Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.409
- Πόντοι
- 3.936
Λες;Ασε μας ρε φιλε.Σας εχει σιχαθει ο κοσμος πια.
Ό,τι αναποδο, στρεβλο, σιχαμενο, αντεθνικο, γελοιο, ανορθοδοξο, ανωμαλο, να τρεξετε να το στηριξετε.
Λες;Ασε μας ρε φιλε.Σας εχει σιχαθει ο κοσμος πια.
Ό,τι αναποδο, στρεβλο, σιχαμενο, αντεθνικο, γελοιο, ανορθοδοξο, ανωμαλο, να τρεξετε να το στηριξετε.
αμαθε στο σαιτ φαινεται η υπεροχη των αριστερων συντροφων εναντι των δεξιων νδ.Ζανούλη βλέπω οτι βραδάκι Τσικνοπέμπτης πέρασες όμορφα, ήπιες και μια μπύρα στη ζούλα, κρυφά απο τη μαμά και άρχισες το επαναστατικό παραλήρημα. Γέλασα πολύ με το 'ο αγώνας έχει κερδιθει συντροφια'. Καλά να περνάς και να μας διασκεδάζεις. Άντε, και του χρόνου με υγεία.Με χαροποιει το γεγονος οτι εμεις οι 2 με 3 συριζαιοι καταφεραμε και ξεπατωσαμε τους σχεδον 10 δεξιους νδ στο σαιτ,κερδισαμε τη μαχη συντροφια και με διαφορα μεχρι και ο αλεξ ο αρχηγος τους αποφευγει να μιλήσει για φλέγον ζητηματα και λεει αλλα αντ αλλων.
Ο 703 εξαφανιστηκε δεν εμεινε ρουθουνι,κατι αγγλετεροι κλπ ειναι στο λαγουμι τους.
Τι μας εμειναν ο βλαροκ χαχαχαχχα ο πολιτης χαχαχαχαχ ο θειτσος εδω κλαιμε για τα χαλια του ο μουνογατος αθηναιος αχαχουχα ο προμοτορας τζον100 με τους 11 ποντους ο ντιρλας και η νεοαφηχθεν τρελοκοτσιδου.
Κατι κινκ κατι ξιδια κατι πηξουλες τελος.
Ο αγωνας εχει κερδιθει συντροφια.
Μια αναμνηση σε 2 μεγαλους μαχητες και αγωνιστες του σαιτ τον βαγκον και τον ερικ.
Αποτυχανε σε ολα σε πανδημια σε οικονομια παντου,η χειροτερη κυβέρνηση μακραν αφου φτανω σε σημειο που λεω οτι ο σαμαρας ηταν καλυτερος φαντασου ποσο εχουν πεσει.
Ο Τζον που καλεί το 100 ή αλλιώς προμοτορας έγραψε ένα κάρο μαλακιες παραπάνω και τώρα έχει αρχίσει να κουνάει τα αυτιά του από τη χαρά.
Βρε μπαμπουίνε, η λέξη πρόθεση ξέρεις τι σημαίνει;;
*πρόθεση θηλυκό
Η ψυχική κίνηση που κάνει κάποιον να τείνει προς κάποιον σκοπό.
Παραδείγματα:
Δεν είχα την πρόθεση να σε προσβάλω.
Έχω την πρόθεση να κάνω κάτι*
Καλα είμαστε μέχρι εδώ;
Πάμε παρακάτω τώρα.
Αν το μεγαλύτερο μέρος ενός λαού δεν έχει την ΠΡΌΘΕΣΗ (βλ. παραπάνω) να εμβολιαστεί, (βλ. Γερμανία) ενώ αντίστοιχα ο άλλος λαός (Έλληνες) τους έχει ψεκάσει μαλακία ο καθε π.χ Ευαγγελάτος στη τηλεόραση και έχει χάψει μέχρι το τελευταίο παραμύθι, αυτός ο λαός θα τρέξει να χώσει σύριγγα να σωσει τη ζωή του από ένα εμβόλιο που βγήκε μέσα σε ούτε ένα χρόνο (τα εμβόλια χρειάζονται χρόνια δοκιμές να βρεθούν τυχόν παρενέργειες τους, οι ιατροί τα λέν αυτά όχι εγώ ).
Ποιανού λαού η πλειοψηφία του λοιπόν θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμένων;
Ξέρεις ότι σε τσούζει αυτή η μεγάλη αλήθεια και τώρα θα πεις τη μαλακία.
Μα η Ελλάδα έχει προμηθευτεί περισσότερα εμβόλια με βάση τον πληθυσμό της από την Γερμανία.
ΣΚΆΣΕ ΒΛΑΚΑ όλες οι χώρες της Ε.Ε έχουν πάρει το ίδιο ποσοστό βάση του πληθυσμού τους, στην Ε.Ε ε;;
Μη ψάξεις τώρα να μου την πεις για χώρα όπως το Ουζμπεκιστάν.
πρόθεση
ο τόνι γατούλης ή τόνι μουνοβάγονος ή ότι άλλος τόνι προκύψει τέλος πάντων, έχει κάθε καλή πρόθεση να πει κάτι έξυπνο για να υποστηρίξει τα σκουπίδια που ψηφίζει, αλλά δυστυχώς - επειδή δεν του κόβει - μόνο κακό ποιεί στο ίδιο του το (κατ'ευφημισμό) κόμμα, ενώ και ο ίδιος εκτίθεται με τις μαλακίες που γράφει...
βαρέθηκα τις βλακείες σας. ας πούμε κάτι άλλο...
είδατε τόνι και ζανούλη τις χθεσινές δημοσκοπήσεις μετά από όληηηη αυτή τη φασαρία που έχετε κάνει? (για λιγνάδη και τρομοκράτη/δολοφόνο/κουφοντίνα που γρήγορα φυσικά θα ξεχαστούν)
πάρε και κρυφές δημοσκοπήσεις
ρε μου βαζεις δημοσκοπησεις πριν ενα μηνα και το σημαντικότερο της καθημερινης που εχει παρει τη μεριδα του λεοντος απο τη νδ?Ο Τζον που καλεί το 100 ή αλλιώς προμοτορας έγραψε ένα κάρο μαλακιες παραπάνω και τώρα έχει αρχίσει να κουνάει τα αυτιά του από τη χαρά.
Βρε μπαμπουίνε, η λέξη πρόθεση ξέρεις τι σημαίνει;;
*πρόθεση θηλυκό
Η ψυχική κίνηση που κάνει κάποιον να τείνει προς κάποιον σκοπό.
Παραδείγματα:
Δεν είχα την πρόθεση να σε προσβάλω.
Έχω την πρόθεση να κάνω κάτι*
Καλα είμαστε μέχρι εδώ;
Πάμε παρακάτω τώρα.
Αν το μεγαλύτερο μέρος ενός λαού δεν έχει την ΠΡΌΘΕΣΗ (βλ. παραπάνω) να εμβολιαστεί, (βλ. Γερμανία) ενώ αντίστοιχα ο άλλος λαός (Έλληνες) τους έχει ψεκάσει μαλακία ο καθε π.χ Ευαγγελάτος στη τηλεόραση και έχει χάψει μέχρι το τελευταίο παραμύθι, αυτός ο λαός θα τρέξει να χώσει σύριγγα να σωσει τη ζωή του από ένα εμβόλιο που βγήκε μέσα σε ούτε ένα χρόνο (τα εμβόλια χρειάζονται χρόνια δοκιμές να βρεθούν τυχόν παρενέργειες τους, οι ιατροί τα λέν αυτά όχι εγώ ).
Ποιανού λαού η πλειοψηφία του λοιπόν θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμένων;
Ξέρεις ότι σε τσούζει αυτή η μεγάλη αλήθεια και τώρα θα πεις τη μαλακία.
Μα η Ελλάδα έχει προμηθευτεί περισσότερα εμβόλια με βάση τον πληθυσμό της από την Γερμανία.
ΣΚΆΣΕ ΒΛΑΚΑ όλες οι χώρες της Ε.Ε έχουν πάρει το ίδιο ποσοστό βάση του πληθυσμού τους, στην Ε.Ε ε;;
Μη ψάξεις τώρα να μου την πεις για χώρα όπως το Ουζμπεκιστάν.
πρόθεση
ο τόνι γατούλης ή τόνι μουνοβάγονος ή ότι άλλος τόνι προκύψει τέλος πάντων, έχει κάθε καλή πρόθεση να πει κάτι έξυπνο για να υποστηρίξει τα σκουπίδια που ψηφίζει, αλλά δυστυχώς - επειδή δεν του κόβει - μόνο κακό ποιεί στο ίδιο του το (κατ'ευφημισμό) κόμμα, ενώ και ο ίδιος εκτίθεται με τις μαλακίες που γράφει...
βαρέθηκα τις βλακείες σας. ας πούμε κάτι άλλο...
είδατε τόνι και ζανούλη τις χθεσινές δημοσκοπήσεις μετά από όληηηη αυτή τη φασαρία που έχετε κάνει? (για λιγνάδη και τρομοκράτη/δολοφόνο/κουφοντίνα που γρήγορα φυσικά θα ξεχαστούν)
πάρε και κρυφές δημοσκοπήσεις
Αυτο που δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω σε αυτη τη χωρα ειναι το εξης..ενω αποδεδειγμενα ειμαστε τουλαχιστον 10-15 χρονια πισω απο τις υπολοιπες ανεπτυγμενες χωρες,εχουμε την απαιτηση μολις σκασει ενα προβλημα τετοιου μεγεθους να το διαχειριστουμε αψογα..ΔΕΝ θα το διαχειριστουμε αψογα λοιπον..ΠΟΤΕ δεν το καναμε...απο το πιο απλο προβλημα που προεκυψε μεχρι αυτο της πανδημιας..παντα θα ακολουθησουμε τις εξελιξεις και παντα θα αντιγραψουμε-δανειστουμε τεχνογνωσια απο αλλες χωρες..ομως παντα μα παντα οι δεξιοι θα το εκαναν καλυτερα απο τους αριστερους και οι αριστεροι θα διαχειριζονταν το προβλημα καλυτερα απο τους δεξιους...ΠΑΝΤΑ!!!!αν εχεις εναν δεξιο και εναν αριστερο και τους ρωτησεις ποσο κανει 4+3 ο ενας θα σου πει εφτα και ο αλλος θα σου πει γιατι δεν βαζεις πρωτα το 3 στην πραξη..και θα πλακωθουν για αυτο...επιτέλους ένας άνθρωπος που κάνεις διάλογο. Δεν έγραψα τπτ εσκεμμένα απλά μετέφερα δηλώσεις του βλάκα. Το εάν ήταν χρόνικα η όχι σωστές είναι άλλο θέμα.Σωστά το έθεσες για τα εμβόλια και τον αριθμό τουςομως.Μια διόρθωση μόνο οι ΜΕΘ δεν είναι 1200 ( είναι στο σύνολο τους) ΜΕΘ COVID μόνο 600-700 εάν δεν κάνω λάθος. Η διαφωνία μου είναι ότι είναι light με το ένας πολιτικός είπε κάτι που δεν έγινε κτλπ. Η πανδημία η για μένα προσωπικά η κοροϊδία λοιπόν δνε είναι απλό του τύπου θα κλείσουμε τις λακκούβες κ δεν έγινε ποτέ. Αφορά την υγεία και κατεπεκταση οικονομία της χώρας. Έπρεπε να πάει σπίτι του ο μπασκετμπολίστας και από το 2020 και όχι να το παίζει υπουργός υγείας ο βλάκας.Φανταζομαι αναφερεσε στο εθνικο σχεδιο εμβολιασμου που ανακοινωθηκε τον νοεμβριο...εκει λοιπον αναφερουν οτι θα υπαρξουν περι τα χιλια κεντρα εμβολιασμου και οτι θα εμβολιαζονται γυρω στα 2μυρια τον μηνα..Βεβαια δεν αναφερεις πουθενα οτι αυτη η ανακοινωση βγηκε πριν καν βγουν τα εμβολια με οτι συνεπαγεται αυτο(διανομη ανα χωρα,προβληματα παραγωγης,παιχνιδια απο εταιριες κτλ)...αλλα ναι αυτο ανακοινωθηκε...λαθος κατα τη γνωμη μου καθως πρωτα επρεπε να εξασφαλισουν τα εμβολια και μετα να ανακοινωσουν την διαδικασια..Μήπως εσύ μπορείς να απαντήσεις;; Γιατί ο κολλητός σου την έκανε με ελαφράτυπε αληθεια τωρα??ποσο εισαι??12??@ΖΑΝ
ρε ζώον με δύο πόδια, η κάθε χώρα έχει υποδομές ανάλογες με τον πληθυσμό της...
αν η ελλάδα είχε 83 εκ. θα είχε και άλλες υποδομές.
τι βλάκας είσαι εσύ? τι δεν καταλαβαίνεις?
ως εκ τούτου αναλογικά τα πηγαίνουμε καλύτερα από τους γερμανούς. γκεγκε?
για παιδάκια
αν μια χώρα έχει 10 εκ και σε 1 χρόνο έχει εμβολιάσει τα 5 εκ (50% του πληθυσμού), τα έχει πάει καλύτερα από μια άλλη χωρα που έχει 80 εκ και στο ίδιο χρονικό διάστημα έχει εμβολιάσει 20 εκ (25% του πληθυσμού). κι ας έχουν εμβολιαστεί περισσότεροι ως απόλυτο νούμερο στη δεύτερη χώρα.
γιατί 50%>25%
πάμε παιδάκια...όλοι μαζί...το 50 είναι πιο μεγάλο από το 25. έτσι?
ΜΠΡΑΒΟ !!
Πάμε μια άλλη πιο εύκολη άσκηση για παιδακια, αν το 80% μιας χώρας που δεν πιστεύει τίποτα από την "πανδημία" κοροϊδοϊου, και όλους του προηγούμενους μήνες βγαίνανε όλοι σε όλες τις πόλεις ανά εκατομμύριοι και διαδηλωνανε να σταματήσει αυτή η μαλακία με τα μέτρα (υπάρχουν ανάλογα βίντεο να δεις τις διαδηλώσεις των γερμανών) και όλοι αυτοί λοιπόν είναι 100% σίγουρο ότι δεν θα εμβολιαστούν, πρώτον γιατί δεν γουστάρουν και δεύτερον διότι δεν είναι υποχρεωτικό πουθενά.
Αν το 80 % της Γερμανίας δεν πάει με τις οδηγίες της μαντάμ Μέρκελ (η οποία νομίζω δεν έχει εμβολιαστεί καν) σημαίνει ότι 65εκ. Γερμανοί δεν θα συμμετάσχουν.
Από την άλλη έχεις μια χώρα γεμάτη κυρ-Παντεληδες οι οποίοι έχουν χαψει ότι μαλακία τους λέει η πληρωμένη τηλεόραση, δεν έχουν διαδηλώσει ποτέ για το ψέμα του κοροϊδοϊου αλλά θα τρεξουν σαν τα πρόβατα να κάνουν το εμβόλιο;
Ενδεικτικά το 80% των Ελλήνων θέλουν να εμβολιαστούν λέει το Σκάι.
Σε ποια χωρα θα υπάρξει μεγαλύτερη αναλογία εμβολιασμών ανά εκατομμύρια πληθυσμού λοιπόν;; έλα πάμε το 'χεις, πιστεύω σε σένα, θα το βρεις!
ελεγε ο Κικιλιας οτι θα ειναι 2μυρια καθε μηνα 12/2020 NAι Η ΟΧΙ? 3 Μηνες και ουτε 1μυριο δεν έχουν εμβολιαστεί ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
Κατηγορουσε ο Πετσας τον Τσιπρα οτι θα σπαταλουσαμε εκατομυρια εαν εφτιαχναν ΜΕΘ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? Σημερα ειναι απαραιτητες οι ΜΕΘ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
φυσικα και ειναι απαραιτητες οι μεθ...γενικοτερα ειναι απαραιτητες οχι για τον κορονα μονο...πριν 2 χρονια αν χρειαζοσουν μεθ επρεπε να βαλεις μεσον για να μπεις..οι μεθ ειναι αναγκαιες να υπαρχουν...αναλογικα με τον πληθυσμο μας και την διασπορα του(ηπειρωτικη χωρα,νησια) ειμαστε σε μετρια κατασταση...νομιζω,αν εχω διαβασει σωστα,οτι θα επρεπε να εχουμε γυρω στις 2,000 και εχουμε περιπου 1,200...οποτε ναι ειναι η απαντηση και σε αυτο...
Ας πεσουμε λοιπον τωρα ολοι απο τα συννεφα που καποιος πολιτικος ειπε κατι στο παρελθον και δεν το εκανε πραγματικοτητα στην Ελλαδα....
Το ξαναλεω αν γινουν εκλογες και κερδισει παλι η νδ πρεπει να γινουν τα εξης,αρχικα ελεγχος για νοθεια εκλογων και εν συνεχεια καταγραφη της κοινωνιας αλλα και των ιδιων των κομματων.
Εγω θα εστιασω περισσοτερο στη κοινωνια η οποια μετα θα πρεπει να μελετηθει διεξοδικα απο διαφορους παραγοντες,οπως κοινωνιολογους ψυχολογους πολιτικους αναλυτες οικονομολογους δημοσιουγραφους και γενικα να μελετηθει η κοινωνια ολη ως πειραμα,να βρεθει ο παραγοντας αυτος ο οποιος εχει κανει τη κοινωνια να κατρακυλαει στο φασισμο.
Το ξαναλεω αν γινουν εκλογες και κερδισει παλι η νδ πρεπει να γινουν τα εξης,αρχικα ελεγχος για νοθεια εκλογων και εν συνεχεια καταγραφη της κοινωνιας αλλα και των ιδιων των κομματων.
Εγω θα εστιασω περισσοτερο στη κοινωνια η οποια μετα θα πρεπει να μελετηθει διεξοδικα απο διαφορους παραγοντες,οπως κοινωνιολογους ψυχολογους πολιτικους αναλυτες οικονομολογους δημοσιουγραφους και γενικα να μελετηθει η κοινωνια ολη ως πειραμα,να βρεθει ο παραγοντας αυτος ο οποιος εχει κανει τη κοινωνια να κατρακυλαει στο φασισμο.
Οι μαλακες συνεχιζουν να αναπνεουν ακομα; Ο αλλος ο βλαξ ο ψωμας εβγαλε συμπερασμα τι συμβαινει στη Γερμανια και ποσοι θελουν να εμβολιαστουν. Μεταξυ ζαμπονοκασεροπιτας και κρουασαν ολα αυτα.
Οι μαλακες συνεχιζουν να αναπνεουν ακομα; Ο αλλος ο βλαξ ο ψωμας εβγαλε συμπερασμα τι συμβαινει στη Γερμανια και ποσοι θελουν να εμβολιαστουν. Μεταξυ ζαμπονοκασεροπιτας και κρουασαν ολα αυτα.
Εσύ τι επαγγέλλεσαι μωρή ξέκωλη νιφίτσα;
Εγώ ναι είμαι ψωμάς, εσύ ομως είσαι ψωλάς και έχεις ταλέντο να ρουφάς!
ΜΕ ΕΙΠΕ BAROCKOYLI ΝΑΡΕΣΜΟΥ
Να μη σε νοιαζει τι επαγγελομαι. Επαγγελματιας μαλακας σαν και σενα δεν ειμαι παντως. Εχεις και αποψη για τους πολιτες της Γαρμανιας. ΜΑΛΑΚΑ.
ΒιΒΒιομηχανος τις μαλακιας εισαιΟι μαλακες συνεχιζουν να αναπνεουν ακομα; Ο αλλος ο βλαξ ο ψωμας εβγαλε συμπερασμα τι συμβαινει στη Γερμανια και ποσοι θελουν να εμβολιαστουν. Μεταξυ ζαμπονοκασεροπιτας και κρουασαν ολα αυτα.
Να μη σε νοιαζει τι επαγγελομαι. Επαγγελματιας μαλακας σαν και σενα δεν ειμαι παντως. Εχεις και αποψη για τους πολιτες της Γαρμανιας. ΜΑΛΑΚΑ.
Εδώ έχεις εσύ άποψη που μιλάς σαν
15χρονο. ΜΕ ΕΙΠΕ BAROCKOYLI ΡΕ ΝΑΡΕΣΜΟΥ
Άρα ντρέπεσαι για την δουλειά σου και δεν την λες.. σωστή κίνηση, ξερεις οτι θα σε πιάσουν όλοι στο ψιλό, όχι ότι δε γίνεται ήδη