δεν χωνεύω καθόλου τη ΧΑ. σε είχα για πιο σοβαρό από το να αποφεύγεις τις σοβαρές απαντήσεις όταν ζορίζεσαι και να πετάς αυτή τη μαλακία. Έκανα λάθος.
Δεν θα σε ξαναπαραθέσω μην άγχεσαι.
Συμπαθητική???χαχαχα μονο εσυ μου φαινεται τι συμπαθεις τέλος παντων γουστα ειναι αυτα.
Αυτο με τον λοβερδο δεν τον λεω εγω αλλα καποιοι δεξιοι εδω μεσα.
Ο δικηγορος ειδικα στηριζει πολυ αυτη την αποψη αν θες να φερεις αντιλογο πες τα του δικηγορου
Εμένα τύπε στα αρχίδια μου. Οι αριστεροί βρίσκεστε σε εμφύλιο και αυτό είναι το καλό. Το κεντρο και η δεξιά να πάνε καλά και ευτυχώς με Κυριάκο μέχρι τώρα το πράγμα δειχνει να πηγαίνει καλά. Αν και πρέπει να γίνει πιο σκληρός σε διάφορα κοινωνικά και εθνικα ζητήματα. Ο νταουλιερης σου πάντως έχει καβατζωσει μία θεση στην αντιπολίτευση για τα επόμενα δεκα χρόνια.
Εμένα τύπε στα αρχίδια μου. Οι αριστεροί βρίσκεστε σε εμφύλιο και αυτό είναι το καλό. Το κεντρο και η δεξιά να πάνε καλά και ευτυχώς με Κυριάκο μέχρι τώρα το πράγμα δειχνει να πηγαίνει καλά. Αν και πρέπει να γίνει πιο σκληρός σε διάφορα κοινωνικά και εθνικα ζητήματα. Ο νταουλιερης σου πάντως έχει καβατζωσει μία θεση στην αντιπολίτευση για τα επόμενα δεκα χρόνια.
Επειδη παλι βλεπω καποιον να επικαλειται τα λεγομενα μου θα προβω σε μια διευκρινιση.
Ο Συριζα πολυ στρεβλά και παραδοξα εχει τα ποσοστα που εχει. Προκειται για λαθος που επιδεχεται "διορθωση" (κατα τα προτυπα των μετοχών στο χρηματιστηριο). Το ορθο ειναι να εχει μεγαλυτερο ποσοστο το ΠΑΣΟΚ απο το Συριζα. Αυτο ομως που χρειαζεται για να ξεκινησει η "αντιστροφή" της πορειας των ψηφοφορων προς το ΠΑΣΟΚ, ειναι να μπορεσει να παρει μια ωθηση 2-3 μοναδων απο το Συριζα. Να φτασει στο διψηφιο σε πρωτη φαση. Και μετα σιγα σιγα θα γινει η επιστροφή αυτή. Ψαχνουμε λοιπον ποιος μπορει να δωσει αυτο το πουσάρισμα των 2-3 μοναδων σε πρωτη φαση. Δεν μπορει παρα να ειναι ο Λοβερδος. Η Φωφη δοκιμαστηκε, μετρηθηκε και βρεθηκε ελλιπής. Το αφηγημα "Συριζα αξιωματική αντιπολιτευση και κομμα εξουσιας" ειναι πολιτική ανορθοδοξια, παράγωγο της κρίσης , και τωρα που η κρίση παρήλθε, πρεπει να διορθωθει.
Αυτο θες εσυ ρωτας ομως ολη την αριστερη πτερυγα αν το θελει??
Ο συριζα ειναι η ελπιδα του τοπου ειναι το μονο κομμα το οποιο μπορει να κυβερνησει και αν φερει προκοπη στον τοπο.
Μια κυβερνηση με κοινωνικες ελευθεριες ισοτητα κοινωνικη πολιτικη
Συμφωνώ απόλυτα. Αυτός είναι και ο λόγος που φοβάμαι πιθανή επανεκλογή του Κούλη με τεράστια αποχή. Γιατί η πλειοψηφία, μεταξύ της οποίας είμαι κι εγώ, σιχαινόμαστε τον Κούλη αλλά παράλληλα δεν βρίσκουμε κάποιον αξιόλογο να ψηφίσουμε. Επομένως ΝΑΙ φοβάμαι επανεκλογή Κούλη λόγω ανύπαρκτης αντιπολίτευσης και τεράστιας αποχής.
Ειναι πολυ χαλαρος σε σημειο κεντρο και προς αριστερα...ηρθε η ωρα σε συγκεκριμενους τομεις επιτελους να κανει την απαραιτητη ΔΕΞΙΑ στροφη..Δεξια παραταξη ειμαστε
Αυτο θες εσυ ρωτας ομως ολη την αριστερη πτερυγα αν το θελει??
Ο συριζα ειναι η ελπιδα του τοπου ειναι το μονο κομμα το οποιο μπορει να κυβερνησει και αν φερει προκοπη στον τοπο.
Μια κυβερνηση με κοινωνικες ελευθεριες ισοτητα κοινωνικη πολιτικη
Απο μονος σου στην τελευταια φραση, λες τα συνθηματα με τα οποια κυβερνησε το ΠΑΣΟΚ επι δεκαετιες. Εσεις ειστε ανυπαρκτοι. Τα συνθηματα, τα ιδεολογηματα, οι ψηφοφοροι, ειναι ολα δανεικα απο το ΠΑΣΟΚ. Καιρός να επιστραφουν τα δανεικά λοιπον. Εσεις ειστε ενα περιθωριακό κομμα της ακροαριστερας που δεν εχει καμία δουλεια στους κυβερνητικους θώκους. Να τελειωνουμε με αυτο το παραμυθι, που μου γινατε και κομμα εξουσιας
Το ιδιο ειναι ο μπαχαλάκιας που διανυει τοσα χιλιομετρα για να βλαψει την κοινωνια, με τον αστυνομικο που τιθεται στη διαθεση και την υπηρεσια της κοινωνιας? Τι πινεις?
Ετσι όπως την κάνατε τη κοινωνία το μόνο επάγγελμα που έχει μείνει είναι τα ΜΑΤ.
Και ο πιτσιρικάς ακούγεται πως ήταν νέος στο σώμα..Παράτησε όλες τις προοπτικές καριέρας στη πόλη του και επέλεξε το επάγγελμα του Μπάτσου ...
Ειναι πολυ χαλαρος σε σημειο κεντρο και προς αριστερα...ηρθε η ωρα σε συγκεκριμενους τομεις επιτελους να κανει την απαραιτητη ΔΕΞΙΑ στροφη..Δεξια παραταξη ειμαστε
Χαχαχαχαχααχ χάσετε και τη ταυτοτητα σας με τοσες συνιστωσες που εχετε μεσα στο χωρο.
Οταν αποφασισετε τι ειστε δεξιοι ακροδεξιοι κεντρωοι η κεντραριστεροι ελατε να συζητησουμε πολιτικα.
Τωρα γελανε και πι πετρες με τα χαιρια σας
Nαι, βέβαια. Γιατί ο Άγγελος το πρώτο πραγμα που σκέφτηκε, όσο έπεφταν οι ψιλές, ήταν ο Σαραλιώτης και το αν τράβηξε ή όχι όπλο και γιατί πήγε φυλακή. Μην κοιτάς που ο ίδιος λέει πως σκέφτηκε να ασφαλίσει το πιστόλι. Μελάνι ρίχνει.
Εσύ "αριστερέ" σύντροφε ave πήγες στην πορεία; Γιατί από κάτι φωτό που είδα ανεβασμένες εδώ, κάποια παληκαράκια δικά σου με τις totenkopf, έσκασαν μύτη. Γράψε μας και τη γνώμη σου. Καλά κάνουν οι αστυνομικοί και σαπίζουν τους μπάχαλους συντρόφους σου; Ή καλά κάνουν οι μπάχαλοι και σαπίζουν τους ένστολους; Ή είσαι απασχολημένος τώρα με το Σαραλιώτη και δεν έχεις χρόνο να σκεφθείς τίποτα άλλο;
στα καναλια εχουν χωσει χρημα με ουρα ,αλλα αυτο ειναι μονο η κορυφη του παγοβουνου,οι καναλαρχες εχουν ανοιξει ολες τις πορτες παντου με την αμεριστη συμπαρασταση που προσφερουν....πραγματικη δημοσιογραφια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ σε επιπεδο καναλιων εθνικης εμβελειας.....ΟΛΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ....ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!
Εχτες για παραδειγμα πριν τα γεγονοτα και ενω ειχαμε πληροφοριες για ρεκορ κρουσματων,ολα τα μμε επαιζαν με την ιδια ακριβως διατυπωση πως η αγορα ανοιγει και καπακι η εστιαση....σημερα το ποιημα ειναι το συμβαν με τον μπατσο!
Εσύ ρε κλοζερ μας έλεγες παλιά οτι την μπαουκάρα την κυνηγάει η ουεφα γιατί έχει ρώσο ιδιοκτήτη και δε γουστάρουν οι ευρωπαίοι τον πούτιν και κληρώνουν την μπαουκάρα με δύσκολες ομάδες για να μην προχωράει και βάζει ο γιος του θεωδορίδη και στημένους διαιτητές. μιλάμε για τέρμα πσεκασμένο άτομο, λογικό να μας λες οτι τον ιό τον έβγαλε ο μητσοτάκης σε συνεργασία με τον μπιλ γκειτς για να μας καταστρέψει.
Συμφωνώ απόλυτα. Αυτός είναι και ο λόγος που φοβάμαι πιθανή επανεκλογή του Κούλη με τεράστια αποχή. Γιατί η πλειοψηφία, μεταξύ της οποίας είμαι κι εγώ, σιχαινόμαστε τον Κούλη αλλά παράλληλα δεν βρίσκουμε κάποιον αξιόλογο να ψηφίσουμε. Επομένως ΝΑΙ φοβάμαι επανεκλογή Κούλη λόγω ανύπαρκτης αντιπολίτευσης και τεράστιας αποχής.
Και γιατι ευθυνεται ο Κουλης για την αποχη και την ανυπαρκτη αντιπολιτευση?
Στην αντιπολιτευση να τα ριξεις. Ετσι οπως το θετεις, εκεινη φταιει.
Οι δεξιοι-κεντροδεξιοι ειναι ικανοποιημενοι απο την παραταξη τους και την ψηφιζουν.
Οι αριστεροι-κεντροαριστεροι δεν ειναι ικανοποιημενοι απο Συριζα-ΠΑΣΟΚ και απεχουν.
Ε και τι μας νοιαζει εμας? Προβλημα τους.
Χαχαχαχαχααχ χάσετε και τη ταυτοτητα σας με τοσες συνιστωσες που εχετε μεσα στο χωρο.
Οταν αποφασισετε τι ειστε δεξιοι ακροδεξιοι κεντρωοι η κεντραριστεροι ελατε να συζητησουμε πολιτικα.
Τωρα γελανε και πι πετρες με τα χαιρια σας
Δεν εχω κανενα προβλημα να σου πω οτι εκατσε φυλακη αδίκως, υπο το βαρος της "κοινης γνωμης" και του "κοινου περι δικαιου αισθηματος" (μη χεσω) και τελικα ευτυχως αθωωθηκε. Ελπιζω δε, να αποζημιωθει δεόντως για την αδικη φυλακιση του
Δεν εχω κανενα προβλημα να σου πω οτι εκατσε φυλακη αδίκως, υπο το βαρος της "κοινης γνωμης" και του "κοινου περι δικαιου αισθηματος" (μη χεσω) και τελικα ευτυχως αθωωθηκε. Ελπιζω δε, να αποζημιωθει δεόντως για την αδικη φυλακιση του
Και γιατι ευθυνεται ο Κουλης για την αποχη και την ανυπαρκτη αντιπολιτευση?
Στην αντιπολιτευση να τα ριξεις. Ετσι οπως το θετεις, εκεινη φταιει.
Οι δεξιοι-κεντροδεξιοι ειναι ικανοποιημενοι απο την παραταξη τους και την ψηφιζουν.
Οι αριστεροι-κεντροαριστεροι δεν ειναι ικανοποιημενοι απο Συριζα-ΠΑΣΟΚ και απεχουν.
Ε και τι μας νοιαζει εμας? Προβλημα τους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Διαβαζω καλα? Μιλαει για συνιστωσες ο Συριζα?
Έπρεπε το 15 ο συριζα να τα εσπαγε με την ευρωπη να εκανε συμμαχια με ρωσια λατινικη αμερικη και τριτες χωρες και βαλκανια.
Θα γινοταν το λεγομενο ρισταρτ της οικονομιας και της κοινωνιας.
Αρχικα Έπρεπε να γινουν κρατικοποιησεις,εν συνεχεια επρεπε οι πλουσιοι να πληρωνουν φορους για να συντηρούνται οι ασθενεστεροι μεσω κοινωνικης πολιτικης.
Δωρεαν κρατικα σπιτια σε ασθενεστερους,δωρεαν μμμ σ αυτοθς που δεν εχουν μεταφορικο μεσο,δωρεαν υγεια παιδεια,επιδομα διατροφης σε ανεργους .
Επισης να υπαρχουν κρατικα παντοπωλεια με ντοπια προιοντα παραγωγης και να πουλιούνται φθηνοτερα και αφορολογητα σε σχεση μετα υπολοιπα.
Αφορολογητο στους ασθενεστερους και κλιμακωτος φορος στους πλουσιοτερους.
A, ρε ΝΑΖΙ μαϊμού, τι χαβά που έχεις..... Κρίμα που δεν ξέρει ο άνθρωπος ότι σκεφτόταν το Σαραλιώτη.
Ο αστυνομικός περιγράφει πως οι δράστες της επίθεσης, κατάφεραν να του βγάλουν το κράνος αλλά όχι και να του πάρουν το όπλο. «Ευτυχώς φορούσα το κράνος μου και το είχα ασφαλίσει αλλά προσπαθούσαν να μου το βγάλουν. Φοβόμουν μη μου πάρουν το όπλο μου και το κρατούσα ασφαλισμένο στη θήκη. Με έβριζαν και με χτυπούσαν επί 2,5 λεπτά. Μου έλεγαν “εδώ θα πεθάνεις πουτ@@@”. Κάποια στιγμή ένιωσα ένα χέρι κάτω από το λαιμό μου να προσπαθεί να μου απασφαλίσει το κράνος. Όταν μου το βγάλανε, δέχτηκα κι άλλα χτυπήματα κι έχασα τις αισθήσεις μου», είπε ο αστυνομικός.
Η Δικαιοσυνη ειναι ο χωρος μου. Εμπιστοσυνη μπορεις να εχεις, στο λεω εντιμως. Αλλά θα σου πω κατι να το θυμασαι παντα. Το κακό δεν ειναι ο δικαστης που κατευθυνεται. Αυτο ειναι πολυ σπανιο και αμελητεο. Το χειροτερο ειναι ο δικαστης που φοβαται. Αυτο δεν παλευεται.