Παντως δικός μου ανθρωπος που επαθε το ίδιο απο την απέναντι μερια ομως στον ιδιο δρόμο , οταν εκοψε καθετα αυτοκινητο συνοδείας την Βασ.Σοφιας για να παει στην ανοδο απο το υπουργειο εσωτερικών ή εξωτερικων (δεν θυμαμαι τι σκατα ειναι εκει ) ο μπατσουλινος σταματησε περίμενε το ασθενοφορό μαζι με τον δικο μου που ηταν με μηχανη και ξαπλα στο εδαφος και πολυ χτυπημένος , τον πηρε το ασθενοφόρο και αλλοι φιλοι του μπατσοι τον πηγαν στο νοσοκομείο που πηγαν τον δικό μου. Δεν εφυγε , δεν εξαφανιστηκε και ηταν συνέχεια εκει.
Τι στο πουτσο εγινε με τον άλλον και γιατι εξαφανιστηκε δεν μπορω να καταλάβω, ή ηταν λιωμα ή δεν ηταν να ειναι αυτος οδηγος στο όχημα, κατι τετοια μαλακία πρεπει να έχει παιχτει. Γιατι να φυγεις απο εκει αφου εισαι μπατσος και εκει ειναι η σφηγκοφωλιά των μπατσων, δεν θα σε ακουμπησει κανείς , οληκληρη διμοιρια με ΜΑΤ εχει πιο πανω μεσα σε πουλμαν δικό τους, και αν αισθανθεις οτι μπορει να στην πέσουν μπαινεις παλι μεσα στην Βουλη και ξεμπερδεψες. Για να φευγεις όμως ποσο μουνης μπορει να εισαι ?