Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
πάσο. και θέλει τόσο πολύ? νόμιζα το συντομεύσανε τα τελευταία χρόνιαΛαθος. Απο το σπιτι μπορεις να την βγαλεις μολις γινει αμετακλητο το διαζυγιο
πάσο. και θέλει τόσο πολύ? νόμιζα το συντομεύσανε τα τελευταία χρόνιαΛαθος. Απο το σπιτι μπορεις να την βγαλεις μολις γινει αμετακλητο το διαζυγιο
Δείξε μου που έχεις απαντήσει, αν δεν δείξεις αυτομάτως ξεφτυλίζεσαι (για να μιλήσω και με την γλώσσα σου)Του έχω απαντήσει.
Άστον... τι ασχολείσαι!
Εξαρταται απο αρκετα πραγματα η διαρκεια. Αν θελει η αλλη να σε ταλαιπωρησει μπορει να το τραβηξει εως και καμια διετιαπάσο. και θέλει τόσο πολύ? νόμιζα το συντομεύσανε τα τελευταία χρόνια
Αλήθεια? Δικηγόρος είσαι? Να ξέρω να μην σου στείλω ποτέ πελάτη άντρα σύζυγογιατί πήρε τόσο πολύ να τη βγάλεις? αν ήταν λόγω παιδιών δεν θα την έβγαζες μέχρι την ενηλικίωσή τους σιγουράκι
εθχαριστω για ολα
Mέσα έπεσες! Στην 2ετίαΕξαρταται απο αρκετα πραγματα η διαρκεια. Αν θελει η αλλη να σε ταλαιπωρησει μπορει να το τραβηξει εως και καμια διετια
μη βαράς, να μαθαίνουμε συζητάμε. δεν σε αμφισβήτισαΑλήθεια? Δικηγόρος είσαι? Να ξέρω να μην σου στείλω ποτέ πελάτη άντρα σύζυγο
Εγώ πάντως την έβγαλα 7 χρόνια πριν γίνει ο μικρός 18... που ακόμα δεν είναι!
Aυτή είναι η γλώσσα του μπούλη στραπονιάρη! Οπότε καταλαβαίνεις πόσο πολύ την λαμβάνω υπόψιν μουΔείξε μου που έχεις απαντήσει, αν δεν δείξεις αυτομάτως ξεφτυλίζεσαι (για να μιλήσω και με την γλώσσα σου)
Χαλαρωσε βρε, δεν ειπε τιποτα ο ανθρωπος, ούτε διεκδικησε κανενα αλαθητοΑλήθεια? Δικηγόρος είσαι? Να ξέρω να μην σου στείλω ποτέ πελάτη άντρα σύζυγο
Εγώ πάντως την έβγαλα 7 χρόνια πριν γίνει ο μικρός 18... που ακόμα δεν είναι!
Δεν βαράω, ο μπούλης λέει ότι βαράει μαζί με τον φίλο του τον πεταλούδα!μη βαράς, να μαθαίνουμε συζητάμε. δεν σε αμφισβήτισα
Δεν απάντησες ακόμα στην ερώτηση μου, που στην έκανα πρώτος.Aυτή είναι η γλώσσα του μπούλη στραπονιάρη! Οπότε καταλαβαίνεις πόσο πολύ την λαμβάνω υπόψιν μου
'Εσοδα?
Ε, δεν με ξέρεις τώρα? Φυτιλιάζω εύκολαΧαλαρωσε βρε, δεν ειπε τιποτα ο ανθρωπος, ούτε διεκδικησε κανενα αλαθητο
Όταν μου ανεβάσεις έσοδα σου υπόσχομαι να σου (ξανα)απαντήσωΔεν απάντησες ακόμα στην ερώτηση μου, που στην έκανα πρώτος.
Πότε ψήφισες πρώτη φορά στη ζωή σου θειτσο;; ποια χρονολογία;;
Έλα το 'χεις εύκολο είναι να απαντηθεί
Το 1993 ή το 1990 είπες;; θύμισε μου.Ε, δεν με ξέρεις τώρα? Φυτιλιάζω εύκολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όταν μου ανεβάσεις έσοδα σου υπόσχομαι να σου απαντήσω (ξανά!)
Για θύμισέ μου λίγο τι είχες πει... 1500? 1700?Το 1993 ή το 1990 είπες;; θύμισε μου.
Εσύ είπες ότι είπα 1700.Για θύμισέ μου λίγο τι είχες πει... 1500? 1700?
Φιλαρακι ηρθες δριμυτερος.εθχαριστω για ολα
σε pdf τα θες η σε word?Ε, δεν με ξέρεις τώρα? Φυτιλιάζω εύκολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όταν μου ανεβάσεις έσοδα σου υπόσχομαι να σου (ξανα)απαντήσω
που ρε ?? σε ποιο θρεντ ??Καλώς το΄να τον πέρδικο...
Την καλή σου την κουβέντα είχαμε πριν με το κολλητάρι σου, και τσούπ... μα τρο θαύμα...
Δεν ζήταγα καλύτερα να μου σηκωθεί, ο μαλάκας...
Ωραία, δεν υπάρχει θέμα... μπορεί να θυμάμαι λάθος. Του μπούλη σίγουρα θυμάμαι ότι ήταν 1.700.Εσύ είπες ότι είπα 1700.
Οπότε πίστευε οτι θες.
Το 1990 ή το 1993 ψήφισες πρώτη φορά;