john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Φυστικοκοκότα ... :-*
φυστικι συγκεντρωσου ρε συ!!!1
τσυριζοκοπέλες μου τι πάθετε όλες; διακρίνω πανικό, γιατί;
Φυστικοκοκότα ... :-*
φυστικι συγκεντρωσου ρε συ!!!1
τσυριζοκοπέλες μου τι πάθετε όλες; διακρίνω πανικό, γιατί;
εισαι σιγουρος???δεν έχουν να χάσουν τίποτα οι μεγάλες δυνάμεις από μια πιθανή έξοδο της ελλαδας, απαντώντας στο κύριο επιχείρημα του Τσίπρα για πρόγραμμα γέφυρα.
χαρα εχουμε γιατι ρίχνουμε φυστικάκια ..............τσυριζοκοπέλες μου τι πάθετε όλες; διακρίνω πανικό, γιατί;
μπα σε κατουρανε, μην αησυχειςτσυριζοκοπέλες μου τι πάθετε όλες; διακρίνω πανικό, γιατί;
γουστάρεις στη μάπα σου όλα ανωμαλιάρα; ;)χαρα εχουμε γιατι ρίχνουμε φυστικάκια ..............
πολύ συχνοουρία έχεις εσύ, να το προσέξεις!μπα σε κατουρανε, μην αησυχεις
εδω μειναμε απο κολόχαρτα.......δεν φτάνουν να σκουπίσετε τα δακρια.......9.2.15
Η Βενεζουέλα ξέμεινε και από … πατάτες.
Ακριβως γιατι τα διοικουν αυτοι που τα διοικουν πεσανε στα σκατα...Στο εξωτερικο τα ασφαλιστικα ταμεια εχουν ΔΣ που λογοδοτουν στους ασφαλισμενους τους οχι στον καθε μαλακα υπουργο που επειδη εχει ταμειακο ελλειμμα παιρνει τηλεφωνο και λεει φορτωσε 1 δις να κανω κουμαντο γιατι δεν βγαινω. Οι διοικησεις ταμειων και τραπεζων πρεπει να περασουν ειδικο δικαστηριο γιατι πηραν τις κρατησεις και τις αποταμιευσεις των πελατων τους και τις εδωσαν εν λευκω στο κρατος. Κατι αντιστοιχο θελει να κανει και ο μαλακας ο Δραγασακης τωρα φορτωνοντας τα τελυταια δις ρευστοτητας του τραπεζικου συστηματος σε Εντοκα Γραμματια
δεν έχουν να χάσουν τίποτα οι μεγάλες δυνάμεις από μια πιθανή έξοδο της ελλαδας, απαντώντας στο κύριο επιχείρημα του Τσίπρα για πρόγραμμα γέφυρα.
ασε φιλε γιατι ο οτε ειναι μεγαλη πληγη2ον Ρε τύπε ο πατέρας μου που ήταν στον ΟΤΕ για 35 έτη κάθε μήνα είχε κρατήσεις που πήγαιναν στον ΤΑΠΟΤΕ. Το τι έκαναν τα κάθε κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ δεν ήξερε και δε γνώριζε. Αυτό που ήξερε ότι του γινόταν κρατήσεις για ν έχει να παίρνει σύνταξη όταν έρθει η ώρα. Τι "ο συνταξιούχος δεν έχει πληρώσει τίποτα" μου τσαμπουνάς;
θα σου δειξω και αλλα κολπάκια που θα γουστάρεις λουλουκα αλλα σορυ τωρα πάω......... :-* :-* :-* :-*γουστάρεις στη μάπα σου όλα ανωμαλιάρα; ;)
Αν ειναι ετσι προς τι ολες οι προσπαθειες για μη εκλογη τσιπρα και προς τι ολες οι απειλες τοσες μερες τωρα?
Προς τι ολη η φαγουρα? Αφου δεν τους νοιαζει...
τους νοιαζει...τους νοιαζειεισαι σιγουρος???
η αμερικη ουτε το περιμενε το στραπατσο απο μια τραπεζα και το πληρωνει ακομα...
φαντασου ενα κρατος που το προβλημα θα ειναι πιο συνθετο απο μια χρεωκοπια
τους νοιαζει...τους νοιαζει
Από προσωπική εμπειρία θα σου μιλήσω. Ο πατέρας μου με 35 εργάσιμα χρόνια η σύνταξή του ήταν κάτι παραπάνω από 1500 ευρώ. Όπως ήταν περίπου τόση και οι συντάξεις των συναδέλφων του (2 εκ των οποίων είναι και κουμπάροι του). Φυσικά θα υπάρχουν και συντάξεις της τάξης που αναφέρεις αλλά αυτές ΛΟΓΙΚΑ θα είναι διοικητικών και μάλιστα υψηλών θέσεων που ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ήταν κομματόσκυλα (ΝΔ ΠΑΣΟΚ στη πλειοψηφία τους)Πολύ ωραίο παράδειγμα ο ΤΑΠΟΤΕ.
Ένα από τα πλέον ευγενή ταμεία στην Ελλάδα μαζί με την ΔΕΗ.
Με τις συντάξεις των 3.500 €, τις πρόωρες, τις εθελούσιες.
Έχεις ιδέα με πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια έχει επιδοτήσει το Ελληνικό Δημόσιο τον ΤΑΠΟΤΕ;
θα σκουπίζεσαι με φύλλα συκιάς, δεν έχεις εσύ πρόβλημα! :-*εδω μειναμε απο κολόχαρτα.......δεν φτάνουν να σκουπίσετε τα δακρια.......
τα βρακάκια που φόρας θες να μου δείξεις;θα σου δειξω και αλλα κολπάκια που θα γουστάρεις λουλουκα αλλα σορυ τωρα πάω......... :-* :-* :-* :-*
αυριο πάλι και μην ξεχνας εχεις κυβέρνηση γαμάτη.......θα φροντησει και εσας τους κλαψομουνιδες! ;) ;) ;)
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα με τα ταμεία που υπήρχαν και τα ομόλογα του ΕΔ.
Πρώτα απ' όλα τα περισσότερα από τα ταμεία αν όχι όλα λάμβαναν κρατική επιχορήγηση άμεσα ή έμμεσα. Επομένως είχε κάθε δικαίωμα το Δημόσιο να ζητά από τις Διοικήσεις να αγοράζουν κρατικά ομόλογα.
Δεύτερον το Δημόσιο σήμερα καλύπτει τα ελλείμματα των ταμείων λόγω της ζημιάς που υπέστησαν από το PSI.
Τρίτον, νομίζεις ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι με τα διαθέσιμα των ταμείων με τους Ελληναράδες που διαμαρτύρονται για όλα;
Τα έχουν στην Τράπεζα της Ελλάδος και λένε για χαμηλές αποδόσεις.
Τα έχουν στις τράπεζες και πάλι γκρινιάζουν για χαμηλές αποδόσεις.
Αγοράζουν μετοχές και λένε ότι καταστραφήκαμε στο Χρηματιστήριο (λες και δεν υπάρχει ρίσκο).
Τα έχουν σε ομόλογα και φωνάζουν για το PSI.
Αγοράζουν ακίνητα και σου λένε ότι μένουν ξενοίκιαστα.
Τι στον πέοντα μπορεί να κάνει κάποιος;;;;;
Δεν τον πιάνεις πουθενά τον Ελληναρά.