πες στου φιλου θα κανει καμποσες περιπολειες ακομαΘελω να ξανα ερθει ο Συριζα στην εξουσια.Ειχα τα 4 πιο ηρεμα χρονια υπηρεσιας ποτε μου μπουχαχαχαχαα
το μυνημα ηδη εχει μεταβιβασει ο αλεξ στον χρυσοχοιδη συγχωρεμενο το παιδι
πες στου φιλου θα κανει καμποσες περιπολειες ακομαΘελω να ξανα ερθει ο Συριζα στην εξουσια.Ειχα τα 4 πιο ηρεμα χρονια υπηρεσιας ποτε μου μπουχαχαχαχαα
Kι εδώ βλέπετε τον φοβερό γαμιά του bou, με άπειρες επισκέψεις στα μπουρδέλα και κριτικές!Δεν εχεις βαρεθει να εισαι σαχλαμαρας;
Να βάλουμε ένα απλό στοιχηματάκι ;;;;;;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ;;;;;;;;;;;;;
περισσοτερες πιθανοτητες να τιμησει το στοιχημα εχει ενα πρεζακι με εητζ
παρα ενα γαλαζιο τρολ των 60 σεντ ανα ποστ
θειτσο θες να βαλουμε τα δικα σου ξεφτιλικια να γελασει παλι το σαιτKι εδώ βλέπετε τον φοβερό γαμιά του bou, με άπειρες επισκέψεις στα μπουρδέλα και κριτικές!Δεν εχεις βαρεθει να εισαι σαχλαμαρας;
Να βάλουμε ένα απλό στοιχηματάκι ;;;;;;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ;;;;;;;;;;;;;
περισσοτερες πιθανοτητες να τιμησει το στοιχημα εχει ενα πρεζακι με εητζ
παρα ενα γαλαζιο τρολ των 60 σεντ ανα ποστ
Αλλά όχι... δεν είναι τρολ της ΧΑ και κατόπιν του τσίριζα.
Το ξεφτιλίκι έχει κι ένα όριο, εσύ έχεις πάει beyond!
Bεβαίως και να τα ανεβάσετε όλα! Βλέπεις να έχω κανένα θέμα?θειτσο θες να βαλουμε τα δικα σου ξεφτιλικια να γελασει παλι το σαιτ
Μπαρμπαγκεουλα βρωμιαρα τσουλα
Δεν σου εδωσα διαλειμα
Πλυνε καλα το κωλοτρυπιδι σου και βγες να ρουφηξεις πουτσες να μου φερεις τα λεφτα μου
Μπαρμπαγκεουλα βρωμιαρα τσουλα
Δεν σου εδωσα διαλειμα
Πλυνε καλα το κωλοτρυπιδι σου και βγες να ρουφηξεις πουτσες να μου φερεις τα λεφτα μου
Μισό λίγο....
ΡΟΥΦΑ γιουσουφάκι του κασίδα και του αλεξέγιεφ!
Φούρναρης του καπρενησίου, φτωχομπινε΄ς οικογενεικώς.Μπάρμπι είσαι τόσο χαζός που ΞΑΝΑ έβγαλες μόνος σου τα αλήθωρα στραβομάτια σου.
Καλά ρε κεφτέ με πόδια, είπες "ποσώς με ενδιαφέρουν τα ζόμπι στο μετάξι" ;;;
Όντως τώρα είσαι για βαθειά ψυχολογική ανάλυση.
Εσύ ρε γκασμά είσαι αυτός που οι πάνω από μισές κριτικές του είναι στο μετάξι, εσύ είσαι αυτός που γαμας βρωμιαρες τσιγγανες στο μετάξι επειδή σε καυλωνουν όπως λες .
Εσύ ρε φτωχομπατήρι είσαι αυτός που είχε χρόνια να πατήσει στη φυλής επειδή ήταν ακριβά και εβριζες τη καταδίκη σου που γαμας μπάζα στο μετάξι.
Εσύ ρε πιθηκε είσαι αυτός που σε χώρισε η κυρά και μένεις με τους γονείς σου να σε φροντίζουν.
Εσύ ρε παλιοσιχαμα είσαι αυτός που δεν τους έχει δώσει ποτέ λεφτά, έστω για την ευγνωμοσύνη που σε έφεραν στη ζωή και σε μεγάλωσαν.
Εσύ ρε βρωμομπινέ είσαι αυτός που το παίζει καθαρός και ευαίσθητος στον κορονοϊό, αλλά γαμας τσιγγανάκια στον κωλο, που ;; στο μετάξι! πως; ακάποτα! Και μη πεις τώρα ότι ουδέποτε έχει γίνει αυτό, οι ατάκες "την γνωρίζω χρόνια, περνάμε καλά" αυτό δηλώνουν στη γλώσσα της μπουρδελικής. Αυτά που μπορεί να κολλήσεις Μπάρμπι μου με τα ακάποτα με τις τσιγγάνες είναι ένα τίποτα μπροστά στο κορονοϊό.
Αλλά είπαμε, πάνω από όλα να δικαιολογείται η κυβέρνηση με τις μαλακιες της στο θέμα covid.
Εσύ ρε ανωμαλάρα είσαι αυτός που φωτογραφίζει γενικά κόσμο στον δρόμο, γυναίκες με τα παιδιά τους, την οικογένεια τους, και βγάζεις το κόμπλεξ σου επειδή η δικιά σου οικογένεια χώρισε επειδή είσαι εσύ γκασμάς.
Πέρα από αυτό όμως φωτογραφίζεις και ανήλικα, αλλά ναι , δικαιολογείσαι για αυτό επειδή οι διαχειριστές του bou δεν έσβησαν αυτή την φωτο.
Ρε πόσο καθυστερημένος είσαι;; δηλαδή πρέπει να σβηστεί η φωτο οπωσδήποτε για να καταλάβεις ότι είσαι λάθος;;
Εσύ ρε βρωμοχλιμίντζουρα είσαι αυτός που λέει τους άλλους φτωχομπινεδες μπατηράκια και δήθεν ζεις την μεγάλη ζωή ΧΑΧΑΧΑΧ ..
Ρε καραγκιοζακο, ανώνυμα εδώ στο μπου μπορεί να παίξει ο καθένας ότι θέλει, εσύ όμως όχι, επειδή δεν κάνεις ούτε για αυτο! Τόσο άχρηστος!
Μια συμβουλη, όταν θα μου παίρνεις τσιμπούκι να βγάζεις τη μασέλα σου!
Με ενοχλούν τα βρώμικα ψευτοδοντάκια σου!
Κωλογερε!
Εδώ είναι η φωτο που δεν σε "ενδιαφέρουν τα ζόμπι του μεταξιού" όπως λες.
Και κάτι τελευταίο, ρουφα και τη ροχάλα μου! αφού ρουφήξεις όλα τα φλώκια στον γερασμένο οισοφάγο σου!
Ονειρέψου γιουσουφάκι του κασίδα και του αλεξέγιεφ!Μπαρμπαγκεουλα βρωμιαρα τσουλα
Δεν σου εδωσα διαλειμα
Μισό λίγο....
ΡΟΥΦΑ γιουσουφάκι του κασίδα και του αλεξέγιεφ!
Σου κανονισα overnight με κατι φορτηγατζηδες
Μην σε δω το βραδυ εδω
Ρε άφησες το γκομενακι να κανει καμπινε και ασχολεισαι με εμας?
Πηγαινε ρε στο γκομενακι και βγες απο εδω μεσα να μιλησουμε λιγο σοβαρα,θελω να ανεβασω νεα απο την αυγη και με απασχολεις
Eίναι τόσο ΧΑΖΟΣ που χαίρομαι να το γλεντάω το πουστράκι!!! Ο γαμιάς του κραβ-ματαράνγκα, βαρατε-καρατε που έφαγε 2000 ψωλές μέχρι να κατασταλλάξει στην στραπονιάρα αφέντρα του ο μούλος!Ρε άφησες το γκομενακι να κανει καμπινε και ασχολεισαι με εμας?
Πηγαινε ρε στο γκομενακι και βγες απο εδω μεσα να μιλησουμε λιγο σοβαρα,θελω να ανεβασω νεα απο την αυγη και με απασχολεις
Ρε Ζανούλη, εύκολο γλέντι είσαι ρε κερατά.
Θέλεις να μιλήσεις και σοβαρά λέγοντας οτι "το γκομενάκι κάνει καμπινέ".
Πες μας τώρα για καμιά μυστική δημοσκόπηση να γελάσουμε.
Eσύ τι λες?Ο ΕΝΦΙΑ λέτε να ανέβει το 2021 ;;; ή από το 2022 ;;;;;;;
να κολλησουμε βαρεα και ανθυγιεινα στον Λαμανιφακο για τις δοκιμασιες που εχει περασειEσύ τι λες?Ο ΕΝΦΙΑ λέτε να ανέβει το 2021 ;;; ή από το 2022 ;;;;;;;