athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.644
- Πόντοι
- 12.756
Eνώ εσύ ρε αδερφάκι μου δεν έχεις αφήσει πουτάνα για πουτάνα!!!Αποκλειστικα σχολιαζει σε πολιτικα θρεντ του bou
0 ποστ για γκομενες η πουτανες
λεγε ρε ποιανου εισαι κλωνος και ασε τις ορθογραφιες δασκαλακο της κακιας συμφορας.αν γινουν εκλογες οποιαδηποτε στιγμη ο συριζα θα τις παρει ειναι μαθηματικος βεβαιο.ελα ελα κλωνε γίνεσαι βαρετος.tony xx/ γκλανκλο μπαντανγκ κλπ με κάνεις και βαριέμαι.
Βλέπεις παντου τρολ και θεωρίες συνομωσίας, λες και ασχολείται όλο το σαιτ με την παρτη σου. Στ'αρχίδια μου σε γράφω προσωπικά, και δεν είμαι ο μόνος.
Σου αφιερώνω Αντζελα Δημητρίου - μπήκες μόνος σου στη μαύρη λίστα. Κακομοίρη
Λοιπον λεγε ποιος κλωνος εισαι να ξερουμε πως θα σου φερθουμε,αν δεν εισαι καλως ηρθες στο κλαμπ υπαρχουν εδω μεσα πρωτοπαλικαρα που θα σε αναλαβουν καταλληλα οπως τον θειτσο τον βλαροκ και τα λοιπα τσιρακια.
O monocle ή αλλιώς μουνοκλές είναι.
Θα τον φτιάξουμε καλά και αυτόν.
Ήδη ξεφτιλισμένος είναι αλλά θα τον περιλάβουμε και με άλλο όνομα τώρα.
Και μη ξεχναμε, καλή πτώση σιχαματα!
Μην ακους τις δημοσκοπικες ειναι ολες βαλτες και φιλοκυβερνητικες.
Η νδ εχει χασει πανω απο 10% ψηφοφορων απο τις εκλογες του 19 που αυτο σημαινει πως η νδ πιανει 30% με το ζορι.
ρε γύφτο, έχεις χάσει τη μπαλα με τα προφιλ
ειναι μαθηματικΟς βέβαιο
Αμορφωτε γύφτο
Το έχει κρίνει... απλά δεν το ξέρειςΤο ποιος ειναι γυφτος και αμορφωτος αυτο θα το κρινει το κοινο.
Aυτή η περιέργειά σου όμως ρε μπούλη να ρωτάς τον κόσμο αδιάκριτες ερωτήσεις, ποιος είσαι, που είσαι, τι ψηφίζεις, ποια γαμάς, πόσα βγάζεις... Ούτε οι γριές δεν κάνουν έτσι ρε!Λοιπον λεγε ποιος κλωνος εισαι.
Ναι, σωστά...Eνώ εσύ ρε αδερφάκι μου δεν έχεις αφήσει πουτάνα για πουτάνα!!!Αποκλειστικα σχολιαζει σε πολιτικα θρεντ του bou
Πριν λιγο εδωσα info για την liza vip που κανουν ουρα για το τηλ της
Προφανως δεν το ειδες γιατι τα cg ειναι εξωπραγματικα για εσενα που στις κριτικες σου καταριεσαι την κριση που δεν εχεις 20 ευρω για φυλης και βολευεσαι με μπαζα του μεταξιου οπως ο ιδιος γραφεις
αστο θειτσο ξερω ποιο λαμογιο ειναι η τρελοκοτσιδου,ειναι εκεινο το γαμιολακι ο μονοκλωνος.Το έχει κρίνει... απλά δεν το ξέρειςΤο ποιος ειναι γυφτος και αμορφωτος αυτο θα το κρινει το κοινο.
Aυτή η περιέργειά σου όμως ρε μπούλη να ρωτάς τον κόσμο αδιάκριτες ερωτήσεις, ποιος είσαι, που είσαι, τι ψηφίζεις, ποια γαμάς, πόσα βγάζεις... Ούτε οι γριές δεν κάνουν έτσι ρε!Λοιπον λεγε ποιος κλωνος εισαι.
Kαλό αυτό... τώρα το είδα...
Μωρέ μπράβο!!! Οι "δημοκράτες"????
γτ τις κρατας μυστικες???Ναι, σωστά...Eνώ εσύ ρε αδερφάκι μου δεν έχεις αφήσει πουτάνα για πουτάνα!!!Αποκλειστικα σχολιαζει σε πολιτικα θρεντ του bou
Προφανως δεν το ειδες γιατι τα cg ειναι εξωπραγματικα για εσενα που στις κριτικες σου καταριεσαι την κριση που δεν εχεις 20 ευρω για φυλης και βολευεσαι με μπαζα του μεταξιου οπως ο ιδιος γραφεις
Α, να σου πω... έχω κι εγώ άλλες 500 κριτικές απλά δεν τις έχω ανεβάσει ακόμα
καλα εσυ εχεις μπει μεσα στο μουνι της γκομενας σου και σε ξεροχυνει δεν ξεροχυνεις.ξεροχυνω με Garit και πουτσα στον κατρουλη-βανταμα..Χαιρετιζω και Μπακαλη φυσικα
Για τον ιδιο λογο που η Αυγη κραταει μυστικες τις δημοσκοπησεις που φερνουν μπροστα τον Συριζα και παρουσιαζει αυτες που ειναι 9 μοναδες πισωγτ τις κρατας μυστικες???Ναι, σωστά...Eνώ εσύ ρε αδερφάκι μου δεν έχεις αφήσει πουτάνα για πουτάνα!!!Αποκλειστικα σχολιαζει σε πολιτικα θρεντ του bou
Έλα μπούλη, αυτό κλεμμένο το έχεις. Βρες να πεις και τίποτα δικό σου, σε πρόλαβαν άλλοι!γτ τις κρατας μυστικες???
Ρε και ο μπαρμπαπηδουλας να μου πεις οτι εισαι παλι δεν θα σε πιστεψω.
Σε ξερω καλα τη ξεβρακωτη παλιοκοτα εισαι.
Ενας συντροφος παλιο μελος στο συριζα ειπε το εξης,δημοσκοπησεις με 21% αναποφασιστους δεν ειναι αντικειμενικες.Για τον ιδιο λογο που η Αυγη κραταει μυστικες τις δημοσκοπησεις που φερνουν μπροστα τον Συριζα και παρουσιαζει αυτες που ειναι 9 μοναδες πισωγτ τις κρατας μυστικες???Ναι, σωστά...Eνώ εσύ ρε αδερφάκι μου δεν έχεις αφήσει πουτάνα για πουτάνα!!!Αποκλειστικα σχολιαζει σε πολιτικα θρεντ του bou
EΣΥ γιατί τις κρατάς μυστικές? Λες ότι γαμάς (γαμούσες μάλλον γιατί τώρα τελευταία... ) 2-3 φορές την εβδομάδα και έχεις 5-6 κριτικές!γτ τις κρατας μυστικες???
Έχεις κάνει ΤΟΣΕΣ προβλέψεις, έχεις πέσει σε ΟΛΕΣ έξω, να σου θυμίσω 1-2:Ενας συντροφος παλιο μελος στο συριζα ειπε το εξης,δημοσκοπησεις με 21% αναποφασιστους δεν ειναι αντικειμενικες.
Απλα ειπε οτι σχεδον οι μισοικαι ισως πιο πανω συσπειρωνονται στο συριζα ενα μικρο ποσοστο στη νδ και οι λοιποο στα κομματα τα μικρα.
Βαση τη δημοσκοπηση της προρατας ο συριζα ειχε 24 μοναδεςεφοσος οι μισοι και παραπανω πανε στον συριζα κανει μια συσπειρωση 36 η νδ κανει μια μικρη συσπειρωση παει στο 36οποτε εχουμε μια ισοπαλια.
Τα δεκαδικα θα κρινουν τον νικητη αν και η φθορα σας ειναι τοσο ταχεια που μπορει καθε μηνα να χανεται σχεδον 1 μονάδα οποτε αν το παμε για σεπτεμβρη του 21θα εχουμε υπεροχη μεγαλύτερη.
να σηκωνεται χαραματα για να αρμεξει;
εγω θειτσο δεν κρυβω οτι πηγαινω στα μπουρδελα ενω εσυ και το εκρυβες αλλα και ελεγες οτι εχεις γκομενακια.EΣΥ γιατί τις κρατάς μυστικές? Λες ότι γαμάς (γαμούσες μάλλον γιατί τώρα τελευταία... ) 2-3 φορές την εβδομάδα και έχεις 5-6 κριτικές!γτ τις κρατας μυστικες???
Μας δουλεύεις ρε μεγάλε? Την λες σε κάποιον που έχει ανεβάσει 80 και δεν έχει ανεβάσει 500 την στιγμή που ΕΣΥ έχεις ανεβάσει 6 και (κατά τα λεγόμενά σου) πρέπει να έχεις πάνω από 1000 που δεν έχεις ανεβάσει?
Ρε μαλάκα... είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ τελικά... ίδιος ο αλεξέγιεφ!
καλα εσενα πρεπει να σε εχει γαμησει χωριατης για να κανεις ετσι.Καλυτερα να ακουγε τις αφεντρες καλυτερα θα τα πηγαινε
που ειναι ο χωριατης να γελασουμε λιγο κοιμηθηκε;λες να σηκωνεται χαραματα για να αρμεξει;