barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.349
- Πόντοι
- 5.506
Ας το μεγαλε, αργησες, στην καταθεση του δηλωσε ο κουριερας οτι ΔΕΝ ΕΙΔΕ αλλα του ειπαν. Βεβαια δε θα το μαθουμε απο τα εγκυρα δελτια που μας ανεβαζεις.
Ας το μεγαλε, αργησες, στην καταθεση του δηλωσε ο κουριερας οτι ΔΕΝ ΕΙΔΕ αλλα του ειπαν. Βεβαια δε θα το μαθουμε απο τα εγκυρα δελτια που μας ανεβαζεις.
το ειπαν τα μεγαλα καναλια το μεσημεριΑς το μεγαλε, αργησες, στην καταθεση του δηλωσε ο κουριερας οτι ΔΕΝ ΕΙΔΕ αλλα του ειπαν. Βεβαια δε θα το μαθουμε απο τα εγκυρα δελτια που μας ανεβαζεις.
Ε τοτε γιατι επιμενεις να μας βαζεις βιντεο που δεν το αναφερει καν απλα επιμενει να αναλωνεται στο οτι το αυτοκινητο σχετιζεται με τη ντορα;το ειπαν τα μεγαλα καναλια το μεσημερι
απλα για ενημερωση τα βαζω τα βιντεακιαΕ τοτε γιατι επιμενεις να μας βαζεις βιντεο που δεν το αναφερει καν απλα επιμενει να αναλωνεται στο οτι το αυτοκινητο σχετιζεται με τη ντορα;
Δημιουργια εντυπωσεων κετς;
Απλά δεν έχει(ουν) κάτι άλλο να πει(ούνε)Ε τοτε γιατι επιμενεις να μας βαζεις βιντεο που δεν το αναφερει καν απλα επιμενει να αναλωνεται στο οτι το αυτοκινητο σχετιζεται με τη ντορα;
Δημιουργια εντυπωσεων κετς;
αυτο το εχει η Ν.Δ.απο πατερα Μητσοτακη ακομα..δεν προσεχει καθολου τα δικα της παιδια...ενω οι πουστοπασοκοι και οι γαμωτσυριζαιοι κανουν τα παντα για τους δικους τουςΤου λεω του αδερφου μου που του ελεγα να ψηφισει ΝΔ κι αυτος στις τελευταιες εκλογες αλλα ψηφισε Τζημερο, οτι αν παει ετσι η ΝΔ θα ψηφισω Βελοπουλο η Νικολοπουλο, δηλαδη το κομμα Τραγκα. Μου λεει -κομμα Τραγκα, τι ειναι αυτο; -Τραγκας, Νικολοπουλος, Καζακης, εκαναν μαζι κομμα. -Καταλαβα, ζητω η τρελα. -Τουλαχιστον ο Νικολοπουλος ειναι λαικη Δεξια, τοσα χρονια βουλευτης Αχαιας, και οταν τον ειχα παρει τηλεφωνο να τον ρωτησω κατι για το χωριο στην Αιγιαλεια, μου απαντησε με προθυμια και καλη διαθεση. Οχι σαν τους βουλευτες της ΝΔ που εχουν παρει ψηλα τον αμανε. Εξ αλλου τους Δεξιους δε μας εχει αναγκη πια η ΝΔ..
Ψέματα λένε, είναι βοθροκάναλατο ειπαν τα μεγαλα καναλια το μεσημερι
ειδες πως τον γραπωσε ο μπατσος ?Ψέματα λένε, είναι βοθροκάναλα
Ραμολιμέντο barock πισωγλέντη
που ρουφάς λάθρο, είσαι ένα χαρακτηριστικό
κουλόσκυλο, σαπισμένο στο νου και στο σώμα,
τράβα να πιπώσεις λάθρο, και ψόφα
αμόρφωτη και αστοιχείωτη γριά λούγκρα,
άχθος αρούρης !
Ψοφήστε κουλόσκυλα, οπαδοί του
ολετήρα βλα-κούλη !
Για τον συγκεκριμένο αληταρά λες? Στ' αρχίδια μου.ειδες πως τον γραπωσε ο μπατσος ?
αμερικανικα κολπα αλλα πολυ σπανια μπορει να σπασει η λεκανη του εκαστοτε διαμαρτυρομενου
εννοειται τι γινεται εκειΓια τον συγκεκριμένο αληταρά λες? Στ' αρχίδια μου.
Εμένα δεν μου έχει τύχει να με χτυπήσει μπάτσος. Εσένα? Σου έχει τύχει?
Επίσης, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με Αμερική. Θες να σου πω τι θα είχε γίνει στην Αμερική?
Και τι σχέση έχει η οπλοφορία με αυτό που λέμε τώρα?εννοειται τι γινεται εκει
η μερα με την νυχτα
εμεις σε θεματα αστυνομικης προστασιας ειμαστε ετη φωτος πισω
αλλα μην ξεχνας οτι εκει η οπλοφορια ειναι νομιμη ΜΟΝΟ μεσα στα σπιτια
εδω ειμαστε ομηροι των περιστασεων για τις οικιες μας
πρεπει να αλλαξει η νομοθεσια και εδω ΚΑΙ ΜΟΝΟ για το σπιτι μας
να μην θελετε αριστερα,κατσαπλιαδες και λαθρολαγνους αγαπητεεννοειται τι γινεται εκει
η μερα με την νυχτα
εμεις σε θεματα αστυνομικης προστασιας ειμαστε ετη φωτος πισω
αλλα μην ξεχνας οτι εκει η οπλοφορια ειναι νομιμη ΜΟΝΟ μεσα στα σπιτια
εδω ειμαστε ομηροι των περιστασεων για τις οικιες μας
πρεπει να αλλαξει η νομοθεσια και εδω ΚΑΙ ΜΟΝΟ για το σπιτι μας
Μάθαμε όπως σωστά έγραψε ό γέρονταςΔεν θέλουμε να μάθουμε τύπε. Φαντάσου μόνο τι άτομα θα είναι για να επιλέξουν τον Άδωνι για νονό.
Σπασατε αρχιδια γιατι ο τροχονόμος έδιωξε τον ντελιβερα και τελικα σημερα λέγεται ότι δεν ήξερε τίποτα γιατι έφτασε στο σημείο μετά τη σύγκρουση.
Τι λες βρε βλάκα, εγώ είμαι και ήμουν κεντρώος.Ο πολιτικος λογος της αριστερας οταν δε μαχεται για να δικαιωματα των λαθρομεταναστων