kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.029
- Πόντοι
- 1.706
Ζώα Κουλόφιλοι, δήθεν νεοφιλελέδες, ντροπή της δεξιάς.
Καληνύχτα σας.
Καληνύχτα σας.
Έλα μπούφο.Όχι, δεν μιλούσαν γι αυτό. Βάλε απόσπασμα για να με πείσεις ότι κάνω λάθος.
Δε μπορεί να είσαι τόσο βλάκας, αδυνατώ να το πιστέψω ακόμα και για σένα.Άρα ο Κούλης αντί για "να φωνάξουμε τον συνήγορο του πολίτη τον άνθρωπο να μας πει τη γνώμη του", στην περίπτωση του facebook θα έλεγε "να φωνάξουμε το facebook τον άνθρωπο να μας πει τη γνώμη του". Έχεις δίκιο είναι πολύ σωστή έκφραση.
Ψοφάς να τρολάρεις, μη χάσεις την ευκαιρία. Και ο άλλος δεν πήρε χαμπάρι, σου έκανε και λαικ.Να φωνάξεις την Μοτορ όιλ τον άνθρωπα να μας πει την γνώμη του.
Αυτο μαλλιστα. Τυπε, φτιαξε κομμα να σου φερω 20000 ψηφους.Να γινει νομιμο να ξενογαμεις στα καφενεια και να σου κοβουν το καβλι αν κανεις χασις
Ψοφάς να τρολάρεις, μη χάσεις την ευκαιρία. Και ο άλλος δεν πήρε χαμπάρι, σου έκανε και λαικ.
για την ακρίβεια, Σαουδική αν βιάσεις κόβουν καβλί, αν ξενογαμήσεις είναι λιθοβολισμό ή βουρδουλιές ανάλογα αν παντρεμένος ή σχέση. Αυτά βέβαια για γυναίκες και αν σε γάμο τρώνε πετροβολιές μέχρι θανάτου. Οι άντρες είναι στα παπάρια τους. Και το αλκοόλ απαγορεύεται επί ποινή βούρδουλα αλλά είναι όλοι αλκοόλες.Γιατι να συγκρινομαστε με αλλες χωρες; Στην Σαουδικη Αραβια, αν ξενογαμησεις σου κοβουν το καβλι.
Στην Ολλανδια το χασισι ειναι νομιμο στα καφενεια.
Πρεπει να μιμιθουμε καποια απο αυτες τις χωρες;
Eίναι ξεκάθαρο ότι αναφερεται στον άνθρωπο που έχει τον τίτλο και όχι στο θεσμό. Γιαυτό και λέει ότι "εδώ είναι ο Συνήγορος, ας τον φωνάξουμε να τον ρωτήσουμε τον άνθρωπο τι γνώμη έχει, για το αν χρειάζεται ενίσχυση με βοηθούς"Έλα μπούφο.
7:30 και μετά
Φυσικά, κάλλιστα μπορείς να συνεχίσεις να πιστεύεις οτι "βοηθός συνηγόρου του πολίτη" είναι μια νεα ανεξάρτητη αρχή, "βοηθητική". Τόσο μπορείς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε μπορεί να είσαι τόσο βλάκας, αδυνατώ να το πιστέψω ακόμα και για σένα.
Ναι σωστά. Θα μπορούσε, έχει γίνει άλλωστε! Το κονγκρέσο, τον Zuckerberg δεν κάλεσε να καταθέσει? Στην υπόθεση της Samsung ο πρόεδρος δεν πήγε φυλακή? ή έβαλαν και όλη την Samsung?Άρα ο Κούλης αντί για "να φωνάξουμε τον συνήγορο του πολίτη τον άνθρωπο να μας πει τη γνώμη του", στην περίπτωση του facebook θα έλεγε "να φωνάξουμε το facebook τον άνθρωπο να μας πει τη γνώμη του". Έχεις δίκιο είναι πολύ σωστή έκφραση.
Μα για το χασισι που ειπα στην Ολλανδια, για την αντιμετωπηση απο την αστυνομια στο θεμα αυτο εννοω.Ατυχής η σύγκριση με Σαουδική Αραβία. Δεν είμαστε Αραβική χώρα.
Η σύγκριση με την Ολλανδία ΟΚ, αλλά θα συγκρίνεις ίδια πράγματα. Τώρα μιλάμε για Αστυνομία. Αν θες να μιλήσουμε για χασίσι, τότε καλύτερα να συγκρινόμαστε με Δανία.
Γενικά ο σκοπός είναι να μιμείσαι χώρες που το κάνουν καλύτερα από σένα. Γιατί αν δεν θες συγκρίσεις, τότε είναι σαν να μου λες ότι δεν θα ήθελες το ΕΣΥ της Γερμανίας, την οργάνωση της Σουηδίας, την καθαριότητα της Ελβετίας, κ.ο.κ. Άρα θέλεις το μπουρδέλο που, εσύ ο ίδιος προσωπικά, βρίζεις και καταριέσαι.
Δεν μου κολλάει η λογική σου...
Επίσης, κάπου κόμπιασε... μεγάλο foul αυτό...Eίναι ξεκάθαρο ότι αναφερεται στον άνθρωπο που έχει τον τίτλο και όχι στο θεσμό. Γιαυτό και λέει ότι "εδώ είναι ο Συνήγορος, ας τον φωνάξουμε να τον ρωτήσουμε τον άνθρωπο τι γνώμη έχει, για το αν χρειάζεται ενίσχυση με βοηθούς"
A, εντάξει ξέχασα... είναι και οι σκοτεινές δυνάμεις. ΟΚ, πάω πάσο!Μα για το χασισι που ειπα στην Ολλανδια, για την αντιμετωπηση απο την αστυνομια στο θεμα αυτο εννοω.
Και φυσικα δεν μπορουμε να μοιασουμε, ουτε με Ελβετια, ουτε με Σουηδια, καποια συμφεροντα ανωτερα των δυναμεων των πολιτικων μας που εκαστοτε κυβερνουν αυτη τη χωρα, δεν μας το επιτρεπουν, οπως πολυ σωστα σχολιασε ο Τζον100 σε καποιο ποσταρισμα του προχθες.
Και φυσικα εχουμε και ενα μιγμα μεσογειακου, βαλκανικου και ανατολιτικου ταπεραμεντου, που πρρεπει να το λαβεις υπ οψιν, οταν προσπαθησεις να μιμιθεις καποιον.
(Διακρινω μια αγωνια να με προσδιορισεις σε καποιο χωρο κομματικα οταν συζηταμε; Η, κανω λαθος;)
Καθόλου σκοτεινές. Φανερές είναι.A, εντάξει ξέχασα... είναι και οι σκοτεινές δυνάμεις. ΟΚ, πάω πάσο!
Είπα εγώ τι ψηφίζεις? Εγώ είπα ότι γκρινιάζεις... ή μήπως κάνω λάθος?
Ε, τωρα, ενας 85χρονος κωλο-γερος ειμαι. Ποτε μου φταιει η πιεση, ποτε ο καθετηρας, ποτε δεν βρισκω την μασελα, φυσικο ειναι να γκρινιαζω.A, εντάξει ξέχασα... είναι και οι σκοτεινές δυνάμεις. ΟΚ, πάω πάσο!
Είπα εγώ τι ψηφίζεις? Εγώ είπα ότι γκρινιάζεις... ή μήπως κάνω λάθος?
γιατι δεν κοιμασαι;Καθόλου σκοτεινές. Φανερές είναι.
Οι νταβάδες παρελαύνουν κι εμείς αγοράζουμε.
γιατι δεν κοιμασαι;
Νομίζω πως η θέση αφορά τον επικεφαλής, άρα ίσως αυτό να ήταν το ορθότερο, "ας φωνάξουμε τον επικεφαλής του συνηγόρου του πολίτη" ή έστω ας έλεγε το όνομά του.Πάντως ένα δίκιο τό ΄χει.
Αν ο Κυριακούλης χρησιμοποιούσε πληθυντικό, θα ήταν πιο ορθοεπής.
Όχι βέβαια ότι έκανε και κανένα σοβαρό λάθος. Έχει κάνει και χειρότερα.
OK, αν το θέτεις έτσι, τότε πάω πάσο... δικαιολογείσαι!Ε, τωρα, ενας 85χρονος κωλο-γερος ειμαι. Ποτε μου φταιει η πιεση, ποτε ο καθετηρας, ποτε δεν βρισκω την μασελα, φυσικο ειναι να γκρινιαζω.
Πες μου οτι την ειχαν κανει βελουτεΕίχαμε ψαρόσουπα για βραδυνό στο γηροκομείο, και με έχει πιάσει συχνουρία.