φιλε το χαρτονόμισμα αμα μπορούσε να το τυπώσει ο καθένας κατα το δοκουν σε οτι αριθμό επιθυμούσε ανάλογα τις ανάγκες του δεν θα ήταν πια χαρτονόμισμα αλλά φωτοτυπημένο κωλοχαρτο . Με την ίδια λογική πριν τους άυλους τίτλους αμα έχανες στο χρηματιστήριο αρκούσε να τυπώνεις στο φωτοτυπικό σου μερικές κοπιες ακομα
μα το τύπωνες το χαρτονόμισμα ως τις 31-12-2001 στο Χολαργό ως κράτος...
δλδ αν δεν τυπώνει το χρήμα το κράτος που παράγει τον πλουτο θα το τυπώνει ο ιδιω΄της που θέλει να βγάλει κέρδος?
επειδή κάποιοι Εβραίοι αποφάσισαν το χρήμα να είναι μέσο κατάκτησης και όχι συναλλαγής?
ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ...
ο καζακης σου δηλωνει κομμουνιστης οποτε το μονο που εχει γινει στην πραγματικοτητα ειναι οι πολιτικοι μου προγονοι να εδωσαν στους πολιτικους του προγονους (πιθανως και τους δικους σου) το κωλαντερο στο χερι στο Γραμμο στο Βιτσι και αλλαχου
Ο καζα΄κης είναι Βελουχιωτικός ΕΑΜΙΚΟΣ αριστερός πατριώτης ξέρεις αυτός που γαμούσε τους προγόνους σου με τις κουκούλες που κατέδιδαν ΈΛληνες πατριώτες...ο εμφύλιος έγινε από τον Σταλινιστή Ζαχαριάδη που είναι το ίδιο φασίστας με εσένα..απλά από αριστερα..
Δηλαδη η δουλεια στο δημοσιο ειναι προστατευτισμος του κρατους?
Αυτα εμαθες απο τον αρχηγο σου τον Καζακη?
ΔΕ Σου μάθανε ότι υπάρχουν και τα κοινωνικά μονοπώλια τα οποία δεν ΠΡΕΠΕΙ να ιδιωτικοποιούντε για να έχει ο πολίτης εύκολη χρηματικά πρόσβαση ΥΓΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ?
Το ντοκιματερ του Michael Moore Sico το έχεις δει?ειρωνευεσαι κιόλας βλάκα...
μέχρι τις 31-12-2001 στην οικονομια σου είχες προστατευτισμό γνωριζεις τι είναι?
δηλαδή για να καταλάβω...
για να έχει δουλειά ένας παπάρας θα πρέπει εγώ να ακριβοπληρώνω ότι σαβούρα παράγει χωρίς να έχω δικαίωμα να αγοράσω από αλλού φτηνότερα και καλύτερα ???
άλλο έξυπνο παιδί σαν και σένα έβγαλε η μαμά σου ή σταμάτησε εκεί ??
αυτά δεν ισχύαν ως τις 31-12-2001 ΤρΑμούλη?
αν δεν έχει δουλειά ο Έλληνας παραγωγός και σε σφάξει στο δρόμο για 5 ευρώ ή πάει στο βουλευτή να τον κάνει δημοσιο υπαλληλο δεν θα φταίει αυτός...
ΔΙΟΤΙ ΒΛΑΚΑ αν το κινεζικο ετρωγε φόρο που έπρεπε δεν θα έμπαινε ποτέ εδώ μέσα..
συνέχισε με διασκεδαζεις..υποτιθεται εισαι σε χωρα με προστατευτισμο..
με τις μαλακίες του μεμορέξ μου ήρθε στο μυαλό ένα ανέκδοτο...
κάποτε υπήρχαν στην Ελλάδα κάποια είδη τα οποία ήταν κρατικό μονοπώλιο ... αλάτι, οινόπνευμα, φωτιστικό πετρέλαιο, τράπουλες και σπίρτα... τα σπίρτα τα έφτιαχνε ένα κρατικό εργοστάσιο κάπου στην Χαλκίδα (ΒΕΛΠΕΞ θαρρώ λεγότανε)... από αυτά άναβε 1 στα 15 περίπου ... τα υπόλοιπα ήταν τζούφια...
έρχεται λοιπόν ένας ελληνοαμερικάνος στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια και στην βόλτα που έκανε πάει στο περίπτερο και αγοράζει τσιγάρα και σπίρτα ... βγάζει τσιγάρο πάει να τ'ανάψει τζούφιο, τζούφιο, τζούφιο.. με τα πολλά ανάβει το τσιγάρο και βλέποντας ότι είχαν μείνει τρία σπίρτα πετάει το κουτάκι... μετά από δυό ώρες χαρμάνιασε πάει σε ένα περίπτερο και αγοράζει ένα κουτί σπίρτα... εκεί δίπλα στο περίπτερο κάνει να ανάψει το τσιγάρο, τρίβει το σπίρτο και ως του θαύματος ανάβει... ανάβει το τσιγάρο και πετάει το κουτί με τα σπίρτα.. ο περιπτεράς τον βλέπει και τον ρωτάει "Καλά ρε άνθρωπε γιατί το πετάς γεμάτο είναι ακόμη" και ο τουρίστας απαντάει "Αφού βρήκα με την πρώτη αυτό που άναβε"...
για να μην πω για τις περίφημες μπανάνες από την κρήτη που για να προστατευτούν οι παραγωγοί είχε απαγορευθεί η εισαγωγή μπανάνας ... και οι μπανάνες κρήτης ήταν σαν νερουλιασμένες τσουτσούδες μικροτσούτσουνων πράσινων κινέζων...
με προστατευτισμό επί δραχμής δεν είχαμε ουτε 30% ανεργία ουτε 3 εκατομμυρια ανασφαλιστους...συνέχισε...