kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
Εξηγήστε μου λίγο για ποιο λόγο δεν έχει κοπεί ακόμα η εκπομπή της Σκατιάνας;
μην μπερδεύουμε με νομικά την κουβέντα, εργατικό ατύχημα είναι να τρακάρει με το παπάκι . Όταν τον βαράνε με λοστούς είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας.Δηλαδη το χαρακτηριζεις εργατικο ατυχημα?
Ρε μαστορα πηγαινε να κανεις γαργαρεςΟποίο αριστερό πουστρακι θέλει στοίχημα είμαι εδώ. Για τις επομενες εκλογές. Εγώ λέω ότι ο κουλης θα τις πάρει. Όποιος θέλει να παίξουμε με ένα χρηματικό ποσό περιμένω. Οι εκλογές κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν είτε καλοκαίρι είτε το φθινοπώρο. Εγώ εδώ είμαι.
Σε εχω ξαναρωτησει. Στα 13 γκαστρωθηκε η Ντορα?εσυ μεινε γαιδουροκεφαλος με την προπαγανδα του μητσοτακεικου οτι ο κυριακος ειναι γιος της ντορας και οχι γιος του τερρυ χρυσσου
το μητσοτακεικο εχει μπολικο σανο για το υπηρετικο προσωπικο του
ου άφησαν τον Άγγελο ήταν οι διπλανοί του της διμοιρίας και ο μπροστινός του στο μηχανάκι. Ο Άγγελος δεν ήταν ΝΑΖΙ μαϊμού σαν τον Σαραλιώτη,τον Κορκονέα και σένα και το πρώτο ΛΟΓΙΚΟ πράγμα που έκανε ήταν να ασφαλίσει το όπλο του. Γιατί γνώριζε ότι έτσι και έκανε να το βγάλει, με 30 άτομα από πάνω του να τον κλωτσάνε, θα του το είχαν χώσει στον κώλο και πιθανώς θα είχαν τραβήξει και τη σκανδάλη. Ευτυχώς, εν μέσω της κλωτσοπατινάδας, σκέφθηκε τη μόνη λογική πράξη που θα τον κρατούσε ζωντανό. Να ασφαλίσει κράνος και όπ
sory αλλα δεν θυμαμαι να ειπα κατι,ερωτηση εκανα σε αυτο που εγραψες!μην μπερδεύουμε με νομικά την κουβέντα, εργατικό ατύχημα είναι να τρακάρει με το παπάκι . Όταν τον βαράνε με λοστούς είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Αλλά ότι ενέχει τους κινδύνους η δουλειά είναι γνωστό και το έχει αποδεχτεί.
Είναι σαν να μου λες ότι και ο στρατιώτης εάν τον πυροβολήσουν στον πόλεμο είναι εργατικό ατύχημα.
Ρε φτωχομπινεδακο θες να βάλουμε ένα στοίχημα η φοβάσαι? Πάμε ένα 500αρι τα δύο μας?Ρε μαστορα πηγαινε να κανεις γαργαρες
Με 0.60 € που πας ρε καραμητρο
Έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι η επανεκλογή Κούλη είναι πιθανή. Και εξηγούμαι:
Η αγανάκτηση και το μίσος ενάντιά του είναι δεδομένα. Είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι όσοι είναι απέναντί του δεν διαφωνούν απλά μαζί του αλλά τον ΜΙΣΟΥΝ. Την παραδοχή αυτή έκανε και ο γνωστός χασοδίκης του bou που είναι τυφλός υποστηρικτής του.
Αν, λοιπόν, αυτό το μίσος μεταφραστεί σε ψήφους τότε προφανώς δεν έχει καμία ελπίδα. Εγώ προσωπικά που ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με τις εκλογές, ο Κούλης κατάφερε να με κάνει να θέλω σαν τρελός να πάω να τον καταψηφίσω.
Από την άλλη, πολύ φοβάμαι ότι μπορεί αυτή η πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων αντί να πάει τον καταψηφίσει να μην ασχοληθεί καθόλου. Υπενθυμίζω ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε εκλεγεί με 80% συμμετοχή, ο Σημίτης και ο Καραμανλής με 75%, ο Γιωργάκης Παπανδρέου με 70%, ο Σαμαράς με 65%, ο Τσίπρας με 63% και ο Κούλης με 57%. Το μοτίβο δηλαδή είναι η όλο και μεγαλύτερη απαξίωση των εκλογών από τον κόσμο.
Με βάση τα παραπάνω, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΓΟΥΡΛΟΣ, αν το μοτίβο της αποχής από τις εκλογές συνεχιστεί και η συμμετοχή κυμανθεί στο 50% πράγμα που σημαίνει ότι ο Κούλης μπορεί να κερδίσει με ένα πραγματικό ποσοστό της τάξης του 20%.
Επειδη με ανεφερες, να επιβεβαιωσω οτι ΝΑΙ, οσοι διαφωνουν μαζι του τον μισούν. Απλά ξεχασες να αναφερεις το γιατι. Ουδείς λόγος άλλος υπαρχει, πέραν απο το οτι προκειται για το μισος του λουζερ που δεν μπορει να φτασει με τιποτα το νικητη. Ειναι η πρωτη φορα στη μεταπολιτευση που η αξιωματικη αντιπολιτευση καθ' ολη την τετραετια δεν εχει καμια ελπιδα νίκης στις επερχομενες εκλογες, όποτε κι αν γινουν. Κι αυτη η πολιτική "ανωμαλια" προκαλεί μίσος.Έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι η επανεκλογή Κούλη είναι πιθανή. Και εξηγούμαι:
Η αγανάκτηση και το μίσος ενάντιά του είναι δεδομένα. Είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι όσοι είναι απέναντί του δεν διαφωνούν απλά μαζί του αλλά τον ΜΙΣΟΥΝ. Την παραδοχή αυτή έκανε και ο γνωστός χασοδίκης του bou που είναι τυφλός υποστηρικτής του.
Αν, λοιπόν, αυτό το μίσος μεταφραστεί σε ψήφους τότε προφανώς δεν έχει καμία ελπίδα. Εγώ προσωπικά που ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με τις εκλογές, ο Κούλης κατάφερε να με κάνει να θέλω σαν τρελός να πάω να τον καταψηφίσω.
Από την άλλη, πολύ φοβάμαι ότι μπορεί αυτή η πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων αντί να πάει τον καταψηφίσει να μην ασχοληθεί καθόλου. Υπενθυμίζω ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε εκλεγεί με 80% συμμετοχή, ο Σημίτης και ο Καραμανλής με 75%, ο Γιωργάκης Παπανδρέου με 70%, ο Σαμαράς με 65%, ο Τσίπρας με 63% και ο Κούλης με 57%. Το μοτίβο δηλαδή είναι η όλο και μεγαλύτερη απαξίωση των εκλογών από τον κόσμο.
Με βάση τα παραπάνω, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΓΟΥΡΛΟΣ, αν το μοτίβο της αποχής από τις εκλογές συνεχιστεί και η συμμετοχή κυμανθεί στο 50% πράγμα που σημαίνει ότι ο Κούλης μπορεί να κερδίσει με ένα πραγματικό ποσοστό της τάξης του 20%.
Το σκατό λέει θα περάσει ΕΔΕ. Θα του κάνουν την μούρη χώμα τώρα, πειστηκαμε.
Ο τύπος που έριξε τον μπάτσο απ' το μηχανάκι δεν ήταν συριζαιος τελικά; Πώς όχι; Τι εννοείτε αλβανος; Αφού μόνο συριζαιους είχε χτες, δεν μας λέγανε;
Τώρα γράφουν ότι στην συγκέντρωση ήταν μαζεμένοι και οργανωμένοι οπαδοί ομάδων που έκαναν επεισόδια. Οι οποίοι οπαδοί εν τω μεταξύ είχαν βγάλει ανακοινώσεις από προχτές. Όλοι ήξεραν. Οι μπάτσοι και ο Σκάι όχι.
Τα πάντα είχε η διαδήλωση. Κατοίκους, καταστηματάρχες, οργανώσεις, οπαδούς μέχρι και ξένους. Οι νεοδημοκρατες κλασικά έβλεπαν μόνο συριζαιους.
Για γέλια και για κλάματα.
Νομίζω ότι πρέπει να μπει ο Βοριδης η ο Πλευρης στη θέση του Χρυσοχοΐδη.Να σας πω και το αλλο, σημερα ειχα την ευκαιρια να ακουσω αστυνομικους να συζητανε μεταξυ τους. Ειναι αγανακτισμενοι πραγματικα, αλλά περισσοτερο με την ηγεσια τους και τους συνδικαλιστες τους. Σημειωστε το.
Δεν εννοω πολιτικη ηγεσια. Απο όσο καταλαβαινω, της δινουν πολυ λιγοτερη σημασια απο οσο νομιζουμε. Για τους αξιωματικους τους μιλουσαν.Νομίζω ότι πρέπει να μπει ο Βοριδης η ο Πλευρης στη θέση του Χρυσοχοΐδη.
Ο μπίντος είναι ο πιο εκφοβιστικός.Να φανταστώ ο πεταλούδας έχει μια πεταλούδα και κόβει λαιμούς και ο ποντίκας με τα ποντίκια του σπάει λαιμούς?
Ισχύει. Αλλά νομίζω ότι με Βοριδη θα ήταν καλύτερα και πιο αυστηρά. Ο Χρυσοχοΐδης ακολουθεί μία Light πολιτικη για να μην βγούνε οι απλυτοι και αρχίσουν τα φασίστες και χούντα.Δεν εννοω πολιτικη ηγεσια. Απο όσο καταλαβαινω, της δινουν πολυ λιγοτερη σημασια απο οσο νομιζουμε. Για τους αξιωματικους τους μιλουσαν.
πως ασφαλιζει το οπλο????????Ο Σαραλιώτης βρέθηκε φυλακή γιατί ήταν παρών σε δολοφονία, για την οποία τον ρωτούσαν και έλεγε κάθε φορά διαφορετική ιστορία και στο τέλος τα φόρτωσε όλα στον Κορκονέα. Συν του ότι παρακουσε την εντολή του Κεντρου να αποτραβηχτεί και πήγε να το παίξει Ραμπο.
Αυτοί που άφησαν τον Άγγελο ήταν οι διπλανοί του της διμοιρίας και ο μπροστινός του στο μηχανάκι. Ο Άγγελος δεν ήταν ΝΑΖΙ μαϊμού σαν τον Σαραλιώτη,τον Κορκονέα και σένα και το πρώτο ΛΟΓΙΚΟ πράγμα που έκανε ήταν να ασφαλίσει το όπλο του. Γιατί γνώριζε ότι έτσι και έκανε να το βγάλει, με 30 άτομα από πάνω του να τον κλωτσάνε, θα του το είχαν χώσει στον κώλο και πιθανώς θα είχαν τραβήξει και τη σκανδάλη. Ευτυχώς, εν μέσω της κλωτσοπατινάδας, σκέφθηκε τη μόνη λογική πράξη που θα τον κρατούσε ζωντανό. Να ασφαλίσει κράνος και όπλο. Το δήλωσε κιόλας.
Κάτι Κολοκοτρώνηδες και Ανδρούτσοι της συμφοράς, που στραβές έχουν δει μόνον από βίντεο και φωτογραφίες και λένε ότι έπρεπε να τραβήξει, να τους φυλάει ο Θεός μην μπλέξουν ποτέ σε κανένα καυγά.
Μην ξεχνας οτι ο Χρυσοχοιδης εχει και το δαχτυλιδι απο την πρεσβεία (μία ειναι η πρεσβεια) και δεν υπαρχει λογος να δυσαρεστηθει. Εξάλλου και διαφορετικα να το δεις, το να εχεις εναν κεντροαριστερο στη θεση αυτη, αντι για τον ακροδεξιο Βοριδη ειναι και σημειολογικά πιο ορθο για μια κυβερνηση που θελει να διατηρει μετριοπαθες προφιλΙσχύει. Αλλά νομίζω ότι με Βοριδη θα ήταν καλύτερα και πιο αυστηρά. Ο Χρυσοχοΐδης ακολουθεί μία Light πολιτικη για να μην βγούνε οι απλυτοι και αρχίσουν τα φασίστες και χούντα.
Μιλαμε για ολα τα μπουμπουκια.Ο μπίντος είναι ο πιο εκφοβιστικός.
Δεν κλεβω εκκλησιεςΡε φτωχομπινεδακο θες να βάλουμε ένα στοίχημα η φοβάσαι? Πάμε ένα 500αρι τα δύο μας?
Σοβαρεψου μαστοραΜην ξεχνας οτι ο Χρυσοχοιδης εχει και το δαχτυλιδι απο την πρεσβεία (μία ειναι η πρεσβεια) και δεν υπαρχει λογος να δυσαρεστηθει. Εξάλλου και διαφορετικα να το δεις, το να εχεις εναν κεντροαριστερο στη θεση αυτη, αντι για τον ακροδεξιο Βοριδη ειναι και σημειολογικά πιο ορθο για μια κυβερνηση που θελει να διατηρει μετριοπαθες προφιλ