Θειτσο πόσες ημέρες το προετοιμαζες αυτό το κείμενο;
Για να γράφεις τέτοιων τεραστίων διαστάσεων κείμενο χωρίς αποδείξεις, χωρίς καμία βάσιμη λογική, το μισό κείμενο να αποτελείται από βρισιές και αμπελοφιλοσοφιες δείχνει ξεκάθαρα το πόσο πόνο σου έχουμε προκαλέσει και σκουζεις ανελλιπώς, ειδικά από τότε που χώθηκα εγώ σε αυτό το νήμα και έδειξα ξεκάθαρα ποιος είσαι, σε ξεμπρόστιασα εν ολίγοις, τα κείμενα σου μεγαλώνουν, και όσο μεγαλώνουν αυξάνονται και οι μαλακιες που λες, θα μου πεις τι έχεις Γιάννη μου τι είχα πάντα.
Για να δεις όμως πόσο ξεφτίλας είσαι Θα γράψω εδώ πάλι την ιστορία σου, και μετά τράβα κρεμάσου, ας μην ξέρουν οι άλλοι τον λόγο, τον ξέρεις εσύ.
Μπήκες σε αυτό το σάιτ και έγινες μέλος πριν ενα 10άρι χρόνια.
Όντας χωρισμένος με 2 παιδιά αφού σε κλωτσησε η κυρά από το σπίτι
εγραφες τις κριτικές σου για τα μπουρδελα και καλά έκανες, όμως, δεν υπολόγισες τα ψέμματα που θα πεις στο μέλλον για να δείξεις το πόσο ανώτερος (νομίζεις) είσαι από τους άλλους.
Έχεις γράψει εδώ άπειρες μαλακιες, ότι βγάζεις 4 χιλιάρικα το μήνα, ότι έχεις δικιά σου γεννήτρια στο σπίτι, κάνα 2 δεξαμενές, τα αρχιδια μου έχεις από όλα αυτά.
Δεν έχω δει κανέναν πλούσιο που να γράφει κριτικές στο bou από μπουρδελα στο μετάξι, και όχι ότι κι ότι, σε τσιγγάνες που δεν πλένονται (μόνο σου τα γράφεις)..επίσης στις κριτικές σου αναφέρεις ότι το κάνεις χρόνια, άρα αυτό δείχνει μια συνήθεια σου να πηγαίνεις σε αυτά τα λημέρια αλλά και στις ίδιες, επίσης βρίζεις την καταδίκη σου με την κρίση. Ποια κρίση άραγε; εκτός από οικονομική έχεις και νευρική βλέπω.
Μετά ξεκίνησες να ποστάρεις στο νήμα ΜΑΤΙ, φωτογραφίζεις κρυφα στο δρόμο μικρά κοριτσάκια, οικογένειες, αν δεν είναι αυτό ανανδρο τι είναι;
Φαντάζεσαι ένα άτομο 50 ετών να κάνει αυτά, ντρέπομαι μόνο που τα σκέφτομαι, εσύ όμως εκεί, γεμάτος καμάρι και αμετανόητος για τις μαλακιες σου .
Έρχεσαι επίσης μετά εδώ να αποδείξεις το άκρως αντίθετο, πως;
Λέγοντας στους άλλους χλευαστικά να πάνε στο μετάξι, ότι δεν πλένονται, δεν προσέχουν την υγεια τους, αποκαλώντας τους φτωχομπινεδες, ξεχνώντας όμως ότι εσύ ο ίδιος γράφεις τα ίδια για τον εαυτό σου στις κριτικές σου.
Καλά θα μου πεις, τότε ήσουν αθώος, που να ήξερες ότι όσο γερνάς θα γίνεσαι πιο καραγκιόζης;
Ότι θα προσαπτεις στους άλλους ακριβώς ότι είσαι, πράγμα ανανδρο ξεκάθαρα.
Δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά ένα άτομο που το παίζει καθαρός και ευαίσθητος στα υγειονομικά αλλά γαμαει ακάποτα τσιγγάνες στο μεταξι, γλείφει πατούσες κωλοτρυπιδες.
Έπειτα κάθεσαι και λες τους άλλους παιδεραστές για τα λόγια τους, όταν εσύ ο ίδιος φωτογραφίζεις μικρά κοριτσάκια στο δρόμο.
Όλα αυτά προσωπικά δεν θα με ενδιέφεραν καθόλου, στην περίπτωση όμως που έβλεπα ένα άτομο να παραδέχεται ποιος είναι και δεν θα το έπαιζε ούτε ηθικός, ούτε ευσυνείδητος με την καθαριότητα, ούτε επίσης ο πλούσιος καμποσος του bou .
Ενώ παράλληλα είναι το ακριβώς αντίθετο.
Εδώ θα είμαστε όμως να σε γλενταω και η πίεση σου να χτυπάει κοκκινο, ή θα γίνεις άντρας ή θα σε χλευάζω χωρίς όρια μπας και ξυπνήσεις κάποτε και δεν αξίζει να παριστάνεις κάτι πολύ διαφορετικό από ότι πραγματικά είσαι.
Επίσης, δεν θα περίμενα ποτέ σεβασμό από άτομο που δε σέβεται αυτούς που τον έφεραν στη ζωή, το να σε κλωτσαει η κυρά από το σπίτι και να γυρίζεις πίσω στους 70+ γονείς σου είναι κατάντια, και όχι δεν φτάνει αυτό, αλλά τους έχεις γίνει βάρος, δεν τους στηρίζεις οικονομικά, παρά μόνο αυτοί εσένα, αντί να λες Ευχαριστώ που έχεις κάποιον και σε φροντίζει εσύ δεν τους έχεις δώσει ποτέ φράγκο.
Επίσης κάτι άλλο πολύ κατά σου ότι παραχαράσσεις τα λόγια των αλλων, από ποτέ είμαι εγώ από το Καρπενήσι άραγε; εγώ μίλησα για τον δήμαρχο Αθήνας αποκαλώντας τον ειρωνικά Καρπενησιου, αν είσαι βλάκας όμως αυτά τα συμπεράσματα βγάζεις.
Επίσης έχεις παραδεχτεί ότι τον Αύγουστο τον βγάζεις Αθήνα; γιατί άραγε; και ύστερα χλευάζεις εμένα που πήγα διακοπές Αλβανία, σου προτείνω όμως να πας και εσύ.
Αλλά, υπάρχουν 2 πράγματα που σε εμποδίζουν, 1ον δεν έχεις λεφτά ούτε να γαμησεις στη φυλής με 25€ σε έναν οίκο, και κατά 2ον φοβάσαι, τύποι Σαν και εσένα νομίζουν ότι βολτάροντας στην Τουρκία και Αλβανία νομίζεις ότι θα σε σκοτώσουν, τόσο μαμοθρευτο πια;;
Επίσης παίζει να ζηλεύεις αφόρητα που πήγα τον πατέρα μου σε στριπ κλάμπ και τον κέρασα, αφενός επειδή είναι 4 χρόνια μεγαλύτερος από σένα και τον στηρίζει ο γιός του οικονομικά ψυχολογικά και σε όλους τους τομείς, και αφετέρου επειδή δεν κατάφερες ποτέ να κάνεις τέτοιο δώρο στο δικό σου πατέρα, πρώτον γιατί δεν έχεις τα χρήματα, δεύτερον γιατί είσαι φλώρος και μαμάκιας και τρίτον ξέρεις ότι ο δικός σου γιος δεν θα κάνει ποτέ τέτοιο δώρο σε σένα, επειδή όταν φτάσει στην ηλικία μου εσύ θα τα έχεις κακαρώσει.
Βλέπεις σήμερα σου μίλησα κάπως πιο πολιτισμένα, είπα αλήθειες που σε τσουζουν σε αντίθεση με τις δικές σου αερολογίες που μόνο στο ακατοίκητο κεφάλι σου βγάζουν νόημα.
Με αγάπη ένας 25χρονος που σου έχει προκαλέσει απανωτους πονοκεφαλους.