★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.091
- Πόντοι
- 3.556
Όταν γράφετε ακριβώς τα ίδια στον Βανταμ είναι καλά ε;;Πόσο κομπλεξικός είσαι ρε τύπε;; Τι είναι αυτά που γράφετε επειδή δε γουστάρετε τον άλλο;
Όταν γράφετε ακριβώς τα ίδια στον Βανταμ είναι καλά ε;;Πόσο κομπλεξικός είσαι ρε τύπε;; Τι είναι αυτά που γράφετε επειδή δε γουστάρετε τον άλλο;
Ρε μαλάκα, ο βαντάμ το παίζει άπλας, επιχειρηματιάρας, κοσμογυρισμένος και ζει ΜΟΝΙΜΑ στο παιδικό του δωμάτιο. Ο άλλος σου λέει οτι έφαγε την κατραπακιά, πήγε ένα μήνα πίσω και τακτοποιήθηκε σε δικό του σπίτι, τι μου συγκρίνεις;Όταν γράφετε ακριβώς τα ίδια στον Βανταμ είναι καλά ε;;
Παρόλο που και ο Βαν Ντάμας Κούπα, γράφει και αυτός τα ίδια, θα συμφωνήσω μαζί σας.Όταν γράφετε ακριβώς τα ίδια στον Βανταμ είναι καλά ε;;
Σου συγκρίνω ότι "συγκλονιστηκες" με τα λόγια του άλλου, όμως όταν γράφεις ακριβώς τα ίδια σε άλλο πρόσωπο νιώθεις δέος και χαρά, ή έστω έξυπνος.Ρε μαλάκα, ο βαντάμ το παίζει άπλας, επιχειρηματιάρας, κοσμογυρισμένος και ζει ΜΟΝΙΜΑ στο παιδικό του δωμάτιο. Ο άλλος σου λέει οτι έφαγε την κατραπακιά, πήγε ένα μήνα πίσω και τακτοποιήθηκε σε δικό του σπίτι, τι μου συγκρίνεις;
Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά ανάμεσα στο προσωρινά και το μόνιμα και μάλιστα ο βλάκας ο κολλητός σου το λέει με καμάρι, δε σου φταίω εγώ.Σου συγκρίνω ότι "συγκλονιστηκες" με τα λόγια του άλλου, όμως όταν γράφεις ακριβώς τα ίδια σε άλλο πρόσωπο νιώθεις δέος και χαρά, ή έστω έξυπνος.
Μη το παίζεις ηθικολόγος λοιπόν, το νόμισμα δεν το κοιτάς μόνο στην κορώνα αλλά και στο γράμμα.
Σου ξαναλέω, σχολίασα την δικιά σου αντίδραση σε κάτι που κάνεις και εσυ ο ίδιος επανειλημμένα, ανεξάρτητα από την όποια δράση του άλλου.Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά ανάμεσα στο προσωρινά και το μόνιμα και μάλιστα ο βλάκας ο κολλητός σου το λέει με καμάρι, δε σου φταίω εγώ.
Εγώ έχω καταφέρει να κάνω φίλο άτομο που του έσπασα τα πόδια, δεν έχω τέτοια κολλήματα.Παω στοιχημα, ολοι εσεις που ξεκατινιαζεστε εδω στο μπου. αν βρισκοσασταν σε ραντεβου θανατου, θα γινοσασταν φιλοι.
Τι μου θυμήσατε τώρα...Παω στοιχημα, ολοι εσεις που ξεκατινιαζεστε εδω στο μπου. αν βρισκοσασταν σε ραντεβου θανατου, θα γινοσασταν φιλοι.
πως τον είδες δηλαδή. με σένα ήταν το ραντεβού?Τι μου θυμήσατε τώρα...
Ο μόνος που έχω δει να παρουσιάζεται σε ραντεβού θανάτου, ήταν ο μακαρίτης ο Κθούλου.
Ο Θεός να τον αναπαύσει. Ζύγιζαν πολλά καντάρια τα αρχίδια του.
Ναι. Ήρθε στην θέση κάποιου άλλου.πως τον είδες δηλαδή. με σένα ήταν το ραντεβού?
Και μιλας τωρα εσυ που εισαι μηδεν σε ολα. Και το πιο μακρινο σου ταξιδι ειναι μεχρι τα κρανια Ελασσονας . Δεν μας ειπες ομως απο πιο χωριο κανεις συνδεση, και τους πρωην κλωνους σου. Μονο για να πετας χολη, και να βριζεις εδω μεσα εισαι.Ρε μαλάκα, ο βαντάμ το παίζει άπλας, επιχειρηματιάρας, κοσμογυρισμένος και ζει ΜΟΝΙΜΑ στο παιδικό του δωμάτιο. Ο άλλος σου λέει οτι έφαγε την κατραπακιά, πήγε ένα μήνα πίσω και τακτοποιήθηκε σε δικό του σπίτι, τι μου συγκρίνεις;
Μπαρι εγω το εχω πει και θα το λεω, το τι λεω εγω η εσυ η τα λοιπα δεξια τσιρακια δεν εχουν καμια σημασια.Ρε ζαν τα θελεις και τα λες αυτα?Τι να αλαφρεινει?Τον χριστο φανταρο ειδαμε με εσας....μονο το μουνι της μανας μας δεν πληρωναμε...
Μαλακακο ξεβρακωθηκες παλι,τοτε εμενα ρε γυναικωτε τι μου σκοτίζεις που μενω στο πατρικο ?Πόσο κομπλεξικός είσαι ρε τύπε;; Τι είναι αυτά που γράφετε επειδή δε γουστάρετε τον άλλο;
Ανέβασε μισθοδοσία πουτανα του πεζοδρομίου να δούμε ποιός απέτυχε. Αρχιμαλακα tomahawk που ούτε το nickname σου δεν ξέρεις να γράψεις σωστά, αγράμματο ζωαδι του διφραγκου!Κλασσικός μαλακας που απέτυχε στη ζωή του. Κάνει εμετό και η μάνα σου και η γυναίκα που παντρεύτηκες με τη πάρτη σου και δεν το ξέρεις ακόμα. Ένα ένα μας τα λες γαμημενο σκουπίδι της κοινωνίας.
Σωστος φιλε.![]()
Πάρε παρεξήγηση μεταξύ τους τα Κουλοσκυλα!Ούτε μεταξύ τους δεν μπορούν να συνεννοηθούν