Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.829
- Πόντοι
- 3.936
Όπως Και πολλά άλλα..ε, ναι, κατω απ το χαλι αυτα
Η συνωμοσία της ΕΛΣΤΑΤ. Δίωξη κατά του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για “μαγείρεμα” του ελλείμματος
Όπως Και πολλά άλλα..ε, ναι, κατω απ το χαλι αυτα
ποιο τυρογαλο ρε κακομοιρη,εσυ πας με τσιγγανες που ζεχνουν απο την απλισια και δεν σε πειραζει...Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να μην αντέχει η κοπέλα την μυρωδιά τυρόγαλου?Ερχομαι αθηνα για φερε μου τη γκομενα σου τωρα και θα σου δωσω 120 στο χερι.
Τη θελω κοκετα ομως.
Την θες και κοκέτα τρομάρα σου!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενας συντροφος παλιο μελος στο συριζα ειπε το εξης,δημοσκοπησεις με 21% αναποφασιστους δεν ειναι αντικειμενικες.Για τον ιδιο λογο που η Αυγη κραταει μυστικες τις δημοσκοπησεις που φερνουν μπροστα τον Συριζα και παρουσιαζει αυτες που ειναι 9 μοναδες πισω
Απλα ειπε οτι σχεδον οι μισοικαι ισως πιο πανω συσπειρωνονται στο συριζα ενα μικρο ποσοστο στη νδ και οι λοιποο στα κομματα τα μικρα.
Βαση τη δημοσκοπηση της προρατας ο συριζα ειχε 24 μοναδεςεφοσος οι μισοι και παραπανω πανε στον συριζα κανει μια συσπειρωση 36 η νδ κανει μια μικρη συσπειρωση παει στο 36οποτε εχουμε μια ισοπαλια.
Τα δεκαδικα θα κρινουν τον νικητη αν και η φθορα σας ειναι τοσο ταχεια που μπορει καθε μηνα να χανεται σχεδον 1 μονάδα οποτε αν το παμε για σεπτεμβρη του 21θα εχουμε υπεροχη μεγαλύτερη.
Το να βλέπω τον Σύριζα να μην σηκώνει κεφάλι ομολογώ οτι με ευχαριστεί.
Η μεγάλη διασκέδαση όμως είναι όταν βλέπω τις προσπάθειες να εξηγήσουν την δυσμενή πραγματικότητα που βιώνουν.
Τι τρελό γέλιο είχαμε ρίξει με τις φάπες που έριχναν οι ίδιοι στον Βερναρδάκη μετά την συντριβή!
Ολοι εναντίον Βερναρδάκη στον ΣΥΡΙΖΑ -Εδινε λάθος δημοσκοπήσεις, μιλούσε για ντέρμπι
https://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/horizontal_rectangle/public/2019-05/vernardakis-stohastro-2019-05-27.jpg?itok=ATmh3EoP[/img[/URL]]
[/quote]καλα τραγουδα αμαθε,αν γινουν τωρα η οποιαδηποτε στιγμη εκλογες θα χασετε.
Δεν πιανετε τον παλμο της κοινωνιας και αυτο ειναι καλο γιατι ζειτε στο κοσμο σας.
αθηναιε εδω ειμαι χαζουλη,στις πορειες θα ειμαι ελα και φερε και τη γκομενα σου,εσυ θα φας φαπες και η γκομενα σου πουτσα.μαλακια που ειναι σε κωλοχωρι και δεν μενει εδω αν και ο ψευτρακος ελεγε οτι μενει Αθηνα ο ΜΠΙΝΕΣ ολκης να ερχοταν πορειες να τον ματσακωνιαζαμεκαταλαβα κουφοντινακοςκλασσικα τεμπελοσκυλο απατεωνισκος συριζαιος τα λεει ολα![]()
![]()
![]()
Φύγε ρε τυρόγαλο μπούλη που μιλάς κιόλας εσύ που πας ΜΟΝΟ μετάξι! Μαλακοκάβλιποιο τυρογαλο ρε κακομοιρη,εσυ πας με τσιγγανες που ζεχνουν απο την απλισια και δεν σε πειραζει...Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να μην αντέχει η κοπέλα την μυρωδιά τυρόγαλου?Ερχομαι αθηνα για φερε μου τη γκομενα σου τωρα και θα σου δωσω 120 στο χερι.
Τη θελω κοκετα ομως.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απορω πως δεν υπαρχουν εδω στο νημα μονιμοι χωρικοι να σας γαμησουν τα πρεκια.
Εγω τωρα μεχρι το πασχα θα ειμαι αθηνα μιας και εχουμε αγωνες και πορειες μπροστα μας,αρκετα εφαγα χωριο κατεβασα και το αμαξι και ηρθα μεσα σε 1.30ωρα απο το χωριο με 160 εως 200 ούτε καταλαβα ποτε εφτασα.
μοντελο δεν την λες τη γκομενα του αθηναιου,πατσαβουτιτσα ειναι την οποια την πηδας και σου λεεει ευχαριστω οσο για τον αθηναιο λεει ευχαριστω αφου του τη γαμησεις.φιλε κι αλλος μοντελοπνιχτηςκλαιω απο τα γελια οποτε ποσταρει...εχει ξεφτυλιστει πολλακις και ακομα επιμενει να το παιζει ανδραςκαλα εσενα πρεπει να σε εχει γαμησει χωριατης για να κανεις ετσι.Καλυτερα να ακουγε τις αφεντρες καλυτερα θα τα πηγαινε
που ειναι ο χωριατης να γελασουμε λιγο κοιμηθηκε;λες να σηκωνεται χαραματα για να αρμεξει;![]()
Ερχομαι αθηνα για φερε μου τη γκομενα σου τωρα και θα σου δωσω 120 στο χερι.
Τη θελω κοκετα ομως.
θες καμιά κροκέτα καλύτερα?![]()
αν δεν υπηρχε κατρουλης θα επρεπε να τον εφευρουμε εδω στο Μπου να ειναι καλα το παιδι να πινει κατουρα,να στραποναρεται και να μας χαριζει αφθονο γελιο
![]()
![]()
Χαζοβιολη επειδη πηγαινα στο χωριο με βαφτισες χωριατη αλλα εγω δεν εχω προβλημα λεγε με οπως θες.χαχαχχαχαχαχαχαχαχα τσομπανηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ποια Αθηνα ρε βλαχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο δεν εχεις πατησει το ποδι σου εδω ρεκαλα εσενα πρεπει να σε εχει γαμησει χωριατης για να κανεις ετσι.Καλυτερα να ακουγε τις αφεντρες καλυτερα θα τα πηγαινε
που ειναι ο χωριατης να γελασουμε λιγο κοιμηθηκε;λες να σηκωνεται χαραματα για να αρμεξει;![]()
Ερχομαι αθηνα για φερε μου τη γκομενα σου τωρα και θα σου δωσω 120 στο χερι.
Τη θελω κοκετα ομως.![]()
Φύγε ρε τυρόγαλο μπούλη που μιλάς κιόλας εσύ που πας ΜΟΝΟ μετάξι! Μαλακοκάβλιποιο τυρογαλο ρε κακομοιρη,εσυ πας με τσιγγανες που ζεχνουν απο την απλισια και δεν σε πειραζει...Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να μην αντέχει η κοπέλα την μυρωδιά τυρόγαλου?Ερχομαι αθηνα για φερε μου τη γκομενα σου τωρα και θα σου δωσω 120 στο χερι.
Τη θελω κοκετα ομως.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω τωρα μεχρι το πασχα θα ειμαι αθηνα μιας και εχουμε αγωνες και πορειες μπροστα μας,αρκετα εφαγα χωριο κατεβασα και το αμαξι και ηρθα μεσα σε 1.30ωρα απο το χωριο με 160 εως 200 ούτε καταλαβα ποτε εφτασα.![]()
ερχομαι μωρη κοτα απλα γραψε οτι εισαι ο αθηναιος να σου πω η γκομενα σου ειναι μαζι?Είμαι Σύνταγμα χωριάτη έλα σε περιμένω έλα να σε ξανακάνω κοριτσάκιστο κωλοχωρι σου είσαι σγραμματε τσοπάνη ψευτρακο.. έλα είμαι Φιλελλήνων έξω από την αλφαμπανκ
![]()
Tι κρύβω ρε σούργελο μαμάκια? Αφού ανεβάζω κριτικές, τι κρύβω?Φύγε ρε τυρόγαλο μπούλη που μιλάς κιόλας εσύ που πας ΜΟΝΟ μετάξι! Μαλακοκάβλιποιο τυρογαλο ρε κακομοιρη,εσυ πας με τσιγγανες που ζεχνουν απο την απλισια και δεν σε πειραζει...Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να μην αντέχει η κοπέλα την μυρωδιά τυρόγαλου?Ερχομαι αθηνα για φερε μου τη γκομενα σου τωρα και θα σου δωσω 120 στο χερι.
Τη θελω κοκετα ομως.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω τωρα μεχρι το πασχα θα ειμαι αθηνα μιας και εχουμε αγωνες και πορειες μπροστα μας,αρκετα εφαγα χωριο κατεβασα και το αμαξι και ηρθα μεσα σε 1.30ωρα απο το χωριο με 160 εως 200 ούτε καταλαβα ποτε εφτασα.![]()
![]()
ρε μαλακακο εγω πηγαινω μεταξι δεν το κρυβω εσυ ρε μαλακακο που πηγαινεις συνεχεια μεταξι γιατι το κρυβεις?
Ελα θειτσο σε ξερω τι αποτυχημενο σκουληκι εισαι.
Ότι στοίχημα ότι ΔΕΝ θα έρθει!Είμαι Σύνταγμα χωριάτη έλα σε περιμένω έλα να σε ξανακάνω κοριτσάκιστο κωλοχωρι σου είσαι σγραμματε τσοπάνη ψευτρακο.. έλα είμαι Φιλελλήνων έξω από την αλφαμπανκ
![]()
τοτε γιατι κατακρινεις κατι το οποιο κανεις μωρη λινατσα?Tι κρύβω ρε σούργελο μαμάκια? Αφού ανεβάζω κριτικές, τι κρύβω?Φύγε ρε τυρόγαλο μπούλη που μιλάς κιόλας εσύ που πας ΜΟΝΟ μετάξι! Μαλακοκάβλιποιο τυρογαλο ρε κακομοιρη,εσυ πας με τσιγγανες που ζεχνουν απο την απλισια και δεν σε πειραζει...Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να μην αντέχει η κοπέλα την μυρωδιά τυρόγαλου?Ερχομαι αθηνα για φερε μου τη γκομενα σου τωρα και θα σου δωσω 120 στο χερι.
Τη θελω κοκετα ομως.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μαλακακο εγω πηγαινω μεταξι δεν το κρυβω εσυ ρε μαλακακο που πηγαινεις συνεχεια μεταξι γιατι το κρυβεις?
Ελα θειτσο σε ξερω τι αποτυχημενο σκουληκι εισαι.
Έχω αρχίσει να πιστευω ότι είσαι (εκτός των άλλων) εντελώς ΗΛΙΘΙΟΣ... δηλαδή... πρέπει να έχεις θέμα! Μήπως είσαι πραγματικά λίγο slow? Μπαφίδια? Εκ γεννετής? Τι παίζει?
Ότι στοίχημα ότι ΔΕΝ θα έρθει!Είμαι Σύνταγμα χωριάτη έλα σε περιμένω έλα να σε ξανακάνω κοριτσάκιστο κωλοχωρι σου είσαι σγραμματε τσοπάνη ψευτρακο.. έλα είμαι Φιλελλήνων έξω από την αλφαμπανκ
![]()
![]()
εχεις και τη γκομενα μαζι?λεγε ρε αμα ειναι να τη παρω να παμε σε χοτελ.Μπάρμπα τό ξερω ότι είναι ψεύτης και δεν είναι Αθηνα.Μεχρι τις έξι είμαι εκεί που του είπα.Μετα όχι έχω δουλειά στα πέριξ![]()
Καραπουτανακι ειναι τονυ,2χιλιαρικα στον αβε και 500 σε μενα.Ότι στοίχημα ότι ΔΕΝ θα έρθει!Είμαι Σύνταγμα χωριάτη έλα σε περιμένω έλα να σε ξανακάνω κοριτσάκιστο κωλοχωρι σου είσαι σγραμματε τσοπάνη ψευτρακο.. έλα είμαι Φιλελλήνων έξω από την αλφαμπανκ
![]()
![]()
Δεν δικαιούσαι να μιλάς για στοιχήματα εσύ...
Όσο χρωστάς στον @ave# είσαι πουτανακι![]()