Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Καλα, πάρε τωρα βαθιες ανασες και μην συγχυζεσαι και μας παθεις και τιποτα.Αλεξ πόσα σου δίνει ο μπουμπούκος για να κάνεις αβάντα την νουδου ρε τρόλ? Είσαι 50+ και δεν μπορείς να αντιληφθείς τι σημαίνει δεξιά. Μας το παίζεις εδώ μέσα αντί-αριστερός και ψηφίζεις ένα κόμμα που είναι υπέρ της συμφωνίας των πρεσπων. Υπέρ της εγκατάστασης λαθραίων μουσουλμάνων, με από πίσω ΜΚΟ τις οποίες πολλές από αυτές η οικογένεια Μιτσοτακη έχει πάρε δώσε(Solidarity now).Ψηφισατε για το Τζαμι στο βοτανικό και Ψηφισατε ναι στο σύμφωνο συμβίωσης. Στα εθνικά σας πάει πίπα κωλο η Τουρκία. Όταν ήταν ο σύριζα εξουσία, σκουζατε ότι στα εθνικά παραχωρεί τμήμα του Αιγαίου στον σουλτατο.Τωρα που κάνετε τα ίδια τσιμουδια. Η χώρα έχει lockdown, όλος ο κόσμος είναι κλεισμένος στα σπίτια του και οι αριστεροί αλωνίζουν στους δρόμους και στις πλατείες κάθε μέρα. Το αποτέλεσμα να ανεβαίνουν τα κρούσματα και το lockdown να συνεχίζετε. Δεν μπορείτε να βάλετε σε τάξη τίποτα. Ακόμα και με το πολυτεχνείο η αριστερά σας έσκισε τα κωλαράκια φλώροι νουδουλοι. Σας γαμανε οι αριστεροί. Μονο στον μέσο Έλληνα νοικοκύρη κάνετε τον νταή και του βάζετε πρόστιμα. ΣΤΗΝ αριστερά σούζα είστε φλώροι. ΕΜΕΝΑ μην με πας ο κόντρα εγώ δεν είμαι Jean, θα σε πάω γαμιοντας αν έχω όρεξη. Κάτι κομματοσκυλα σαν εσένα τα έχω για πρωινό το κατάλαβες? Συνέχισε τώρα σαν καλό τρόλ που είσαι να μας γράφεις για το πόσο καλά τα πάτε. Που στην οικονομία η ελστατ έδειξε 8% ύφεση και τρίτη χειρότερη οικονομια στην Ευρώπη. Έχετε πάει το χρέος προς το ΑΕΠ στον Θεό και έχεις και μουτρα και μιλάς κομματοσκυλο τσοπάνη.
Ενταξει, θα γυρισει ο Συριζα στην εξουσια και θα παρει και η πατριωτικη δεξια 3,01%.
Ηρεμησε.
Ευχαριστημενος?
Ρε καραγκιοζακο παραδέξου ότι είσαι ένα γελοίο κομματοσκυλο και ότι δεν έχεις ιδεολογία ούτε αγαπάς την χώρα σου. Με έναν βλακα σαν εσένα που δεν παραδέχεται ούτε ένα λάθος της σημερινής κυβέρνησης τι κουβέντα να κάτσω να κάνω? Μέχρι και ο Jean έχει παραδεχτεί λάθη μεγάλα του σύριζα. Εσύ από την άλλη σαν τρόλ που είσαι γράφεις τα ίδια και τα ίδια. Νομίζεις σε παίρνει κανείς στα σοβαρά? Τράβα ψήφισε να φτιαχτεί κάνα τζάμι στην Αθήνα, και μετά σαν φιλελε που είσαι να παντρέψεις και κάνα λοατκι. Είσαι ΝΟΥΔΟΥΛΟΣ και σε γαμαει η αριστερά. Κάθε μέρα πορεία θα κάνουν και εσύ θα τους κοιτάς από το σπίτι σου σαν φλωρακι που είσαι και θα λες γιατί έχουμε ακόμα lockdown...