★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
@barock# Δεν πειράζει απαντάς εσύ που είσαι πιο μαλακας!
ΜΕ ΕΙΠΕ BAROCKOYLI ΝΑΡΕΣΜΟΥ
ΜΕ ΕΙΠΕ BAROCKOYLI ΝΑΡΕΣΜΟΥ
Ρε τυπε συγνωμη κιολας αλλα εισαι πανχαζος.
Ρε τυπε συγνωμη κιολας αλλα εισαι πανχαζος.
έλα ρε χρονιάρα μέρα...
Ρε βλημα ελεγε ο Κικιλιας οτι θα ειναι 2μυρια καθε μηνα 12/2020 NAι Η ΟΧΙ? 3 Μηνες και ουτε 1μυριο δεν έχουν εμβολιαστεί ΝΑΙ Η ΟΧΙ?Ρε τυπε συγνωμη κιολας αλλα εισαι πανχαζος.
έλα ρε χρονιάρα μέρα...
Μήπως εσύ μπορείς να απαντήσεις;; Γιατί ο κολλητός σου την έκανε με ελαφράτυπε αληθεια τωρα??ποσο εισαι??12??@ΖΑΝ
ρε ζώον με δύο πόδια, η κάθε χώρα έχει υποδομές ανάλογες με τον πληθυσμό της...
αν η ελλάδα είχε 83 εκ. θα είχε και άλλες υποδομές.
τι βλάκας είσαι εσύ? τι δεν καταλαβαίνεις?
ως εκ τούτου αναλογικά τα πηγαίνουμε καλύτερα από τους γερμανούς. γκεγκε?
για παιδάκια
αν μια χώρα έχει 10 εκ και σε 1 χρόνο έχει εμβολιάσει τα 5 εκ (50% του πληθυσμού), τα έχει πάει καλύτερα από μια άλλη χωρα που έχει 80 εκ και στο ίδιο χρονικό διάστημα έχει εμβολιάσει 20 εκ (25% του πληθυσμού). κι ας έχουν εμβολιαστεί περισσότεροι ως απόλυτο νούμερο στη δεύτερη χώρα.
γιατί 50%>25%
πάμε παιδάκια...όλοι μαζί...το 50 είναι πιο μεγάλο από το 25. έτσι?
ΜΠΡΑΒΟ !!
Πάμε μια άλλη πιο εύκολη άσκηση για παιδακια, αν το 80% μιας χώρας που δεν πιστεύει τίποτα από την "πανδημία" κοροϊδοϊου, και όλους του προηγούμενους μήνες βγαίνανε όλοι σε όλες τις πόλεις ανά εκατομμύριοι και διαδηλωνανε να σταματήσει αυτή η μαλακία με τα μέτρα (υπάρχουν ανάλογα βίντεο να δεις τις διαδηλώσεις των γερμανών) και όλοι αυτοί λοιπόν είναι 100% σίγουρο ότι δεν θα εμβολιαστούν, πρώτον γιατί δεν γουστάρουν και δεύτερον διότι δεν είναι υποχρεωτικό πουθενά.
Αν το 80 % της Γερμανίας δεν πάει με τις οδηγίες της μαντάμ Μέρκελ (η οποία νομίζω δεν έχει εμβολιαστεί καν) σημαίνει ότι 65εκ. Γερμανοί δεν θα συμμετάσχουν.
Από την άλλη έχεις μια χώρα γεμάτη κυρ-Παντεληδες οι οποίοι έχουν χαψει ότι μαλακία τους λέει η πληρωμένη τηλεόραση, δεν έχουν διαδηλώσει ποτέ για το ψέμα του κοροϊδοϊου αλλά θα τρεξουν σαν τα πρόβατα να κάνουν το εμβόλιο;
Ενδεικτικά το 80% των Ελλήνων θέλουν να εμβολιαστούν λέει το Σκάι.
Σε ποια χωρα θα υπάρξει μεγαλύτερη αναλογία εμβολιασμών ανά εκατομμύρια πληθυσμού λοιπόν;; έλα πάμε το 'χεις, πιστεύω σε σένα, θα το βρεις!
Τι λες παλι ρε Πρόεδρε του Εδεσσαικου?Ο τζον100 η αλλιως 11ποντος ειναι μαλακακος.
Θα του το εξηγησω για να καταλαβει πως λειτουργει το θεμα με τα εμβολια με απλα λογια.
Τζον100 ειμαι εγω το εργοστασιο βγαζω 1 εκ δοσεις και εχω τωρα 3 χωρες που θελουν εμβολια,ειναι η ινδια ειναι η ελλαδα και ειναι και η κυπρος.
Αν η εταιρεια πει οτι οτι εγω θα σας δωσω αναλογικα του πληθυσμου σας η ινδια θα παρει 950 χιλιαδες η ελλαδα 40χιλιαδες και η κυπρος 10χιλιαδες δεν γινεται ετσι αλλα εγω του το λεω απλοικα.
Εχουμε 12 ωρες μπροστα μας να εμβολιασουμε 9 πμ.με 9 μμ
Οταν παει 9 μμ η κυπρος θα εχει εμβολιασει 10χιλιαδες η ελλαδα 35χιλιαδες και η ινδια 400χιλιαδες και τωρα ερχεσαι εσυ ο εξυπνος και λες η ελλαδα εμβολιασε μεγαλυτερο ποσοστό απο την ινδια και σου λεμε ρε μαλακακο λογο οτι τα εμβολια ειναι πολλα και θελουν διαδικασια δεν προλαβαινει η ινδια μεσα σε μια μερα να κανει τοσα γιατι δεν προλαβαινει χρονικα,αν δεν το καταλαβες και παλι σημαινει οτι εισαι μαλακας.
Συναισθηματικη ανηλικοτητα.ο ζαν είναι καθυστερημένος;
Κι εγω περιμενω ενα μηνυμα απο ενα γκομενακι στο fbΔικηγορε εισαι ικανοποιημενος με το νεο λοκνταουν της κυβερνησης?
Εγω γιατι νομιζω οτι παλι τιποτα δεν θα γινει και τα κρουσματα δεν θα πεσουν μεχρι τις 16 που εχει βαλει ημερομηνια οροσημο.
Γιατι δεν εχετε τα κοτσια να επιβαλετε ενα σκληρο λοκνταουν τυπου κινας 2 με 3 βδομαδες να μην κουνιεται φυλλο με αστυνομια στρατο και οτι υπαρχει??
Τι φοβαστε τον συριζα,αν πεσουν τα κρουματα με τα μετρα ειναι υπερ σας,ενω τωρα και την οικονομια διαλυεται και τιποτα δεν κανετε.
Περιμενω τοποθετηση.
Φανταζομαι αναφερεσε στο εθνικο σχεδιο εμβολιασμου που ανακοινωθηκε τον νοεμβριο...εκει λοιπον αναφερουν οτι θα υπαρξουν περι τα χιλια κεντρα εμβολιασμου και οτι θα εμβολιαζονται γυρω στα 2μυρια τον μηνα..Βεβαια δεν αναφερεις πουθενα οτι αυτη η ανακοινωση βγηκε πριν καν βγουν τα εμβολια με οτι συνεπαγεται αυτο(διανομη ανα χωρα,προβληματα παραγωγης,παιχνιδια απο εταιριες κτλ)...αλλα ναι αυτο ανακοινωθηκε...λαθος κατα τη γνωμη μου καθως πρωτα επρεπε να εξασφαλισουν τα εμβολια και μετα να ανακοινωσουν την διαδικασια..Μήπως εσύ μπορείς να απαντήσεις;; Γιατί ο κολλητός σου την έκανε με ελαφράτυπε αληθεια τωρα??ποσο εισαι??12??@ΖΑΝ
ρε ζώον με δύο πόδια, η κάθε χώρα έχει υποδομές ανάλογες με τον πληθυσμό της...
αν η ελλάδα είχε 83 εκ. θα είχε και άλλες υποδομές.
τι βλάκας είσαι εσύ? τι δεν καταλαβαίνεις?
ως εκ τούτου αναλογικά τα πηγαίνουμε καλύτερα από τους γερμανούς. γκεγκε?
για παιδάκια
αν μια χώρα έχει 10 εκ και σε 1 χρόνο έχει εμβολιάσει τα 5 εκ (50% του πληθυσμού), τα έχει πάει καλύτερα από μια άλλη χωρα που έχει 80 εκ και στο ίδιο χρονικό διάστημα έχει εμβολιάσει 20 εκ (25% του πληθυσμού). κι ας έχουν εμβολιαστεί περισσότεροι ως απόλυτο νούμερο στη δεύτερη χώρα.
γιατί 50%>25%
πάμε παιδάκια...όλοι μαζί...το 50 είναι πιο μεγάλο από το 25. έτσι?
ΜΠΡΑΒΟ !!
Πάμε μια άλλη πιο εύκολη άσκηση για παιδακια, αν το 80% μιας χώρας που δεν πιστεύει τίποτα από την "πανδημία" κοροϊδοϊου, και όλους του προηγούμενους μήνες βγαίνανε όλοι σε όλες τις πόλεις ανά εκατομμύριοι και διαδηλωνανε να σταματήσει αυτή η μαλακία με τα μέτρα (υπάρχουν ανάλογα βίντεο να δεις τις διαδηλώσεις των γερμανών) και όλοι αυτοί λοιπόν είναι 100% σίγουρο ότι δεν θα εμβολιαστούν, πρώτον γιατί δεν γουστάρουν και δεύτερον διότι δεν είναι υποχρεωτικό πουθενά.
Αν το 80 % της Γερμανίας δεν πάει με τις οδηγίες της μαντάμ Μέρκελ (η οποία νομίζω δεν έχει εμβολιαστεί καν) σημαίνει ότι 65εκ. Γερμανοί δεν θα συμμετάσχουν.
Από την άλλη έχεις μια χώρα γεμάτη κυρ-Παντεληδες οι οποίοι έχουν χαψει ότι μαλακία τους λέει η πληρωμένη τηλεόραση, δεν έχουν διαδηλώσει ποτέ για το ψέμα του κοροϊδοϊου αλλά θα τρεξουν σαν τα πρόβατα να κάνουν το εμβόλιο;
Ενδεικτικά το 80% των Ελλήνων θέλουν να εμβολιαστούν λέει το Σκάι.
Σε ποια χωρα θα υπάρξει μεγαλύτερη αναλογία εμβολιασμών ανά εκατομμύρια πληθυσμού λοιπόν;; έλα πάμε το 'χεις, πιστεύω σε σένα, θα το βρεις!
ελεγε ο Κικιλιας οτι θα ειναι 2μυρια καθε μηνα 12/2020 NAι Η ΟΧΙ? 3 Μηνες και ουτε 1μυριο δεν έχουν εμβολιαστεί ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
Κατηγορουσε ο Πετσας τον Τσιπρα οτι θα σπαταλουσαμε εκατομυρια εαν εφτιαχναν ΜΕΘ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? Σημερα ειναι απαραιτητες οι ΜΕΘ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
βλεπεις που αποφευγεις τις απαντησεις??Κι εγω περιμενω ενα μηνυμα απο ενα γκομενακι στο fbΔικηγορε εισαι ικανοποιημενος με το νεο λοκνταουν της κυβερνησης?
Εγω γιατι νομιζω οτι παλι τιποτα δεν θα γινει και τα κρουσματα δεν θα πεσουν μεχρι τις 16 που εχει βαλει ημερομηνια οροσημο.
Γιατι δεν εχετε τα κοτσια να επιβαλετε ενα σκληρο λοκνταουν τυπου κινας 2 με 3 βδομαδες να μην κουνιεται φυλλο με αστυνομια στρατο και οτι υπαρχει??
Τι φοβαστε τον συριζα,αν πεσουν τα κρουματα με τα μετρα ειναι υπερ σας,ενω τωρα και την οικονομια διαλυεται και τιποτα δεν κανετε.
Περιμενω τοποθετηση.
Γιατι, ποιος εισαι εσυ που θα μας βαλεις και ατζεντα? Σοβαρεψουβλεπεις που αποφευγεις τις απαντησεις??Κι εγω περιμενω ενα μηνυμα απο ενα γκομενακι στο fbΔικηγορε εισαι ικανοποιημενος με το νεο λοκνταουν της κυβερνησης?
Περιμενω τοποθετηση.
Εχεις πεσει πολυ.
Ακεφαλη η δεξια στο νημα τελος.
Μπραβο, πηγαινε να παρεις το επαθλο φαγητουΜε χαροποιει το γεγονος οτι εμεις οι 2 με 3 συριζαιοι καταφεραμε και ξεπατωσαμε τους σχεδον 10 δεξιους νδ στο σαιτ,κερδισαμε τη μαχη συντροφια και με διαφορα μεχρι και ο αλεξ ο αρχηγος τους αποφευγει να μιλήσει για φλέγον ζητηματα και λεει αλλα αντ αλλων.
Ο 703 εξαφανιστηκε δεν εμεινε ρουθουνι,κατι αγγλετεροι κλπ ειναι στο λαγουμι τους.
Τι μας εμειναν ο βλαροκ χαχαχαχχα ο πολιτης χαχαχαχαχ ο θειτσος εδω κλαιμε για τα χαλια του ο μουνογατος αθηναιος αχαχουχα ο προμοτορας τζον100 με τους 11 ποντους ο ντιρλας και η νεοαφηχθεν τρελοκοτσιδου.
Κατι κινκ κατι ξιδια κατι πηξουλες τελος.
Ο αγωνας εχει κερδιθει συντροφια.
Μια αναμνηση σε 2 μεγαλους μαχητες και αγωνιστες του σαιτ τον βαγκον και τον ερικ.