας απολυθουν και δε χάνονται τα μαγαζια για τα οποία τόσο ανησυχείς..θα αναπτυχθει με επενδυσεις σιγα σιγα ο ιδιωτικός σε ενα κράτος που θα εχει απαλλαγει απο του κυφηνες και απλά θα καταναλώνουν αυτοι που δουλευουν οι άλλοι που το ξυναν και καταναλωναν αδίκως τόσα χρόνια θα πάρουν τα @@ τουςβέβαια αν απολυθουν οι δημοσιοι υπαλληλοι και αρχισουν να κλεινουν τα μαγαζια εναν ενα γιατι δεν θα υπαρχει καταναλωση μετα θα φταιει ο ακκος μαγαζατορας...