alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εχεις εσυ?Ναι .μοναχογιός.
Το ξέρεις εσύ.
Έχεις κάμερα στο μουνι της Ντόρας
Και ειδικα οταν ηταν 13 ετων?
Εχεις εσυ?Ναι .μοναχογιός.
Το ξέρεις εσύ.
Έχεις κάμερα στο μουνι της Ντόρας
Τι ειναι ρε τύπε παραπανω απο ενα τροχαιο δηλαδη?Απίστευτος ο κυνισμός ΝΔδων,ένα τροχαίο είναι...!
Όχι τύπε δεν είναι ένα όποιο και όποιο τροχαίο,πρέπει να είναι το τελευταίο τροχαίο
ειδικά από αστυνομικό.Φαντάζομαι περήφανη ελληνική αστυνομία όταν εγκαταλείφθηκε
το παιδί,σαν να ήταν γατί...
Και δεν μας νοιάζει ποιανού οδηγός ήτανε,στη μπούτσα μου αν ήταν και του κουτσούμπα
χάθηκε μια ψυχή στο δρόμο από έναν αστυνομικό και τα γνωστά κομματόσκυλα βγήκαν
να το εκμηδενίσουν και αυτό!
Πάρτε μπούλο ρε σκουπίδια...
Να φερουμε Αγγλους, Γαλλους ή Τσεχους να μας κυβερνησουν που τα καταφεραν πολυ καλυτερα?Άρχισαν σήμερα στο Σκάι να λένε για άλλα μέτρα αφού αυτα δεν αποδίδουν και άλλες παπαριές.
Το παίρνουν τώρα αλλιώς.
Βγάζουν και γιατρούς που πριν έλεγαν όλα κλειστά και τώρα άλλαξαν και θέλουν έξυπνα μέτρα κλπ.
Ξύπνησε η κυβέρνηση ελβετικό ρολόι και σκέφτεται αλλιώς.
Νωρίς το κατάλαβε.
Δηλαδή περιμένατε από Έλληνες πολιτικούς να μπορούν να μοιράσουν δύο γαιδουριων άχυρο;
Τραγικοι
γιαλαντζοσελεμπριτα ισως και να επρεπε...δεν φτανει το πηδημα που εχουμε φαει τοσα χρονια???ΓΙατι ποταπε,πρεπει να εκλειψει το σεξ απο την πολιτικη ζωη του τοπου
Δεν ειναι τα γαμησια τυπε
Ειναι η κλαψα του οτι γαμαει μεταξι επειδη δεν εχει λεφτα για φυλης
Ο ιδιος ισχυριζεται οτι βγαζει 4.900..
Ξεμπροστιασμα γαλαζιων τρολ ειναι
Μα ο ave τα ξέρει όλα, δεν το ήξερες??? Είναι ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ αρχιμαλάκας ελληναράς του "εγώ ξέρω τα πάντα", "ξέρεις ρε ποιος είμαι εγώ", "άσε ρε μεγάλε τι να μας πεις εσύ!!!".Tρεις μηνες για ανθρωποκτονια απο αμελεια?
Ηθελα να ηξερα, γιατι καποιοι μιλατε και λετε ό,τι να' ναι?
Δεν ειναι απαραιτητο να εχετε αποψη για τα παντα.
Οταν δεν γνωριζετε, καλυτερα να σιωπατε.
Δεν ξέρω ποιος είσαι, αν ήσουν παλιά εδώ, αν έχεις 40 κλώνους ή οτιδήποτε.Πολλοι τυπε, αποτυχημενοι της ζωης που παντα φταιει καποιος αλλος.
Ειτε καποιος που γεννηθηκε πλουσιος (επειδη γεννηθηκε)
Ειτε καποιος που εγινε πλουσιος με το μυαλο του (επειδη τα καταφερε)
Ειτε κανας τιμιος και φτωχος αλβανος ο οποιος απλα δουλευει (γιατι εχει εργατικοτητα, φιλοτιμο και κανει τις γκομενες να χυνουν)
Αυτα, τους εχυσα και εγω τα δεξια μου φλοκια στη μαπα
Αποφασιστε ποιο ειναι το θεμα και μας λετεΔιωξτον μη λεει χαζομαρες....σηκω φυγε εξαφανισου....αυτα ειπε ο μπατσος στον αυτοπτη μαρτυρα στο βιντεο που κυκλοφορει....σκεφτειτε να ειχε γινει η στραβη καπου ερημικα.....
Το θεμα δεν ειναι το ατυχημα...
Το θεμα δεν ειναι το ατυχημα...
Αποφασιστε ποιο ειναι το θεμα και μας λετε
Ο μαρτυρας να παει να καταθεσει
ΟΚ, αλλά γιατί δεν μου απαντάς αποτυχημένε αρχιμαλάκα που το έχεις κλείσει το μπουρδέλο σου και σκούζεις νυχθημερόν εδώ μέσα?Ρε μαλακα αυτιστικε πηδουλα,οταν μιλανε οι μεγαλοι να ρουφας τη μυξα σου βλακα,αφου δεν καταλαβαινεις,παιξε το ψωλακι σου με γιουπορν και σκασε!
εσύ είσαι ο μεγάλος πσεκαζμένε συνωμοσιολόγε τρελάρα κλοζερ?Ρε μαλακα αυτιστικε πηδουλα,οταν μιλανε οι μεγαλοι να ρουφας τη μυξα σου βλακα,αφου δεν καταλαβαινεις,παιξε το ψωλακι σου με γιουπορν και σκασε!
Ο μαρτυρας ηδη εχει εμφανιστει....και βεβαια το θεμα δεν ειναι το τροχαιο,μην κανεις το χαζο ,ολοι αυτο λεμε,το θεμα ειναι ο αερας που χετε δωσει στους μπατσους....Αποφασιστε ποιο ειναι το θεμα και μας λετε
Δηλ. δεν βρισκεις κανενα θεμα με την αντιδραση του αστυνομικου-τροχονομου;Αποφασιστε ποιο ειναι το θεμα και μας λετε
Φυσικα καταλαβαινω, αλλά μην τα λεμε αυτα γιατι θα ερθουν οι αντικειμενικοι ισαποστάκηδες και θα μας κάνουν κηρυγμα περι ενοτητας και διχασμου, οταν ομως προκαλουν οι αριστεροι με ακροτητες ειναι απλως Καθαρα Δευτεραοτιδήποτε αρκεί να φταίει ο μητσοτάκης, δεν καταλαβαίνεις τώρα?
Έχεις ζήσει έστω και λίγο καιρό σε κάποια άλλη χώρα? ή Ελλάδα και πάλι Ελλάδα?Δηλ. δεν βρισκεις κανενα θεμα με την αντιδραση του αστυνομικου-τροχονομου;
Τεράστιο αλλά δεν μπορω να παραβλεψω οτι αποτελει απλως την αφορμη ωστε καποιοι να συνεχισουν την ενταση και την ανωμαλιαΔηλ. δεν βρισκεις κανενα θεμα με την αντιδραση του αστυνομικου-τροχονομου;