★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Φούρναρης του καπρενησίου, φτωχομπινε΄ς οικογενεικώς.Μπάρμπι είσαι τόσο χαζός που ΞΑΝΑ έβγαλες μόνος σου τα αλήθωρα στραβομάτια σου.
Καλά ρε κεφτέ με πόδια, είπες "ποσώς με ενδιαφέρουν τα ζόμπι στο μετάξι" ;;;
Όντως τώρα είσαι για βαθειά ψυχολογική ανάλυση.
Εσύ ρε γκασμά είσαι αυτός που οι πάνω από μισές κριτικές του είναι στο μετάξι, εσύ είσαι αυτός που γαμας βρωμιαρες τσιγγανες στο μετάξι επειδή σε καυλωνουν όπως λες .
Εσύ ρε φτωχομπατήρι είσαι αυτός που είχε χρόνια να πατήσει στη φυλής επειδή ήταν ακριβά και εβριζες τη καταδίκη σου που γαμας μπάζα στο μετάξι.
Εσύ ρε πιθηκε είσαι αυτός που σε χώρισε η κυρά και μένεις με τους γονείς σου να σε φροντίζουν.
Εσύ ρε παλιοσιχαμα είσαι αυτός που δεν τους έχει δώσει ποτέ λεφτά, έστω για την ευγνωμοσύνη που σε έφεραν στη ζωή και σε μεγάλωσαν.
Εσύ ρε βρωμομπινέ είσαι αυτός που το παίζει καθαρός και ευαίσθητος στον κορονοϊό, αλλά γαμας τσιγγανάκια στον κωλο, που ;; στο μετάξι! πως; ακάποτα! Και μη πεις τώρα ότι ουδέποτε έχει γίνει αυτό, οι ατάκες "την γνωρίζω χρόνια, περνάμε καλά" αυτό δηλώνουν στη γλώσσα της μπουρδελικής. Αυτά που μπορεί να κολλήσεις Μπάρμπι μου με τα ακάποτα με τις τσιγγάνες είναι ένα τίποτα μπροστά στο κορονοϊό.
Αλλά είπαμε, πάνω από όλα να δικαιολογείται η κυβέρνηση με τις μαλακιες της στο θέμα covid.
Εσύ ρε ανωμαλάρα είσαι αυτός που φωτογραφίζει γενικά κόσμο στον δρόμο, γυναίκες με τα παιδιά τους, την οικογένεια τους, και βγάζεις το κόμπλεξ σου επειδή η δικιά σου οικογένεια χώρισε επειδή είσαι εσύ γκασμάς.
Πέρα από αυτό όμως φωτογραφίζεις και ανήλικα, αλλά ναι , δικαιολογείσαι για αυτό επειδή οι διαχειριστές του bou δεν έσβησαν αυτή την φωτο.
Ρε πόσο καθυστερημένος είσαι;; δηλαδή πρέπει να σβηστεί η φωτο οπωσδήποτε για να καταλάβεις ότι είσαι λάθος;;
Εσύ ρε βρωμοχλιμίντζουρα είσαι αυτός που λέει τους άλλους φτωχομπινεδες μπατηράκια και δήθεν ζεις την μεγάλη ζωή ΧΑΧΑΧΑΧ ..
Ρε καραγκιοζακο, ανώνυμα εδώ στο μπου μπορεί να παίξει ο καθένας ότι θέλει, εσύ όμως όχι, επειδή δεν κάνεις ούτε για αυτο! Τόσο άχρηστος!
Μια συμβουλη, όταν θα μου παίρνεις τσιμπούκι να βγάζεις τη μασέλα σου!
Με ενοχλούν τα βρώμικα ψευτοδοντάκια σου!
Κωλογερε!
Εδώ είναι η φωτο που δεν σε "ενδιαφέρουν τα ζόμπι του μεταξιού" όπως λες.
Και κάτι τελευταίο, ρουφα και τη ροχάλα μου! αφού ρουφήξεις όλα τα φλώκια στον γερασμένο οισοφάγο σου!
Άρα καταλαβαίνεις πόσο με αγγίζουν αυτά που λες!!!
"Καπρενησιου" "φτωχομπινε'ς" "οικογενεικώς"
Διάβασε πρώτα αυτά που γράφεις ρε στραβάδι!
Αϊ σαπέρα αλλήθωρε κοπρόγερε!
Βγάλε τώρα τη μασέλα από το στόμα σου, δεν γουστάρω να στεγνώνουν τα χύσια μου στη μασέλα σου ρε παλιοσίχαμα!
Φταίνε τα χυσια μου που εκσφενδονίζονται καταπάνω στα μάτια σου και δεν βλέπεις μπροστά σου!
Πρέπει να σε προσέχω απο 'δω και πέρα μικρή Μπάρμπι!
Έναν ηλίθιο έχουμε εδώ μέσα μη σε χάσουμε.