MEKANES
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Το παιδί νεκρό ο μπατσακος με μια ΕΔΕ και εμείς θα λέμε αρες μαρες κουκουναρες
Το παιδί νεκρό ο μπατσακος με μια ΕΔΕ και εμείς θα λέμε αρες μαρες κουκουναρες
έφταιγε το παιδί στην Κρήτη που αθωώθηκε η ξαδέρφη του Τσίπρα? είναι εντυπωσιακό πως παιδιά είναι μόνο τα παιδιά γονείς μόνο οι γονείς και η δικαιοσύνη άδικη ή δίκαιη ανάλογα τι ψηφίζουμε. Δεν είδα ΟΥΤΕ μισή κουβέντα σχολιασμό για το κοριτσάκι.
Ετσι δεν παρουσιασε το θεμα και το ΜΕΓΑ;" Αθωα η ξαδελφη του Πολλακη, για τον θανατο του 7χρονου κοριτσιου".Βεβαια εννοειται οτι αν η αναισθησιολογος ηταν ξαδερφη υπουργου της ΝΔ θα ειχαν βγει ολοι οι προοδευτικοι στα καγκελα, ουρλιαζοντας με τις φλεβες να χτυπανε στο λαιμο και τα μουτρα βυσσινί από την ενταση, να μιλανε για πουλημενη δικαιοσυνη, για διαπλοκη κλπ κλπ
Τωρα ειναι απλώς Κυριακή και θα ασχοληθουμε με ενα τροχαιο
σε γραφω στα αρχιδια μου λοιπον και παω παρακατωΕδώ μπαίνεις με δική σου ευθύνη. Αν βάζεις τα κλάμματα να πας και εσύ να κρυφτείς. Θα παραθέτω όποιον μου γουστάρει ανώμαλε.
συμφωνώ. Η διαφορά του λαϊκισμού όμως εδώ μέσα που συζητάμε είναι εμφανής δεν βρίσκεις?Ετσι δεν παρουσιασε το θεμα και το ΜΕΓΑ;" Αθωα η ξαδελφη του Πολλακη, για τον θανατο του 7χρονου κοριτσιου".
Ιδιοτητα: Ξαδερφη του Πολλακη, ουτε καν την ιδιοτητα της σαν αναισθησιολογο δεν ανεφερε στον κεντρικο τιτλο της ειδησης. Ο λαικισμος και απο τις 2 πλευρες παει συνεφο, με την διαφορα ομως οτι ο Συριζα δεν ειναι πια κυβερνηση.
Αυτο δεν τον αθωωνει απο τιποτα. Η Ελλαδα εχει υποφερει κυριως απο ανευθυνες αντιπολιτευσεις παρα απο ανεπαρκεις κυβερνησεις.Ετσι δεν παρουσιασε το θεμα και το ΜΕΓΑ;" Αθωα η ξαδελφη του Πολλακη, για τον θανατο του 7χρονου κοριτσιου".
Ιδιοτητα: Ξαδερφη του Πολλακη, ουτε καν την ιδιοτητα της σαν αναισθησιολογο δεν ανεφερε στον κεντρικο τιτλο της ειδησης. Ο λαικισμος και απο τις 2 πλευρες παει συνεφο, με την διαφορα ομως οτι ο Συριζα δεν ειναι πια κυβερνηση.
Nα τη και η τυμβωρυχία. Πόσο προβλέψιμοι είστε.....
καλύτερα κουμπί αγνόηση για να μην κλαις στο λέωσε γραφω στα αρχιδια μου λοιπον και παω παρακατω
με δικη μου ευθυνη
σιγα μην κλαψω ρε μαλακα για εσενακαλύτερα κουμπί αγνόηση για να μην κλαις στο λέω
Σπέκουλα, τυμβωρυχια, σκατοψυχιά.Nα τη και η τυμβωρυχία. Πόσο προβλέψιμοι είστε.....
Τα καμμένα μυαλά της αριστεράς που νόμιζαν οτι θα στήσουν καθεστώς και τώρα κάνει θόρυβο η κατρακύλα τους.Οτι θα γινοταν ενα τροχαιο ατυχημα πολιτικο θεμα, δεν το φανταζομουν ποτέ
Εχετε αποτρελαθει
δεν βλέπω να με αγνοείς. Αν θες συζητάμε αλλά μην βρίζεις. αν επιμένεις να βρίζεις, μάλλον κλαις.σιγα μην κλαψω ρε μαλακα για εσενα
Βλέπεις τώρα, ατύχημα ήταν και ο τύπος ήταν σε υπηρεσία.Το παιδί νεκρό ο μπατσακος με μια ΕΔΕ και εμείς θα λέμε αρες μαρες κουκουναρες
τυπε μην λες για κλαμα και μην το παιζεις κουλ....δεν βλέπω να με αγνοείς. Αν θες συζητάμε αλλά μην βρίζεις. αν επιμένεις να βρίζεις, μάλλον κλαις.
Πραγματικά ζω για τη στιγμή που θα βγάλετε οι ζαίοι σποτάκι προεκλογικό για το τροχαίο και το λιγνάδη. 60% θα μαζέψει ο Κούλης. Άντερα θα αλλάξουμε.περιμενε το εκλογικο σποτακι των εθνικων εκλογων μαζι με τα αλλα σποτακια για τα εργα της κυβερνησης
ο αλαφουζος κουρης δεν προκειται να σας σωσει
Θα το αντιληφθουν.Στην Ελλαδα οταν κάποιος δεξιος παρανομη οι αριστεροί να ανεβαίνουν στα κάγκελα, οταν ομως παρανομουν αριστεροί, αρχίζουν τα προβοκάτσια, fake news και το γνωστο οτι ειναι στημενα απο από ντόπια και ξένα συμφέροντα πολιτικά και οικονομικά. Σας βαρεθηκαμε!
μπράβο να είσαι κουλ. συνεχίζουμε.τυπε μην λες για κλαμα και μην το παιζεις κουλ....
ειμαι πιο πολυ απο εσενα
Θα το επερνε χαλαρά γιατι θα ειχε ξεμπερδέψει με τους αναρχομπαχαλους αλλα δυστυχώς του έκατσε η πανδημία και ολο το βάρος εχει πεσει εκει και στο να μην καταρρευση η οικονομία.60% θα μαζέψει ο Κούλης. Άντερα θα αλλάξουμε.