alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Παρτε φορα να μας κλασετε μια μαντραΤσιρακια καντε στη παντα ηρθε ο βαγκον.θα σας γαμησει τα πρεκια.
Βαγγον παμε ντου
Παρτε φορα να μας κλασετε μια μαντραΤσιρακια καντε στη παντα ηρθε ο βαγκον.θα σας γαμησει τα πρεκια.
Βαγγον παμε ντου
Τσιρακια καντε στη παντα ηρθε ο βαγκον.θα σας γαμησει τα πρεκια.
Βαγγον παμε ντου
Πότε ψήφισες πρώτη φορά στη ζωή σου; ρώτησα πρώτος, και δεν απάντησες ποτέ, αν όντως απάντησες βρες το, δε θα το βρεις ποτέ σου όμωςΩραία, δεν υπάρχει θέμα... μπορεί να θυμάμαι λάθος. Του μπούλη σίγουρα θυμάμαι ότι ήταν 1.700.
Τα δικά σου? Νομίζω είχες πει το ίδιο γιατί τα κουμούνια λένε την ίδια κασέτα σε όλα...! Μπορεί να κάνω και λάθος όμως, θα στο αναγνωρίσω!
Πόσα λοιπόν?
Σου έχω ένα ερώτημα:που ρε ?? σε ποιο θρεντ ??
Πρόσεχε θα σου κοπεί ή παρθενοραφή.Παρτε φορα να μας κλασετε μια μαντρα
την φτιαχνω τωρα στο pdf editorΩραία, δεν υπάρχει θέμα... μπορεί να θυμάμαι λάθος. Του μπούλη σίγουρα θυμάμαι ότι ήταν 1.700.
Τα δικά σου? Νομίζω είχες πει το ίδιο γιατί τα κουμούνια λένε την ίδια κασέτα σε όλα...! Μπορεί να κάνω και λάθος όμως, θα στο αναγνωρίσω!
Πόσα λοιπόν?
Τονυ τον μπερδευεις και δεν θυμαται τι ημερομηνια ειχε γραψει.Δεν απάντησες ακόμα στην ερώτηση μου, που στην έκανα πρώτος.
Πότε ψήφισες πρώτη φορά στη ζωή σου θειτσο;; ποια χρονολογία;;
Έλα το 'χεις εύκολο είναι να απαντηθεί
Εγω λεω να καταργησουμε και τις εκλογες, οχι μονο τις δημοσκοπησεις.Να γιατί κατέρρευσε ο Μητσοτάκης
Έως και πενταπλάσια τα αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις από τα θετικά, στις αναρτήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στους προσωπικούς τους λογαριασμούς!
Οι καλύτερες δημοσκοπήσεις είναι οι πραγματικές.
Δείτε σε 4 διαφορετικές αναρτήσεις του Μητσοτάκη την κατακραυγή του κόσμου.
Εχει πέσει και δεν του το λένε!
Δεν σου απηυθυνα τον λόγονΠρόσεχε θα σου κοπεί ή παρθενοραφή.
1,15 δινει ο στοιχημαν να αντεξει λιγοτερο απο ενα μηνα πριν το νεο μπαννα κλάψω ή να γελάσω?
Με πονανε τα αρχιδια μου όμως τόσο που τα αδειάζεις.Εγω λεω να καταργησουμε και τις εκλογες, οχι μονο τις δημοσκοπησεις.
Την διακυβερνηση να την αναλαμβανει οποιος εχει περισσοτερα likes
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν σου απηυθυνα τον λόγον
πλερωνεις τυπε πλερωνεις ?1,15 δινει ο στοιχημαν να αντεξει λιγοτερο απο ενα μηνα πριν το νεο μπαν
Φόρα, από ψηλά και με τον κώλο (ξέχασες να προσθέσεις!)Παρτε φορα να μας κλασετε μια μαντρα
Εκλασε κανείς;Ρε κουλόσκυλα, υποστηρίζετε ένα βλήμα , τον Κούλη ,
που τον βρίζουν παντού, διότι είναι μισότρελος ;
Πως λέγονται αυτοί που θεωρούν ένα ηλίθιο
ανώτερο τους ; Χειρότεροι και από ηλίθιοι.
Τους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ επέλεξε από τη ΝΔ.
Ένα μοσχάρι για υπουργό παιδείας, και
ότι χειρότερο υπήρχε , για τα άλλα υπουργεία.
Το Φορτσάκη, που είναι τοπ, δεν τον έβαλε
πουθενά, διότι ο Κούλης είναι ένας ντενεκές
που φοβάται τους ικανούς ανθρώπους, να
μην φανεί πόσο τιποτένιος είναι.
Αφήστε τς μαλακίες. Οι νεοδημοκράτες τον βρίζουν
χειρότερα από όλους, γιατί ξεφτιλίζει τη ΝΔ.
Σύντομα θα ψοφήσετε κουλόσκυλα ,
αηδία αισθάνονται για σας όλοι.
Σιγα ρε αλεξ γτ ποιον γλεντησε το πουλι?Εσυ τύπε εχεις ξεσαλωσει, γιατι κατα καλη σου τύχη εχει εξαφανισθεί ο τύπος Πουλί
Εισαι πολυ τυχερος που δεν μπαινει, θα σε ειχε γλεντησει καταλληλως
Γεια σου ρε αλεξ κελεπουριΚι εγω αν χωριζα πιθανοτατα στη μανα μου θα πηγαινα, εστω για ενα διαστημα, ασχετως εαν οπως ειναι τωρα η κατασταση εχω καποια που περιμενει καραουλι να με αρπαξει
Kι έλεγα κι εγώ που χάθηκε αυτός τελευταία?Ρε κουλόσκυλα, υποστηρίζετε ένα βλήμα , τον Κούλη ,
που τον βρίζουν παντού, διότι είναι μισότρελος ;
Πως λέγονται αυτοί που θεωρούν ένα ηλίθιο
ανώτερο τους ; Χειρότεροι και από ηλίθιοι.
Τους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ επέλεξε από τη ΝΔ.
Ένα μοσχάρι για υπουργό παιδείας, και
ότι χειρότερο υπήρχε , για τα άλλα υπουργεία.
Το Φορτσάκη, που είναι τοπ, δεν τον έβαλε
πουθενά, διότι ο Κούλης είναι ένας ντενεκές
που φοβάται τους ικανούς ανθρώπους, να
μην φανεί πόσο τιποτένιος είναι.
Αφήστε τς μαλακίες. Οι νεοδημοκράτες τον βρίζουν
χειρότερα από όλους, γιατί ξεφτιλίζει τη ΝΔ.
Σύντομα θα ψοφήσετε κουλόσκυλα ,
αηδία αισθάνονται για σας όλοι.
Ρε φίλε, τι έχουμε ζήσει;;;Αυτη η φωτο δειχνει γιατι ο Κουλης θα κυβερναει για δεκαετιες.
Γιατι οσα λαθη κι αν εχει (;) κανει, τουλαχιστον ειναι ενας φυσιολογικος ανθρωπος και η κυβερνηση του αποτελειται απο φυσιολογικους ανθρωπους.
Αυτοι οι απιθανοι στη φωτο δεν ειναι καν κανονικοι ανθρωποι
Ωραία φτιάξτο. Προφανώς δεν έχεις έσοδα για να στείλεις το original καταθετήριο.την φτιαχνω τωρα στο pdf editor
ποσα μηδενικα να προσθεσω?