Ποια κλάψα ρε παπάρα, άνεργο γιουσουφάκι! Βάλε την ημερομηνία που το είχα πει αυτό, παπαρίκο! Γιατί πραγματικά πέρασα μια κρίση μετά την απόλυση (με 120Κ αποζημίωση βέβαια - ήμουν εκεί 10 χρόνια, βάλε λογιστή να σου πει πόσα έπαιρνα μαλάκα!!!) τα οποία έριξα στην νέα δουλειά, αυτή που κάνω τώρα δηλαδή.
Με λίγα λόγια, βρέθηκα στην φάση την δική σου αλλά ανέκαμψα μετά από 6-7 μήνες. Πως το έκανα? Το σίγουρο που δεν έκανα ήταν να είμαι εδώ και να γράφω παπάτζες και να κλαίω την μοίρα μου και να βρίζω! Διότι είχα θέμα με την δουλειά. Και εστίασα εκεί και... έχεις δει έσοδα που έχω ανεβάσει 2 φορές. Εγώ αντιθέτως δεν έχω δει τίποτα απολύτως. Σβήστα όλα και άσε το ποσό να δούμε... γιατί το αποφεύγεις?
Σου έχω πει το γιατί... money talks and bullshit waks. Για να δούμε λοιπόν εσύ, μπορείς να μιλάς ή πας σαν την κουράδα?
Κι αυτή είναι η διαφορά μας γιουσουφάκο! Εγώ επιτέθηκα στο πρόβλημα και στήθηκα στα πόδια μου χωρίς κλάψες και γκρίνιες "μου φταίει ο κούλης, ο αλεξέγιεφ, η φώφη ή ο μπαρούφας". Εσύ κάθεσαι εδώ και από χαυγίτης έγινες τσίριζας μπας και γλείψεις κάνα κοκαλάκι, ΑΝ ποτέ ξαναβγεί ο τσίριζας! Τόσο ελεεινό σκουπιδαριό ανδρίκελο είσαι!!!
Κι αυτή είναι η διαφορά μας!
Τράβα τώρα μέχρι τις φυλακές και πάρε μια τσιμπούκα στον κασίδα και μετά τράβα κουμουνδούρου να δώσεις κώλο στον καρανίκα γιουσουφάκι!!!!