ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Ουστ κοπρίτη, ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.
Εσυ ποσο κοπριτης εισαι που μενεις σωγαμπρος με τα πεθερικα?
Πλενεις κιλοτες και σωβρακοφανελες για να μην σε διωξουν
Ουστ κοπρίτη, ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.
Αστους να ξεβρακώνονται, με ποιούς θα γελάμε μετά. Αυτοί γράφουν οτι φαντασιώνονται ενώ εμείς τους κατουράμε με αυτά που έχουν γράψει και παραδεχθεί ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Μόνοι τους. Αυτό που λέμε "μαρτυράνε χωρίς ξύλο".ρε φίλε αυτές τις λεπτομέρειες...
τι διάολο?
μας κάνετε πλάκα? αφήστε πια τις μαλακίες...
Τυπε ο barock βιοποριζεται ως σωγαμπρος πλενοντας τις κυλοτες της πεθεραςΕσυ ποσο κοπριτης εισαι που μενεις σωγαμπρος με τα πεθερικα?
Πλενεις κιλοτες και σωβρακοφανελες για να μην σε διωξουν
Aααααα μάλιστα κατάλαβα... κάνας υπαξ μηχανικός (και αν!) θα είναι. Τους ξέρουμε καλά αυτούς, τίγκα στο κόμπλεξ με τους αξιωματικούς που τους γαμάνε γιατί είναι αμόρφωτα ταγάρια!!!Αστους να ξεβρακώνονται, με ποιούς θα γελάμε μετά. Αυτοί γράφουν οτι φαντασιώνονται ενώ εμείς τους κατουράμε με αυτά που έχουν γράψει και παραδεχθεί ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Μόνοι τους. Αυτό που λέμε "μαρτυράνε χωρίς ξύλο".
Ο ακαποτειρα που λες, το γνωστό πουτανάκι του μέλους μυθικό πουλί, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ δήλωσε οτι παράτησε το σώμα της αεροπορίας, πήγε σε αεροπορική στην Αφρική όπου κουβάλαγε κοφίνια με κότες και ζαρζαβάτια και έλεγε τον πόνο του που έκανε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιές αγκαζέ με φρίτζηδες συναδέλφους σε ξενοδοχεία αεροδρομίων. Και το κλου των περιγραφών του ήταν όταν το πιο ευχάριστο στη διαμονή του είναι όταν φοράει τη στολή και κατεβαίνει στο λόμπυ για να ψαρώσει την 55αρα θείτσα στο μπαρ που θα του σερβίρει τη μπύρα, μπας και τη γαμήσει.
Περίμενε τώρα εσύ από τέτοια ναυάγια κάτι πιο σοβαρό.
Υ.Γ. Το σκηνικό από τη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ είναι επίσης αληθινό σύμφωνα με τα λεγόμενά ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ.
Πολυ απλα η γυναικα στο δικαστηριο θα παραδεχτηκε οτι πηγε με τον αλβανο επειδη τη γαμουσε καλυτερα απο το θειτσο και ετσι πηρε το σπιτι πισω.Πως το κερδισες το δικαστηριο?
Προσκομισες φωτογραφικο υλικο με Αλβανους?
Τεστ dna?
Θα μου πεις πόσες φορές ρε φίλε? Μα σε έχω ρωτήσει 100άδες φορές, νισάφι πια!!!!Πολυ απλα η γυναικα στο δικαστηριο θα παραδεχτηκε οτι πηγε με τον αλβανο επειδη τη γαμουσε καλυτερα απο το θειτσο και ετσι πηρε το σπιτι πισω.
Βεβαια οτι λεει ο θειτσος αν θελουμε τα πιστευουμε αυτα αλλα τελος παντων
Γιατι ρε μαλακα κακο ειναι?Ουστ κοπρίτη, ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.
Ρε θειτσο μιλαμε τωρα για τη γυναικα σου που σε παρατησε για τον αλβανο γιατι αλλαζεις θεμα και πετας τη μπαλα στην εξεδρα.Θα μου πεις πόσες φορές ρε φίλε? Μα σε έχω ρωτήσει 100άδες φορές, νισάφι πια!!!!
![]()
Να μ λειπει το βυσσινο ?E.... ok, τότε δικαιολογούνται τα νεύρα σου, θα σε συγχωρήσω και θα σε συμπαθήσω ?
Kαι γιατί το ΄κανε αυτό; Κιότεψε ο άλλος ή ήθελε να γνωριστείτε;Ναι. Ήρθε στην θέση κάποιου άλλου.
Sorry, αλλά να τα πάμε τα πράγματα από την αρχή:Ρε θειτσο μιλαμε τωρα για τη γυναικα σου που σε παρατησε για τον αλβανο γιατι αλλαζεις θεμα και πετας τη μπαλα στην εξεδρα.
Εγω ναι δενω βριζω χτυπαω και γαμαω ασυστολα αφεντρες είναι κακο?
Οταν λεω χρυσα φλουρια εννοω οτι καμια δεν ηταν σκληρη οσο ηθελα και μυξοκλαιγαν.
Μπα? τι έγινε? Τον μεταφέρουν εκεί που ήθελε? ή μήπως μετά τις 3 απορρίψεις της αιτήσής του αποφάσισε να φάει γιατί τον έκοψε λόρδα?Από ότι γράφεται ο Κουφοντίνας προανήγγειλε διακοπή της απεργίας πείνας, με ανακοίνωσή του.
Κλασσικός "επαναστάτης" της πούτσας...Μάλλον έφτασε στο μη περαιτέρω οργανικά και αποφάσισε να σταματήσει. Θα αρχίσει ο επανασιτισμός του.
Σιγά μην είναι και πιλότος της νασα, αεροσυνοδός είναι.εντάξει, πιλότος, που πέρασε στην ικάρων
βαρέθηκε την ιεραρχία και εργάζεται σε τσάρτερ, μεταφορές κλπ είναι αξιοπρεπές.
ΑΛΛΑ χρυσαυγίτης, επειδή δεν θέλω η πατρίδα μου να καταλαμβάνεται από πακιστανούς κλπ, δεν είναι αξιοπρεπές,
υπήρχαν άλλες επιλογές
συριζαίος, επειδή δεν μου αρέσει ο μητσοτάκης, δεν είναι αξιοπρεπές,
υπάρχουν άλλες επιλογές
χρυσαυγίτης και τώρα συριζαίος είναι παρανοϊκό...